Новите ни козметични похождения 10

• 63 346
  • 691
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Ralykiss, не знам за този за суха коса, но от години ползвам шампоан и балсам Карите за нормална коса и не го сменям за никой друг! Балансира и изглажда косъма и придава блясък. Косата ми е боядисана, обикновено със сухи краища, леко чуплива - това за информация Simple Smile

Аз за пореден път се убеждавам, че Lancome е най-добрия гланц за устни със сиропиран ефект. Изключително траен и приятен на вкус и аромат. Не знам защо продължавам да експериментирам и пробвам други Laughing
   bouquet Благодаря!

# 421
  • София
от сутринта
много ми харесва как мирише и стой супер свежо

момичета имате ли отзиви за тази пяна за лице,че съм и хвърлила око

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 12:22 от lepidopteria

# 422
  • Стара Загора
+ 4 лака за нокти, които ще покажа малко по-късно  Crazy

# 423
lepidopteria, крем-пяната за измиване на лице на Виши е хубава, за мен измива добре, изключително икономична е, пък и цената й е много икономична  Party Съществен недостатък е, че ми люти на очите. Може би заради това не бих си я купила пак. От друга страна за тази цена човек си струва да опита. Дано да съм помогнала.

# 424
# 425
От днес- крем с перла и хайвер с озаряващ ефект:
http://www.izgodnobg.com/ceni/887277-Dneven-krem-lice-ekstrakt-p … -kamak-Arnaud.php
Препоръчвам го - прекрасна консистенция,аромат и ефект върху суха кожа.

# 426
Наскоро си  купих от Avon автоматичен молив за очи Diamonds - невероятен е!!! Flutter Flutter Flutter
първото нещо заради което си го купих беше, че не трябва да го подострям, а след това установих, че стои по-добре от обикновените. Изобщо не се натрупва и не стои тежко, има блясък и не се размазва

Heart Eyes

# 427
sparkk моля те дай повече инфо за слънцезащитните и двете четки, плс.

Балсама за устни на PIZ BUIN ми идва малко твърдичък (бих предпочела да беше обратния вариант). Слънцезащитния лосион не съм го тествала все още, но му залагам големи надежди....със слънчева алергия съм и се надявам чрез него да се отърва от тази мъка. От четките съм ползвала засега само тази класическата за фон дьо тен и съм доволна  Peace
а на коя марка са четките, какви са им цените?

# 428
  • София
sparkk моля те дай повече инфо за слънцезащитните и двете четки, плс.

Балсама за устни на PIZ BUIN ми идва малко твърдичък (бих предпочела да беше обратния вариант). Слънцезащитния лосион не съм го тествала все още, но му залагам големи надежди....със слънчева алергия съм и се надявам чрез него да се отърва от тази мъка. От четките съм ползвала засега само тази класическата за фон дьо тен и съм доволна  Peace
а на коя марка са четките, какви са им цените?

Четките не са някакви маркови, от Ибей съм ги купувала и не са скъпи  Peace

# 429
  • София
Koketka_sf   мерси за отзива
аз си го взех  и ми хареса и не ми люти на очите Simple Smile

# 430
# 431

Доволна ли си от лентите на Strep?
И какво е това на Lycia?

# 432
Днес скромно включване и от мен:

- това е за пети на Solingen Credо

# 433

ето новата ми придобивка

# 434

Garnier Action Control                                                                                  Flormar Super shine 08

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 22:52 от Lilotti

Общи условия

Активация на акаунт