Новите ни козметични похождения 10

• 63 298
  • 691
  •   2
Отговори
# 510
Не са лоши очилата.

# 511
  • Стара Загора
+ Rebel Chic, на който не намирам снимка и синия лак

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 17:41 от bubanka

# 512
  • София
В почти всяка по-голяма аптека има Бебешка вода на Биодерма.
Ако в аптеката има отделен сектор "бебешка козметика" търси я там. Просто понякога не я слагат при другите Биодерм-ски продукти. Peace
shroomy благодаря за съвета, но това го знам. Чест посетител съм на аптеките, особено на нещата за бебета и деца и обикновено не търся сама по щандовете, а си намирам съответния консултант, който да ме консултира  Mr. Green Така процедирах и с мицеларната вода, но просто нямат бебешка. Вчера в аптеката в Мол-а на Стамболийски ми дадоха мостра на Сенсибиото, защото и те нямаха бебешката. Ще я намеря най-накрая в някоя друга голяма аптека, но просто ми стана странно, че в доста добре заредени аптеки с какво ли не я нямат.
Като сравнение ще кажа, че и маслото на Клоран го търсих под дърво и камък и все в големи аптеки, незнам колко месеци минаха докато го открия и беше само едно  ooooh! а днес в Медея исках да купя слънцезащитен крем за лице на Авен от бялата серия и го нямаха, а имаха огромен щендер на Авен.
Явно само на мен се случва, продължавам с търсенето, сори за спама   bouquet
Та от мен:

# 513
Извинявам се за спама, но, meggle , не може ли да попиташ дали не могат да поръчат мицеларния разтвор щом го нямат в наличност Simple Smile Аз така правя, като нещо го няма в аптеката го поръчвам и след няколко дни най-много /най-често още на другия ден/ отивам и го взимам.

# 514
  • Ст Загора
от вчера
1 масло то чаено дърво
2   - първия с маслина и безцветна къна на алверде
3 шампоан за бързоомазняваща се коса на балеа - http://www.balea.de/cgi-bin/balea_hair.pl?id=basisprodukte&k … amp;hp=1278680311 - втория

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 17:42 от bubanka

# 515

-последния цвят -06

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 17:43 от bubanka

# 516
Забравих!

cat fluff,da от Сердика център,но мисля ,че и в другия мол има магазин на МАC ,на снимката не си личи,но са мнооого хубави...

# 517
meggle, дават ли тестери на Мицеларните води ? newsm78
На мен са ми казвали, че нямат - производителите не предлагали.
Брей, хвърли ме в чуденка...

# 518
  • Belgium
meggle, дават ли тестери на Мицеларните води ? newsm78
На мен са ми казвали, че нямат - производителите не предлагали.
Брей, хвърли ме в чуденка...

Има такива тестери, много са сладички - като мини-бутилчици.

Но трудно дават.

# 519
Мерси, Лу  Simple Smile
Ще го имам в предвид, защото съм Ужасно алергична и отдавна се отказах да купувам без да съм минала първо през фазата "тестер". Ама и тея пусти псевдо консултантки - не стига, че са стиснати, ами са и лъжливи.. Crossing Arms

# 520
meggle, като спомена за маслото на Клоран, аз пак да питам за впечатления от него... съжалявам, че нахалствам, но много му се чудя  newsm78

# 521

От днес дневен хидратантен крем на Evelin /SPF 15/.

# 522
# 523

- кафавия.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 00:11 от bubanka

# 524
Този фон дьо тен на Lumene.
Отдавна му бях хвърлила око, дойде му времето.

Общи условия

Активация на акаунт