Новите ни козметични похождения 10

• 63 288
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
# 496
# 497
  • Belgium

Девойки , мога ли да ви попитам за гланца Eveline. Напоследък много жени в този форум харесват този гланц, та от къде мога да си го купя? Благодаря предварително  baby_neutral

Моят е от едно малко магазинче зад Плиска, ако искаш мога по-подробно да ти обясня къде се намира точно.  Peace

# 498
  • София
Момичета моля за съвет.
Много се чудя между 2 крема:
Единият е на Vishy Aqualia, а другият на Ла-рош тонирания с фактор 50. Със смесена към мазна кожа съм, но на места е суха, дори дехидратирана. В аптеката нямаха мостра да ми дадат за вкъщи, пробвах на място, но не мога да преценя. Този на Ла рош сякаш ми се стори по-матиран, а се оказа, че съм пробвала крема. Има и флуид, но консултантката ми каза, че бил прекалено течен, а аз знам, че флуида е за по-мазна кожа.  ooooh! Помагайте, знам че тук ще ми дадете отговор  Heart Eyes
П.П. Къде мога да намеря бебешката мицеларна вода на Биодерма? Навсякъде ми предлагат Сенсибиото и нямали от бебешката  newsm78

# 499
отдавна не бях ходила да си купувам нещо, все няма време
но от днес е това

-сапун от коприва и сапун с трици на Милва; маска на амрита със салвия и глина, шампоан с билки, мокри кърпички от ДМ

-спрей сребърна вода, маска на балея с глина, крем пенатен и антицелулитен крем на Христина

# 500
  • Belgium
meggle точно за твоята кожа има разкошен крем на Selvert, но се продава само в салоните. Масовата козметика, в това число и Vichy не може да се справи с нуждите на толкова специфична кожа. Трябва ти крем, който хем да хидратира, хем да матира.

Бебшеката мицеларна вода на Bioderma аз си я взех от аптеката в Sky City Mall.

# 501
В почти всяка по-голяма аптека има Бебешка вода на Биодерма.
Ако в аптеката има отделен сектор "бебешка козметика" търси я там. Просто понякога не я слагат при другите Биодерм-ски продукти. Peace

# 502
  • USA, Steak State
Комплект за Nail Art
Добавка шаблон

Добавка лак:

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 21:44 от bubanka

# 503
От днес новата спирала на Боржуа с подарък слънчеви очила  Sunglasses Grinning

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 21:45 от bubanka

# 504
  • Belgium
Маци, я докладвай за слънчевите очила - хубави ли са?  Grinning

# 505
  • София/Дружба
От днес новата спирала на Боржуа с подарък слънчеви очила  Sunglasses Grinning
http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/make_up/eye … _unlimited_41.jpg

моля те дай отзиви за тази спирала Simple Smile и цената ако може да кажеш каква е  Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 21:46 от bubanka

# 506
Тук много я "хвалят"  Laughing
Ето как стои.
Малко арлекински вид придава Rolling Eyes И доста слепва.

# 507
Маци, я докладвай за слънчевите очила - хубави ли са?  Grinning

Маци, не са лоши, черни ,овални  със средно дебела рамка , за защита някаква  Thinking  пише ,че има , ама за тия пари  Naughty newsm78 - 19 лв заедно със спиралата ,едва ли.

solley, още не съм я пробвала , но е само за удължаване и аз отгоре довършвам  с др. за обем.Ще дам отзиви. Peace

# 508
  • Sofia
Момичета, знаете ли нещо за Ехинацеята? Наистина ли заличава белези ?

# 509
  • Belgium
Нещо не ми харесва как стои на тези снимки.

Аз нямам нужда от спирала де, просто се чудех дали да не си я взема заради очилата  hahaha

Маци, айде моля те, да ми метнеш една снимчица на очилата на ЛС  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт