Новите ни козметични похождения 10

• 63 298
  • 691
  •   2
Отговори
# 480
  • София
meggle, моля те сподели за Клоран. Хубаво ли е това олио, попива ли добре, оставя ли мазни следи по дрехите? Всичко, което се сетиш. Аз пробвах мостричка на гела с фактор 10 - много ми хареса и като аромат, и като брокат. Мисля да си купя нещо от серията. Идеята ми не е да се пазя от слънцето, а да го ползвам като лосион. Чудя се какво и твоето мнение за олиото би ми било доста полезно  newsm78
Пробвах го съвсем мъничко, много е приятен аромата и блясъка върху кожата. Като трайност и дали оставя мазни следи по дрехите ще споделя щом го пробвам  Peace

# 481
  • Belgium
Подариха ми тези -душ-гелът е прекрасен, прави страхотна пяна и ухае хубаво, но дезодоранта е столкова талк, че е един малък ужас  Sick Ако някой е тръгнал да го купува, по-добре да си даде парите за друго. Иначе мирише добре и пази от изпотяване, но трябва да се пръскаш поне 10 минути преди обличане  Peace

# 482
Да се пофаля и аз

покрай рождения ми ден. Ползвам го, но четох малко притеснителни новини около съдържанието на олово в червилата на Диор и малко се разколебавам...

# 483
Наскоро открих този дезодорант на Nivea  от новата серия Angel Star:
http://www.nivea.bg/products/show/39678

Ароматът е толкова свеж и приятен! Изобщо не съжалявам, че си го купих без изобщо да съм чувала преди за него.  thumbsup

Флакончето може и да е малко, но това също ми харесва, защото така няма голям риск да ми омръзне :}

# 484
  • при моите деца .....

Почистващ гел за измиване на лице с екстракт от червен чай

# 485
  • Belgium
Боби, дай моля те отзиви за този измиващ гел, ако имаш вече впечатления де  Wink

# 486
Този интимен гел е перфектен - аромат, текстура, нежност... Няма равен  newsm10

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Коригиран размер на изображенията с цел по-добра прегледност и облекчаване на темата

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 16:34 от bubanka

# 487
Момичета, не се сърдете, за да е по-прегледна темата, ще намалявам някои от изображенията в нея  Hug

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 16:45 от bubanka

# 488
Момичета, не се сърдете, за да е по-пригледна темата, ще намалявам някои от изображенията в нея  Hug

Аз се извинявам за голямото изображение, но не успях да намеря друго  Simple Smile

# 489
Момичета, не се сърдете, за да е по-прегледна темата, ще намалявам някои от изображенията в нея  Hug

Аз се извинявам за голямото изображение, но не успях да намеря друго  Simple Smile

не се притеснявай, ограничението е 600х600 и беше в норма  Wink
има теми, в които се поставят много картинки, ще намалявам някои от по-големите дори да са в ограничението, за да се преглежда темата по-лесно  Peace

# 490
  • София
-103

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Коригиран размер на изображенията с цел по-добра прегледност и облекчаване на темата

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 18:24 от bubanka

# 491
Това от mен:
http://nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=27
http://nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=45
http://www.guerlain.com/int/en/base.html#/en/home-makeup/catalog … untitled-256.html
Само това масло на Nuxe не ми е ясно как е,ако някой го е ползвал да пише.На цялото тяло ли го мажете,не се ли цапат дрехите от тези златни частици?

Каква е цената на маслото на Nuxe?

# 492
  • Belgium

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 18:25 от bubanka

# 493
  • при моите деца .....
Боби, дай моля те отзиви за този измиващ гел, ако имаш вече впечатления де  Wink
На първо ползване ми харесва.
Не чувствам кожата си опъната, приятен аромат, прави пяна, това са впечатленията ми след първото ползване.

# 494

Девойки , мога ли да ви попитам за гланца Eveline. Напоследък много жени в този форум харесват този гланц, та от къде мога да си го купя? Благодаря предварително  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт