Новите ни козметични похождения 10

• 63 305
  • 691
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Гагче, аз ползвам същия флуид и няма никакъв цвят върху кожата  Rolling Eyes Изключително избистря тена, но не оцветява. Откакто го ползвам не ми е излизала нито една пъпка и порите ми видимо се свиха. Страхотно съм доволна от него и също смятам да си взема околоочния в най-скоро време. Даже точно преди малко сестра ми ме пита какво съм си правила с лицето, че изглежда толкова добре

Addri - ти ходиш на солариум, сигурно си малко по-черничка от мен, аз съм мнооого бяла  Blush и на моята кожа има видима разлика в тена. Лицето ми се преобразява с този крем, страхотен е ефекта, равномерен лек тен (за мен тен, за други не  Laughing), наистина сияен. Купих си го днес и ще следя ефекта с времето  Simple Smile.

Здравейте, някой има ли информация този флуид за кожа на каква възраст се препоръчва. Дали е подходящ за млада кожа, под 25 год.?
Според мен е по-подходящ за дами над 25 години. Току що си го купих, повлияна от мненията във форума и ще дам отзиви след няколко дни. Единственото, на което се чудя, е разликата в цената - аз го взех за 25.30 лв, а тук четох за суми около 30 и нагоре лева?!

# 466
meggle, моля те сподели за Клоран. Хубаво ли е това олио, попива ли добре, оставя ли мазни следи по дрехите? Всичко, което се сетиш. Аз пробвах мостричка на гела с фактор 10 - много ми хареса и като аромат, и като брокат. Мисля да си купя нещо от серията. Идеята ми не е да се пазя от слънцето, а да го ползвам като лосион. Чудя се какво и твоето мнение за олиото би ми било доста полезно  newsm78

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 15:26 от Koketka_sf

# 467
Лу, Versense е страхотен за лятото, със здраве да си го ползваш...
dmx,  балсамчето за устни с аромат на кока - кола е от Douglas в Германия, незнам в София дали го има, в Пловдив мисля, че не съм го виждала...

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 15:47 от peperuda333

# 468
  • Варна
И аз да попитам за Акуалиа Антиокс-тубичката-не го намирам за по малко от 35 лева никъде във Варна. Но Акуалиа Термал е 25 лева.

# 469
Лу, Versense е страхотен за лятото, със здраве да си го ползваш...
dmx,  балсамчето за устни с аромат на кока - кола е от Douglas в Германия, незнам в София дали го има, в Пловдив мисля, че не съм го виждала...
Благодаря

# 470
скромно -сенки прасковен цвят...

Момичета,кои е най-добрия демакиаж ,които сте ползвали?Имам проблеми с тази спирала на Guerlain,не мога да я махна,все имам синичко на сутринта,колкото и да я мия вечерта.
Може ли да те попитам дали сенките са купени от България?

Това е моето последно попадение:

# 471
# 472
  • USA, Steak State

Искам да е мое!!!!  Crazy newsm17 newsm45 smile3508 cry moresmile

# 473
Чакаш ли го? Hug На моята кожа беше много розово и не ставаше за ползване, но аз съм с много бяла кожа.

# 474
  • USA, Steak State
Мда, чакам някой да ми го подари...  Mr. Green
То мисля е в две разцветки, явно си ползвала по светлото.

# 475
Не само в една разцветка е. Ето го как стои.
http://www.temptalia.com/mac-to-the-beach-collection-marine-life … w-photos-swatches

# 476
Това от mен:
http://nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=27
http://nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=45
http://www.guerlain.com/int/en/base.html#/en/home-makeup/catalog … untitled-256.html
Само това масло на Nuxe не ми е ясно как е,ако някой го е ползвал да пише.На цялото тяло ли го мажете,не се ли цапат дрехите от тези златни частици?

# 477
  • USA, Steak State
Аз го имам, страхотно е за лятото, бързо попива и не цапа дрехите. На летен загар стои страхотно!

# 478
  • In The Middle Of Nowhere
И аз го имам олиото на Нукс наистина стои страхотно, нямам наблюдения да цапа дрехите, но и аз не се клепам като с лосион с него.

# 479
Благодаря за бързия отговор момичета.Значи сам направила добър избор,със свеж летен загар сам newsm44

Общи условия

Активация на акаунт