Новите ни козметични похождения 10

• 63 318
  • 691
  •   1
Отговори
# 450
  • В полите на Пирин планина

Мерси  Peace

# 451
# 452
Lady Brinne, извинявам се за закъснелия отговор, чак сега виждам, че си питала Blush Да, рол он е и то не хубав Laughing За пръв път си купувам на Буржоа, но изобщо не съм доволна, нито мирише хубаво, нито предпазва и няколко часа не изкара като ефект. Ще го сменям май.

# 453
Смених Л'Ореалските кристали с Фаркомски. Съставите им са почти идентични, а този на Фарком е двойно количество на по-ниска цена.

# 454
letsgo , здравей Hug Hug Радвам се много че те засичам Heart Eyes Simple Smile Би ли казала като ги пробваш какъв е ефекта след тях, харесват ли ти.

# 455
Оооо, Amra  Hug Задължително ще дам отзиви. Както писах съдържа същите силикони като другия и най-вероятно ефектът ще е като на всички останали кристали.  Crazy Все се каня да те питам за маската с бира става ли за вместо балсам за сухи краища. Гледам, че редовно я купуваш.  Peace

# 456
Оооо, Amra  Hug Задължително ще дам отзиви. Както писах съдържа същите силикони като другия и най-вероятно ефектът ще е като на всички останали кристали.  Crazy Все се каня да те питам за маската с бира става ли за вместо балсам за сухи краища. Гледам, че редовно я купуваш.  Peace
Да, аз точно вместо балсам я ползвам маската. Мойте краища са сухи, а нагоре косата ми е мазна и повечето маски колкото и да внимавам като ги слагам да не отива и нагоре по косата, все ми омазняват и корените. С тази обаче не е така. Едно момиче от форума я препоръча и много се радвам, че разбрах за нея Simple Smile

# 457
Супер! Утре и нея ще си взема Grinning   bouquet

# 458
  • София
[quote\].......

Доволна ли си от лентите на Strep?
И какво е това на Lycia?

Доволна съм, ама аз ги ползвам за мустак.  Mr. Green Режа си ги на малки лентички и така изкарвам сума ти и време с една опаковка.  Peace А Личията е рол он, ама моя е син. Още не съм го пробвала, че довърчам Лейди Спийд стик( койот е хубав, ама пусти му мерак за нещо ново  Mr. Green).

Не са ли по-удобни тези малките дето са за лице лентички? Аз имам на Дева, но има и на други марки  Peace
[/quote] Да, удобни са, ама тия ми излизат далеч по' на сметка.  Peace

# 459
Супер! Утре и нея ще си взема Grinning   bouquet
Дано ти хареса Hug Аз след като свърших първата кутия реших да си взема същата, но с мед, вместо с бира /те са два вида маските на Orzene - с бира и с мед/. И сбърках, защото тази с меда за моята коса се оказа неподходяща, тя е като че ли за по-суха коса. От бирената обаче съм много доволна, стана ми една от любимите маски, оставя косата не лигаво мека, както някои други маски, а някак по-жилава, пригладена и добре оформена. И от блясъка, който придава съм доволна, направо си е находка на тази цена Laughing 

# 460
  • Стара Загора

# 461
  • София
  - Шапоан за суха и боядисана коса - Много хубав душ гел.  Peace

# 462
# 463
# 464
  • София
От мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт