Новите ни козметични похождения 10

• 63 334
  • 691
  •   1
Отговори
# 435
Това, първото е новата ми продобивка, много е готино, балсамче с аромат на кока - кола и този душ гел:

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 08:43 от peperuda333

# 436
скромно -сенки прасковен цвят...

Момичета,кои е най-добрия демакиаж ,които сте ползвали?Имам проблеми с тази спирала на Guerlain,не мога да я махна,все имам синичко на сутринта,колкото и да я мия вечерта.

# 437
Момичета,кои е най-добрия демакиаж ,които сте ползвали?Имам проблеми с тази спирала на Guerlain,не мога да я махна,все имам синичко на сутринта,колкото и да я мия вечерта.

Най-добрият: чист зехтин  Mr. Green
И аз имах проблем с една спирала, но като пробвах със зехтин останах очарована, а и на кожата около очите ми и се отразява добре.  Simple Smile

# 438
O,merсi за бързия отговор,ще пробвам.Не го преваряваш нали?

# 439
  • София
Е вече успях да се разоря!!! От вчера:

Скоро няма да видите други нови придобивки от мен, защото се олях за 1 година напред

# 440
Гагче, аз ползвам същия флуид и няма никакъв цвят върху кожата  Rolling Eyes Изключително избистря тена, но не оцветява. Откакто го ползвам не ми е излизала нито една пъпка и порите ми видимо се свиха. Страхотно съм доволна от него и също смятам да си взема околоочния в най-скоро време. Даже точно преди малко сестра ми ме пита какво съм си правила с лицето, че изглежда толкова добре

Addri - ти ходиш на солариум, сигурно си малко по-черничка от мен, аз съм мнооого бяла  Blush и на моята кожа има видима разлика в тена. Лицето ми се преобразява с този крем, страхотен е ефекта, равномерен лек тен (за мен тен, за други не  Laughing), наистина сияен. Купих си го днес и ще следя ефекта с времето  Simple Smile.

Здравейте, някой има ли информация този флуид за кожа на каква възраст се препоръчва. Дали е подходящ за млада кожа, под 25 год.?

# 441
  • София
[quote\].......

Доволна ли си от лентите на Strep?
И какво е това на Lycia?
[/quote]
Доволна съм, ама аз ги ползвам за мустак.  Mr. Green Режа си ги на малки лентички и така изкарвам сума ти и време с една опаковка.  Peace А Личията е рол он, ама моя е син. Още не съм го пробвала, че довърчам Лейди Спийд стик( койот е хубав, ама пусти му мерак за нещо ново  Mr. Green).

# 442
  • In The Middle Of Nowhere
[quote\].......

Доволна ли си от лентите на Strep?
И какво е това на Lycia?

Доволна съм, ама аз ги ползвам за мустак.  Mr. Green Режа си ги на малки лентички и така изкарвам сума ти и време с една опаковка.  Peace А Личията е рол он, ама моя е син. Още не съм го пробвала, че довърчам Лейди Спийд стик( койот е хубав, ама пусти му мерак за нещо ново  Mr. Green).
[/quote]

Не са ли по-удобни тези малките дето са за лице лентички? Аз имам на Дева, но има и на други марки  Peace

# 443
  • Пловдив
Lycia е страхотен дезодорант. Много пъти съм го ползвала и съм  доволна.

# 444
Това, първото е новата ми продобивка, много е готино, балсамче с аромат на кока - кола и този душ гел:

Може ли да кажеш от къде са балсамчетата за устни?Благодаря

# 445
до сега най-доволна съм от мицеларният лосион на Ла рош посе, ако ми остане молив за очи между миглите го махам внимателно с клечка за уши напоена с лосиона

# 446
# 447
# 448
  • В полите на Пирин планина
Амра, това на Буржоа какво е  newsm78

# 449
  • Стара Загора
Амра, това на Буржоа какво е  newsm78

Рол он.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт