Новите ни козметични похождения 10

• 63 218
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
# 601
# 602
# 603
Момичета моля помагайте  Praynig
Издирвам отчаяно прахообразните сенки на Just U! Тези които се продават в кубче; белите са продукт без който не излизам от години, но се оказва, че вече никъде ги няма...
Моля ако някой ги е виждал в София или Варна да ми каже  Sad
Здравей,аз мога да ти помогна с информация за Варна.Съвсем скоро си купих такива от Елитис до гарата-имаше около 4-5 цвята.После видях,че ги има и в големия Елитис.Просто са страхотни и освен това изключително евтини.

# 604
# 605
  • София
Heart Eyes L'oreal Touche Magique - за втори път, препоръчан ми от Адри!   bouquet

# 606

Маци честито  Flutter.Харесва ли ти цвета? Вчера с Долс обсъждах  - че толкова покривен гланц не съм имала. Thinking

# 607
  • Belgium
Маци, цвета е уникален аз от снимки в нета го бях харесала.  Heart Eyes

Какъв ти гланц, то направи си е като течно червило  hahaha

А такъв цвят аз никога не съм носила, но карай да върви, само трябва да се внимава да не се излиза извън очертанията на устните, че става сташно  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 16:45 от Лу

# 608
Лу,откъде го взе?

# 609
Ами явно моите устни са тъмни защото на мен ми седи по плътно отколкото на снимката
Интересно ми е черния като е толкова покривен как ще стои. Thinking Twisted Evil

# 610
  • Belgium

ДМ в подлеза на СУ  Peace

Маци, при мен стои вампирско, както каза една съфорумка все едно сме се намазли с кръв на зайче  hahaha

# 611
Маци, при мен стои вампирско, както каза една съфорумка все едно сме се намазли с кръв на зайче  hahaha

И на мен също - ама това със зайчето е гадно Sick .По - скоро с кръвта на милото. Whistling Twisted Evil Mr. Green

# 612
От днес тази спирала на Макс Фактор в лилавата опаковка и то за 12 лв.http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://eleven.se/files/f/fle- … 20%26tbs%3Disch:1

# 613
  • Стара Загора

# 614
  • Варна

Разочарована съм....никаква работа не вършат, хем аз нямам кой знае колко черни точки  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт