Новите ни козметични похождения 10

• 63 225
  • 691
  •   1
Отговори
# 585

Joy може да не е готино кометично похождение, но определено се надявам да ме спаси от комарита на морето вечер  Hug

# 586
  • Стара Загора
Момичета моля помагайте  Praynig
Издирвам отчаяно прахообразните сенки на Just U! Тези които се продават в кубче; белите са продукт без който не излизам от години, но се оказва, че вече никъде ги няма...
Моля ако някой ги е виждал в София или Варна да ми каже  Sad

Аз имам белите. Поръчах си ги тук от една парфюмерия... има и с различни видове блясък. Наистина са много хубави.  Crazy  Hug

# 587
  • In The Middle Of Nowhere
Издирвам отчаяно прахообразните сенки на Just U! Тези които се продават в кубче; белите са продукт без който не излизам от години, но се оказва, че вече никъде ги няма...

Аз имам белите. Поръчах си ги тук от една парфюмерия... има и с различни видове блясък. Наистина са много хубави.  Crazy  Hug

Издръжливи ли са ви тези сенки? Аз имах такива преди време, но не си спомням вече

# 588
Подарък-

И това-

# 589
# 590
бял лак за рисуване на  френски маникюр , розов лак  и розов за рисуване ;д заздравител за нокти на перфект , спирала от Avon - Super shock , спрей за тяло с Кокос Simple Smile

# 591
Вчера /балсамче на Леокрема и брррррр, другото/:

# 592
  • София
Вчера /балсамче на Леокрема и брррррр, другото/:

Сподели за фдт на Импала, моля те!   bouquet

# 593
от мен това
и това      Heart Eyes

# 594
Благодаря на момичетата, които се отзоваха   bouquet

# 595
  • София

Как изглеждат тези сенки? Търсих в Гугъл, но не открих?

# 596
Няма снимки в Гугъл, аз също търсих. Ами правоъгълни прозрачни пластмасови бурканчета с кръгла капачка, вътре са на прах  Simple Smile

# 597
reproche, моят опит с фдт не е богат, но този е ок - грубо, бих го поставила в същия клас като Манхатън и Орифлейм, с тая разлика, че е с 30 до 50 процента по - на сметка като цена. Не се сваля лесно обаче - трябва и почистващо средство за водоустойчив грим, защото е на водно - мастна основа

# 598
# 599
  • In The Middle Of Nowhere

Общи условия

Активация на акаунт