Новите ни козметични похождения 10

• 63 426
  • 691
  •   1
Отговори
# 75

Цена 5лв. Лепкав (поне според моите усещания), безцветен, леко пощипва/охлажда (ако това не те притеснява).
С него постигам стъклен/мокър ефект и то траен.

# 76
  • USA, Steak State

# 77

Гланца на Revlon е страхотен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Цвета е жесток Party

to4ica* пробвай новите на Есенс. Устните седят точно като сиропирани, нямат брокат. И са 4,5лв.
 Аз поне съм много доволна от тях. Има ги в 4 или 5 цвята

# 78
Жаки,как точно е името на цвета на гланца?Много е хубав. Heart EyesТова са ми любимите гланцове, а и се сетих да препоръчам един със сиропиран ефект от тях- - Shine City.

# 79
Pink Pop. На 2-ра страница съм сложила снимка как седи на устните (наистина е едно към едно като на снимката)

# 80
Pink Pop. На 2-ра страница съм сложила снимка как седи на устните (наистина е едно към едно като на снимката)

Жаки каква му е цената ? От къде го купи и имаше ли кораловият цвят ? Praynig  Благодаря  bouquet

# 81
От Бонжур. 14,40лв. имаха всичките цветове. Първо бях в Пикадили, но там изобщо я нямаха тази колекция

# 82
От Бонжур. 14,40лв. имаха всичките цветове. Първо бях в Пикадили, но там изобщо я нямаха тази колекция

Мерси  Hug .Те  в Пикадили нямат нищо  Rolling Eyes питах за фон дьо тен Photo Ready  и момичето каза че бил  много нов и още го нямали. Shocked newsm78 Joy

# 83
  • София
цвят brun

# 84

Мерси  Hug .Те  в Пикадили нямат нищо  Rolling Eyes питах за фон дьо тен Photo Ready  и момичето каза че бил  много нов и още го нямали. Shocked newsm78 Joy
Сега го имат, но още нямали тестери.

# 85
  • София
Ехааа тоя розовкия лак какъв е хубав!  Heart Eyes
От мен :

Това сигурно е ново ?  newsm78

Да, ново е. Тук още не съм го виждала. Взех го от feelunique, четох много добри отзиви за него. Утре ще го тествам и ще споделя.  Peace

# 86
Кораловият гланц на Ревлон е много блед...аз си взех номер
160 firecracker,не ми допада,защото ми е много разтичащо се,и сирипиращо-харесвам по-лепкавите и червило също на Ревлон - много приятно е,naturally nude

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 21:00 от lanibarbi

# 87
Аз като си го намазах на ръката Coral Reef се стреснах. Беше супер ярък и наситен.

# 88
  • Belgium
lanibarbi намали снимката на гланцовте, огромна е  Peace

# 89
  • USA, Steak State
lanibarbi Може ли да оставиш снимката като линк само, много е голяма. Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт