Новите ни козметични похождения 10

• 63 351
  • 691
  •   1
Отговори
# 225
Охх дълга история - преди години си съсипах косата точно с тази боя, но не заради самата нея, а заради факта, че се боядисвах неправилно. От две години съм с Кастинга на Лореал и няма оплаквания, но не знам защо реших да си взема една бройка от тази да си покрия корените - еднократно ще да е, не я харесвам като цяло. В момента даже си имам у нас един Кастин от новите руси нюанси, който си седи в шкафа, но не - реших, че ще експериментирам.
Безсмислен експеримент = глупава, първична жена Mr. Green Crazy

GagaMaga и аз съм с много бяла кожа и потвърждавам мнението ти - определено долових разлика в цвета. Не знам дали има ФДТ или не, но каквото и да съдържа, Вишито определено оцветява (макар и леко).
И не смятам, че пигментът ще ти попречи да хванеш тен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 15:50 от shroomy

# 226
# 227
  • In The Middle Of Nowhere

Цената на четката същата като на сайта ли е?
Мерси предварително!

# 228
  • София
shroomy какво имаш впредвид под неправилно боядисване?

# 229
# 230
  • София
Цената на четката същата като на сайта ли е?
Мерси предварително!

Цената на четката е 29 лв.  Peace

# 231
  • София
Гагче, аз ползвам същия флуид и няма никакъв цвят върху кожата  Rolling Eyes Изключително избистря тена, но не оцветява. Откакто го ползвам не ми е излизала нито една пъпка и порите ми видимо се свиха. Страхотно съм доволна от него и също смятам да си взема околоочния в най-скоро време. Даже точно преди малко сестра ми ме пита какво съм си правила с лицето, че изглежда толкова добре

# 232
Гагче, аз ползвам същия флуид и няма никакъв цвят върху кожата  Rolling Eyes Изключително избистря тена, но не оцветява. Откакто го ползвам не ми е излизала нито една пъпка и порите ми видимо се свиха. Страхотно съм доволна от него и също смятам да си взема околоочния в най-скоро време. Даже точно преди малко сестра ми ме пита какво съм си правила с лицето, че изглежда толкова добре

а той как точно се казва? и на каква цена е?

# 233
shroomy какво имаш впредвид под неправилно боядисване?
Ами на боята си пише - след постигане не жалания цвят, нанасяйте само в корените. Но аз нали съм голяма Руса патка (държа да отбележа, че съм естествено руса, просто се изсветлявам с няколко тона..това обяснява доста неща Laughing) всеки път мажех и Дължините. Резултат - превърнах изключително здрава и красива коса в метла! След това преживяване ми "просветна", че не трябва да съм толкова самоуверена, че трябва да мисля, преди да действам , както и да попрочитам това-онова из нета и да се консултирам, защото има хора по-вещи от мен, от които мога да науча доста.
Абе с две думи - идиотска постъпка. Бях млада и зелена. Признавам си - сбърках. Но се поучих.
Затова и казвам - взех боята инцидентно, еднократно. След това пак ще си се придържам към Кастинга.

# 234
  • София
Да ви питам за този аквалия анти окс - след по-пр0дължително ползване забелязвате ли подобрение на самата кожа?

# 235
  • USA, Steak State
Леле, всеки път като съм си слагала такава боя на косата и ми падаше ужасно много, особено последния път цели кичури.
shroomy ти ползвала ли си преди това или сега за първи път?

Абсолютно съгласна! Ужасна боя за коса!

# 236
Има ли такива сенки в България?

Също и блестящия стик на Макс Фактор?В бонжура в Русе дали го има...?  Thinking

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 19:06 от миличката

# 237
и .. Heart Eyes Heart Eyesот днес..

# 238
Поръчах си тези сенки от Avon.  Flutter

# 239

Addri - ти ходиш на солариум, сигурно си малко по-черничка от мен, аз съм мнооого бяла  Blush и на моята кожа има видима разлика в тена. Лицето ми се преобразява с този крем, страхотен е ефекта, равномерен лек тен (за мен тен, за други не  Laughing), наистина сияен. Купих си го днес и ще следя ефекта с времето  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт