Новите ни козметични похождения 10

• 63 437
  • 691
  •   1
Отговори
# 375
Happy Emma, ние говорим за мицеларната вода на Биодерма Simple Smile
Но мерси все пак, че сподели мнение, макар и за друг продукт - със сигурност не е излишно.

# 376
  • Belgium
Happy Emma важно е да има различни мнения, за да може всеки да си прецени  Peace

Аз получих мостри на цялата серия за чувстивтелна кожа на Bioderma - Sensibio, включително мицеларната вода от моята козметичка. Пробвах ги и ми понесоха много добре. Дълго време ползвах мицеларната вода само като тоник за лице, а за разгримиране си имах друг любим продукт на Ив Роше. Но веднъж прочетох на опаковката, че става и за махане на грим и пробвах.  Peace Сега вече не давам пари за отделен разгримиращ продукт.

# 377
Аз също си взех мицеларната вода на Планте систем, но голямата опаковка. Преди това ползвах малката - 200 мл.  За очите използвам Виши и не мога да дам отзиви за очите как действа. На мен ми се струва, че почиства добре кожата, а за опъването - аз винаги слагам крем след почистването на кожата, преди да си лягам и нямам проблем.

# 378
Насаждам се в темата с един въпрос.
В неделя по БТВ в предаването Модерно, Кремена Халваджиян похвали много някакъв лосион за лице, който беше в черен флакон...  ooooh! как го обясних...
Както и да е... ако някой се сети и знае какъв е този лосион, ще се радвам да сподели  Mr. Green

# 379
Мерси,ще ви послушам!   Peace

# 380
Момичета моля за помощ с два въпроса за Idealist Serum - Estee Lauder:

1. Очарована съм от него, имам само мостричка, някой може ли да ми каже каква е цената в магазините?
2. Интересно ми е да чуя отзиви ако някой го е ползвал по-продължително време? Аз го нося трети ден и кожата ми след намазване става гладка като стъкло, уникален ефект, но дали има дълготраен такъв?

# 381
  • Пловдив
Някой ползвал ли е от тези продукти /и по-специално за суха коса/ http://www.vavilon-bg.com/index.php?option=com_content&view= … id=90&lang=bg ? Отзиви?

# 382
  • Бургас
И аз ползвам мицеларната вода на Биодерма  Себиум Н2О и съм много доволна всичко сваля, а съм с много капризна кожа Simple Smile очна линия маха, водоустойчев грим маха абе супер си е за мен Wink

# 383
Хммм, сега ме заинтригувахте. Ще взема и аз да пробвам тази на Биодерма. Party

Иначе преди малко си взех балсама от тази серия, понеже шампоана ми допадна.
И някакво синьо лакче, но няма да го показвам понеже определено не е това което ми се искаше като цвят. Ако някой знае от къде мога да си взема лак със синьо-зелен цвят...... като цвета на това шише, което GagaMaga e показала ... или поне нещо подобно.  Praynig

ralykiss , ползвала съм доста неща на тази марка и ми е мн положително отношението към Карите като цяло. Досега обаче нищо не съм пробвала от Грижата им за коса. Ще ми бъде интересно да чуя отзиви.

# 384
Amra, шампоанът на Балеа е много хубав - измива косата нежно, не я прави "скърцаща", усещам я мека след самата му употреба, което не значи, че мога да мина без маска. Останах приятно изненадана от покупката. Grinning
Яйченият не е нищо особено - мирише на класическия жълт Кря-Кря, с който са ме къпали в детските години т.е на дъвка.
Измива добре, не пресушава излишно. Стандартен шампоан, със сигурност не влиза в графа "кофти продукти", но не знам дали пак ще го купя.

Само да вметна, че съм Адски доволна от Авокадовия на Гарние. Не съм очаквала да излезне толкова сполучлив. Писала съм в темата "Евтини неща, от които сме доволни" за него.
Принципно въобще не харесвам продуктите на Гарние, предубедена съм към тях от край време.
Благодаря ти много Hug Hug Аз съм ползвала на Garnier от същата серия шампоана с манго и тиаре и не беше лош, но не беше и нещо особено, средна хубост. Може да пробвам и авокадото, щом си толокова доволна от него, но се опасявам, че за мен няма да е подходящ, защото съм с мазни корени и като цяло шампоаните за суха коса не ми се отразяват добре.

ralykiss ползвала съм на Karites балсам, мисля, че беше този, който се води за всички типове коса. Не останах никак доволна, просто като вода беше, не можех изобщо да си среша косата след него, правеше косата ужасна просто. Дадох го на майка ми и на нея не и хареса и накрая замина в кофата пълен. Може самия балсам да не е бил подходящ за мен, да не съм попаднала на правилния. Но пък една друга съфорумка много хвалеше шампоан на Карите, така че всичко е индивидуално, ако искаш пробвай, може пък на теб да ти допаднат Simple Smile 

# 385

+ лак за нокти от новата серия на Color Trend- lemon, душ-гел с кокос и лимонена трева и шампоан и балсам с макадамия,на които не намирам снимка

# 386
  • София
Еми вие хубаво ми похвалихте Биодерма, ама аз си взех това, защото момичето в аптеката ме нави:  (дано ми хареса  Praynig ) и подарък   Party

# 387
обичам подаръците  Joy
ползвала съм термалната вода на виши, хубава е
бих пробвала и лосиона
kashmir  кажи дали си доволна от него като го пробваш
а за биодерма, моята козметичка горещо ми я препоръча, тя си маха грима и си почиства лицето с водата в червената бутилта, но не знам точно коя е - мисля, че е за чувствителна кожа

# 388
Amra, щом са ти мазни корените недей да купуваш Авокадовия. Вземи си с алое - четох позитивни отзиви точно за него, писани от жени с мазни корени и сухи дължини. Аз го тествах, но тъй като нямам проблем с омазняването ми дойде прекалено агресивен. Пробвай, в крайна сметка е 3 лева. И да не ти пасне, ще го прежалиш по-лесно Simple Smile

anbibian , водата в червената опаковка е Сенсибио Peace Ползвам я от 2 години и не я сменям с нищо (редувам я само с бебешката АБЦ дерм). Изключително доволна съм. Явно силата на Биодерма е в почистващите продукти, защото съм тествала кремчета и нито едно не ми допадна достатъчно, че да го купя .

# 389
Аз пробвах наскоро мостра на маската на Биодерма Сенсибио за овлажняване на дехидратирана кожа и останах много доволна. Мострата беше достатъчно голяма за четири намазвания, затова мисля че има добър ефект.
В крайна сметка си купих на Авен, защото този месец продуктите им бяха с много добри цени, но следващия път с удоволствие ще се възползвам от тази на Биодерма.
За Авен ще пиша пак като я ползвам поне месец, за да имам по точно мнение за нея.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт