Новите ни козметични похождения 10

• 63 367
  • 691
  •   1
Отговори
# 390

Amra, щом са ти мазни корените недей да купуваш Авокадовия. Вземи си с алое - четох позитивни отзиви точно за него, писани от жени с мазни корени и сухи дължини. Аз го тествах, но тъй като нямам проблем с омазняването ми дойде прекалено агресивен. Пробвай, в крайна сметка е 3 лева. И да не ти пасне, ще го прежалиш по-лесно Simple Smile

Точно алоето мислех да купувам като ми свършат наличните Grinning

# 391
# 392
# 393
  • USA, Steak State

# 394
  • Пловдив
Някой ползвал ли е от тези продукти /и по-специално за суха коса/ http://www.vavilon-bg.com/index.php?option=com_content&view= … id=90&lang=bg ? Отзиви?
Amra, Happy Emma, благодаря за отзивите. Ще почакам мнение за продуктите за суха коса, че вече не ми се хвърлят пари на вятъра

# 395
Amra , би ли споделила отзиви за маската ?  bouquet

# 396
Ralykiss, не знам за този за суха коса, но от години ползвам шампоан и балсам Карите за нормална коса и не го сменям за никой друг! Балансира и изглажда косъма и придава блясък. Косата ми е боядисана, обикновено със сухи краища, леко чуплива - това за информация Simple Smile

Аз за пореден път се убеждавам, че Lancome е най-добрия гланц за устни със сиропиран ефект. Изключително траен и приятен на вкус и аромат. Не знам защо продължавам да експериментирам и пробвам други Laughing

# 397

Много съм доволна!От няколко дни я ползвам,а от години си търся пяна,коятп да ми пасне,косата ми не е боядисвана и е много "жива",трудно я оформях сама...

# 398
От мен това:
1. VICHY - AQUALIA ANTIOX-ФЛУИД SPF12
2. Klorane - флуид за коса с манго, без отмиване.
3. Глос на Essence от серията Into the Wild - цвят 01 Heart Chakra
4. Лосион за тяло на Ваlea Young - Peachy rose.
5. Idole - D'armani edp

# 399
  • Belgium

Аз за пореден път се убеждавам, че Lancome е най-добрия гланц за устни със сиропиран ефект. Изключително траен и приятен на вкус и аромат. Не знам защо продължавам да експериментирам и пробвам други Laughing

За Juicy Tubes ли идва реч?  Laughing

# 400

За Juicy Tubes ли идва реч?  Laughing
На Шанел също са перфектни глосовете за мен Heart Eyes

# 401
За мен са перфектни на Ести Лаудер - тези с апликатора Grinning
Много исках да си купя на Шанел, изпробвах ги почти всички и никой не успя да ми застане хубаво, все седяха неравномерно на устните ми   Sad

# 402
  • София
обичам подаръците  Joy
ползвала съм термалната вода на виши, хубава е
бих пробвала и лосиона
kashmir  кажи дали си доволна от него като го пробваш
а за биодерма, моята козметичка горещо ми я препоръча, тя си маха грима и си почиства лицето с водата в червената бутилта, но не знам точно коя е - мисля, че е за чувствителна кожа
Пробвах я. Изчисти  ми перфектно всичко. Единственият недостатък (който за някои може да е плюс), е че няма никакъв аромат. Аз сега привършвам мицеларна на Ла Рош, а тя мирише много приятно.  Peace А, забравих да се похваля, че тази на Виши е 400мл на цената на 200мл (22.50лв.).  Peace

# 403
Да, Juicy Tubes. Пробвала съм почти всички други марки, но за моите устни това е гланца  Peace

# 404
Момичета, да ми препоръчате водоустойчива спирала, от която сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт