LPG масаж и бременност

• 3 838
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте Simple Smile,
Бременна съм в 7-ма седмица. Искам да попитам имате ли представа дали LPG антицелулитен масаж би бил противопоказен при бременност?  Иска ми се да направя някоя и друга процедура, че много се отпуснах. Преди да забременея ходих от време на време.

Благодаря

# 1
  • BABYLAND
Здравей!   bouquet
   Аз също съм заинтересована от тези процедури, но смятам да изчакам да родя и след това да започна с тях. Не съм наясно сега дали е редно да продължаваш с тях..... Дано се включи някой със съвет.
   От досегашните процедури ти самата доволна ли си?  Отслабва ли се или влияе върху целулита?

# 2
Здравей,
Доволна съм от процедурите, които съм правила. Имаше ефект определено както върху целулита, така и върху цялостното оформяне на фигурата. Иска ми се пак да ходя, не за цялото тяло а за дупето и краката, но незнам това как би се отразило на бремеността. На пръв поглед двете неща са различни, но незнам една позната беше спряла процедурите, докато беше бременна.  Аз се чудя също  мога ли да използвам антицелулитен крем? Това предполагам не е проблем?

# 3
  • BABYLAND
Доколкото съм запозната, по време  на бременност е абсолютно противопоказно да се използват антицелулитни кремове и стягащи такива. Кожата през този период трябва да бъде максимално еластична, да се подхранва системно с кремове, лосиони и масла. И по време на двете ми бременности спирам мазането с антицелулитни кремчета и започвам използването на специализирана козметика за бременни -при тях е съобразен съставът им. На твое място не бих рискувала, но се посъветвай - я с козметик, я с лекар.

# 4
Доколкото съм запозната, по време  на бременност е абсолютно противопоказно да се използват антицелулитни кремове и стягащи такива. Кожата през този период трябва да бъде максимално еластична, да се подхранва системно с кремове, лосиони и масла. И по време на двете ми бременности спирам мазането с антицелулитни кремчета и започвам използването на специализирана козметика за бременни -при тях е съобразен съставът им. На твое място не бих рискувала, но се посъветвай - я с козметик, я с лекар.

Здравей,
А може ли да ми препоръчаш конкретни козметични продукти (като кремове и т.н.), които си използвала по време на бременност и си доволна?

# 5
  • софия
Аз ползвах на Мустела и при двете бремености и съм мн доволна

# 6
  • BABYLAND
 Здравей!
През първата бременност използвах МУСТЕЛА /но само в началото, толкова отвратитително ми миришеше, че едвам изтрайвах/, маслото против стрии на ИКАРОВ /не е от най-приятните миризми, но се издържа  Wink/ , зехтин, бебешко олио на ДЖОНСЪН и мазни кремове - ГАРНИЕ, НИВЕЯ /по етикетите гледах да пише, че крема е за суха или много суха кожа. Т.е. търсех максимална хидратация и омазняване/. Качих 20 килограма, нямам нито една-едничка стрия.
   Сега се мажа с маслото на ИКАРОВ -всеки ден, от време на време със зехтин и с крем против стрии на ДЕВА. Гледам за къпане да използвам душ-олио или душ-крем. 
   Не се и оглеждам за други продукти за момента, надявам се да няма нужда.
   Знам от много близка приятелка, че в 9 месец се е нацепила жестоко - целия корем. Моментално е взела крем /ЕЛАНСИЛ мисля, че беше, дано не се лъжа/, с мазане , яко мазане една седмица всичко е изчезнало. Думите и бяха "Приличах на акордеон- толкова сцепена кожа имах".
   Успех ти желая!

# 7
  • София
По време на бременност е абсолютно противопоказно използването на антицелулитни продукти и правенето на такива процедури. Твърди се, че при разграждането на целулита се отделят токсини, които могат да навредят на плода. Според мен са малко попресилени тези нещо, но и аз предпочетох да не рискувам.
По време на цялата бременност се мажех с Мустела. На мен не ми миришеше гадно, но много ми лепнеше. Все пак съм доволна защото нямам нито една стрия и след раждането кожата ми се събра за броени дни.

# 8
Здравейте,
И аз ще пробвам с Мустела, въпреки че със самите продукти изобщо не съм наясно, но ще отида в някоя по-голяма аптека и ще питам. А ИКАРОВ козметика специално за бременни ли е? Познато ми е името, но досега не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт