Пламъкът на сърцето (Yol Arkadaşım) по нова

• 30 768
  • 333
  •   1
Отговори
# 195
Браво на Хакан! Добре, че получи подкрепата на Суат! Laughing
А как става тоя номер с женитбата?  newsm78 Кога намериха свидетели, това възможно ли е да стане на практика? Или само като на кино?
А пък Айля постави Октай на мястото му. Много ми хареса как действаше. Сега да видим неговата реакция.  Rolling Eyes

# 196
Каква проклета тъща! И ината. Няма да остави младите да се порадват на щастието си.  Rolling Eyes

Днес има ядове, ама радостните моменти ще са повече. Laughing
Я да видим Бахрието какво ще направи с дебелоглавия си син! Аз ако съм му майка щях да му ритам коравата тиква докато сам се откаже от фабриката!  Sick
Чакам Мехсерет да проговори на английски!  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 17:33 от zmiyata777

# 197
Сонер беше много мил брат!
Хамието по едно време уж щеше да се развежда, сега видя един парцал и почна да го възхвалява. Тя не знае какво иска или се върти според свирката. Ей затуй ще е нещастна.  Ама сама си е виновна, хак й е.  Rolling Eyes

# 198
Здравейте, как сте?  Hug   bouquet

# 199
Здравейте, как сте?  Hug   bouquet

Благодаря, добре!  Hug
След днешната забавна серия аз лично имам доста положителни емоции.

# 200
Добро утро, момичета, Хафизе ви е приготвила лека закуска, но поради кризата е сложила само 1 яйце  hahaha

# 201
Добро утро, момичета, Хафизе ви е приготвила лека закуска, но поради кризата е сложила само 1 яйце  hahaha

Благодаря за закуската! Сега е време за диети, та едно яйце е предостатъчно!  Hug
Да видим днес Бахрието каква диета ще спретне на Ръза!  #Crazy

# 202
Малкият вчера гледа заедно с мене следобедната серия и като чу за това "пиле в криза", не спря да го повтаря и да се смее докато си легна.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 10:15 от tzarina

# 203
Малкият вчера гледа заедно с мене следобедната серия и куто чу за това "пиле в криза", не спря да го повтаря и да се смее докато си легна.
То си има доста хумор в този филм.  Laughing
Приятен филм за отмора. За мен някои от сериите са по мудни, докато други са по динамични и забавни.

# 204
  • Варна
Точно това ми харесва най-много във филма, че има и весели и комични моменти.
Не е само дълбоки драми и трагедии, като в повече от останалите подобни филми в момента.
Ама наистина каква е тая сватба по бързата процедура. Наистина ли е възможно за 1-2ч да се ожени човек?

# 205
Cansu Demirci - Küçük Ayla Elmastaş

- малката Айля във филма

# 206
И малката Ейлюл - Melis Mutluç

Била е на 4 годинки, когато са снимали филма. Снимала се е в още 3 филма досега Hug

# 207
Здравейте,
благодаря ви за чудесните снимки Hug

# 208
Добър ден!  Hug
Благодаря за хубавите снимки! Вече слушам хубавата музика  Laughing
Що днес започна по рано филма, по дълъг ли ще бъде от обикновено!  newsm78

# 209
Ай, старият мошеник май ще си намери майстора.  Laughing  Айля даде тон, сега го подхвана Рукие, коя ли ще е следващата?  До края на филма дано да го избутат от фабриката!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт