Пламъкът на сърцето (Yol Arkadaşım) по нова

• 30 740
  • 333
  •   1
Отговори
# 255
  • София
  Ето я Зейнеп!

И Айля!

# 256
Епизодът да не вземе да свърши кофти?  #Crazy Гледах последната серия, там Мехсерет я няма, а Фахрито беше с друга мацка! newsm78

# 257
Я вижте нашия Илкер какво може, не само бухти да продава  Thinking

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://img.youtube.com/vi/9A5 … 21%26tbs%3Disch:1

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 17:42 от tzarina

# 258
А тук не е ли заедно с Фикрет от "Листопад"?

# 259
Я вижте нашия Илкер какво може, не само бухти да продава  Thinking

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://img.youtube.com/vi/9A5 … 21%26tbs%3Disch:1

Илкер май е комедиен актьор! Чудесно се справя! Па как прехвърли решението за Кибела на Рукието!

# 260
Според мен много йезуитски се измъкна от ситуацията, а стария ръза остана с пръст в устата Heart Eyes Стига само Рукието после да не я прелъжат или да й притрябват пари за студиото и готвенето  и да реши да ги продаде на дъртия козел.

# 261
Кой е на линия днес! Изпуснах началото на филма и се шашнах от това дето го видях отначало!  #Crazy #Crazy #Crazy То било само сън!

"Господин Ръза напусна сцената" - Хафизето е №1

Все пак съм жена на брат й! - тази Айля ме размаза!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 16:48 от zmiyata777

# 262
Хубава съвременна сватба ни спретнаха.  Laughing
Какво ли ще стане сега между Елиф и Сонер?
И защо тия от Нова ТV не преведат песента на Сонер?  Поне да чуем текста. Аз много харесвам музиката.

# 263
Страхотно сериалче  newsm74

Опссс , нахълтах без да поздравя  wavey Привет !

Струва ми се , че Сонер няма да остави нещата така , а ще направи всичко възможно да се видят и да поговорят ! И понеже ме гложди любопитството , ще погледна малко напред и после ще споделя с вас  newsm10

Суат е чок татлъ   Kissing Heart Има много магнетичен поглед и страхотна усмивка  Blush
Като цяло повечето тук много ме разсмиват и много ме радва озвучителката на жената на Ръза ( все й забравям името ) ! И сега като се сетя прихвам да се хиля с цяло гърло  newsm62
Хафизето обира всички точки с нейните реплики и смях  newsm62

# 264
Страхотно сериалче  newsm74

Опссс , нахълтах без да поздравя  wavey Привет !

Струва ми се , че Сонер няма да остави нещата така , а ще направи всичко възможно да се видят и да поговорят ! И понеже ме гложди любопитството , ще погледна малко напред и после ще споделя с вас  newsm10

Суат е чок татлъ   Kissing Heart Има много магнетичен поглед и страхотна усмивка   Blush
Като цяло повечето тук много ме разсмиват и много ме радва озвучителката на жената на Ръза ( все й забравям името ) ! И сега като се сетя прихвам да се хиля с цяло гърло  newsm62
Хафизето обира всички точки с нейните реплики и смях  newsm62

Привет!  Hug
Радвам се, че сериалът има почитатели. Наистина времето на излъчване е кофти и съжалявам, че малко хора имат възможност да се забавляват с този филм. Има и по слаби серии, но някои са върхът.
Суат е много чаровен, Айля също ми харесва. Единствено дублажът на Рукието ме дразни. Искам да чуя самата артистка как говори!

# 265
  • Варна
kris_run, добре дошла.
Много е хубаво, че темата се раздвижи.
И мен ме дразни озвучаването на Рукие. Явно че нарочно е направено и репликите и гласа да са такива, но май са прекалили. Като вземе да пищи и страшно ме дразни.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 19:01 от Despina

# 266
Вече чакам този момент!

# 267
много хубаво филче
Суат и Айля са страхотна двойка
ще чакаме тяхната сватба
Илкер се взе в ръце най-накрая се опълче на баща си

# 268
# 269
Добър ден!  Hug
Какво ли ще ни сервират днес нашите любимци? Рукието ще има ли друго предаване или ще си ближе раните от тангото?
Ръза пак започна да се прави на шеф! Да видим кой ще го постави отново на мястото му! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт