Пламъкът на сърцето (Yol Arkadaşım) по нова

• 30 568
  • 333
  •   1
Отговори
# 75
Забелязала съм, че в много филми има един такъв образ,който е призван да извади на показ положителните качества на главния герой и да го подкрепя в моментите на колебание .....

# 76
Забелязала съм, че в много филми има един такъв образ,който е призван да извади на показ положителните качества на главния герой и да го подкрепя в моментите на колебание .....

Така е ,то в този сериал не е само тя...

# 77
  • Варна
Много ми харесва сериала, въпреки че не успявам да гледам целите серии всеки път.
Радвам се, че намерих темата, но жалко, че беше чак на 3 страница.
Не гледате ли? Не ви ли харесва?
Сега дали Айля няма да се хареса с бизнесмена от Истанбул?
Не можах да открия финалната серия.

# 78
Актрисата дето играе  Айля- ми е страшно блудкава,никакви емоции не докарва на хубавото си лице!Дори,когато е сърдита е някак неестествена,а иначе,когато трябва да гледа с любов,или стеснителност-една такава с безизрани очи newsm78 А сценария пък изобщо не коментирам...Много е  пресилено някак,и това с майка и също..Объркана работа,нататък може по-хубаво да стане,ама  едва ли.А четох някъде,че с този си приятел от детството се залюбват,май се женят,ама така ли е,незнам.

# 79
  • София
  Аз не го разбрах това, изгонили майка и, и то чичо и, а тя им благодарна,че са я оставили без майка. А майката просто се е примирила. Да не е лесно да се примириш ,че те гонят и ти взимат детето. Днес нарочно гледах повторението, да не би да не съм разбрала.

# 80
Аз пък чух жената да казва-имаш майка уличница Shocked и оттам  нашта се обърна и нямала майка Rolling Eyes Изобщо дали и е майка и какво е било-незнам,ама неслучайно са я ступвали като малка де.

Сега се сетих за онази Чаршанба,нали уж и тя имала дете пък и го взели-да не се окаже че тя е майката на Айля??

# 81
  • София
  Е, не може, тя си спомняше, как мъжа и набутваше детето в един сребрист джип, а и нали от 5 години е болна Идил!

# 82
Дадоха дъщерята на "Чаршанба",този неин  мъж е  отвратително същество!Какво е причинил и на жена си и на дъщеря си!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 83
  • София
Дадоха дъщерята на "Чаршанба",този неин  мъж е  отвратително същество!Какво е причинил и на жена си и на дъщеря си!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
И пак ще крие детето!

# 84
На мен пък мн ми харесва тази история за Суат,който години наред е влюбен в изгубената си мечта Айля ! Само не знам защо е така свенлива актрисата- даже една целувка не му даде !

# 85
Актрисата ли свенлива,сценария и калпав...Не ми харесва,някак твърде сапунен ....

# 86
Този търговец от Истанбул май ще се влюби в Айля.Като гледам доста я хареса.

# 87
  • София
   Сонер горкия, нали не е лъган, вярва в добрите намерения на хората!Как го излъгаха,чак мен ме заболя!

# 88
На мен пък мн ми харесва тази история за Суат,който години наред е влюбен в изгубената си мечта Айля ! Само не знам защо е така свенлива актрисата- даже една целувка не му даде !

E, чакай де, ако почнат още сега да се целуват..... newsm78, по сценарий първо трябва да минат през лични драми, раздели и сълзи. Айля още не е видяла любовницата на Суат. Като във всички други филми ще трябва да ги засече случайно и то без те да я видят/разберат, да спретне скандалче защо я лъже и т.н. Сещаш ли се Joy

# 89
  • София
  Как не е видяла любовницата? Нали като беше в аптеката, за лекарствата на баба си, се видяха и онази каза,че се оттегля защото Суат винаги и е говорил за Айля, и винаги е обичал Айля.

Общи условия

Активация на акаунт