Пламъкът на сърцето (Yol Arkadaşım) по нова

• 30 751
  • 333
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Хафизе направо ме изпълни
Бих искала да ти кажа нещо учтиво, но възпитанието ми не ми го позволява.

# 211
Рукието дори и уроци започна да дава...Оказа се ,че разбира от любовта.  newsm62

# 212
Рукието дори и уроци започна да дава...Оказа се ,че разбира от любовта.  newsm62
Отдавна забелязах, колко компетентна е Рукието по всички въпроси.  Laughing
Всички дами във филма са много добри, не ми харесва единствено Хамието. Много безхарактерно същество.
В момента гледам свекървата на Айля. Тя също е много точна жена. Как застана на страната на снаха си, когато научи истината!  Peace
От този филм могат да се научат много неща - какво трябва и какво не трябва да прави една жена, една майка. И е поднесено по много приятен начин.

# 213
Отдавна забелязах, колко компетентна е Рукието по всички въпроси.  Laughing
Всички дами във филма са много добри, не ми харесва единствено Хамието. Много безхарактерно същество.
В момента гледам свекървата на Айля. Тя също е много точна жена. Как застана на страната на снаха си, когато научи истината!  Peace
От този филм могат да се научат много неща - какво трябва и какво не трябва да прави една жена, една майка. И е поднесено по много приятен начин.

Да,не е натоварващо и има забавни моменти.

# 214
Момичето на Сонер е много приятно.
Как ли ще завърши гостуването на свекървата на двете дами? Щом и Бахрието е в къщата, проблемът трябва да се разреши.

# 215
Айля най-сетне  реши да бъде със Суат. newsm44

# 216
Айля най-сетне се реши да бъде със Суат. newsm44
Горката, тя вече изпуши отвсякъде! Добре, че проумя какво трябва да направи.

# 217
На Айля изобщо не й е лесно.Ама защо прити лбовницата на Сертач.Само си навлича проблеми.

# 218
Добро утро, момичета,

Тази сутрин решихме с Ръза да изпием по едно кафе заедно, но той побесня , че Хафизето още не го беше приготвила и се тутка, заета с позирането в прозореца, вместо в камерата. 
, милия, мина и замина покрай нас като бърз влак, като се оправда, че не е гладен.
пък въобще не ни обърна внимание с Ръза, подозирам, че Рукието му е дала някой урок нощес  hahaha и още го държат емоциите.

# 219
tzarina, добро утро!   Hug
Момиче, какъв мерак имаш да пиеш кафе с Ръза!   #Crazy Да не си се включила в отбора по превъзпитаването му?  hahaha hahaha hahaha
Ако стигнете до физическа разправа, свиркайте да помагам - имам желание да го посритам малко.
Иначе бих пила кафе с останалите от фирма с удоволствие!

# 220
Решила съм да опитомя опърничавия, към последната серия, може и да ми се отдаде възможност. А и съм решила да му ставам съдружничка в Кибела hahaha, понеже само аз липсвам там.

Много мъже под чехъл обаче има в този филм, Исмаилчо е първия, макар че подозирам, че пръв ще "възстане" срещу властната и сърдита Зихшан.

# 221
Момичета, това според вас Айля ли е, че много ми прилича на нея? newsm78

# 222
Момичета, това според вас Айля ли е, че много ми прилича на нея? newsm78

И на мен ми заприлча на нея!  newsm78
То "Кибела" нали ще става световна марка! Струва си човек да се вреди в нея! Laughing Laughing Laughing
Ама , хайде без мен, гледайте вие да се вредите!  hahaha
Тая Зихшан и мен ме ядоса. Дали не кара критическа, че е толкова нервна!  Joy
Нериман отстъпи и се примири с действителноста, тая угода няма.  ooooh!

# 223
Айля е това, само че във филм, сниман през 2004 година - Çemberimde gül oya. Незная как се превежда заглавието, но и Туба /Аси/ и Мурат /Демир/ също участват, както и други актьори, които вече сме гледали. Кака ви Рукие пак е дъ бест, направо като водеща на нощно предаване hahaha

- нашето момиче тук пак е угрижено

# 224

Общи условия

Активация на акаунт