SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 36 596
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
И аз пък ще си играя с тебе – туко виж на някой Уинчестър ни види, хареса му и ‘шмуг’, и-и-и...  
Eeeee, дай Боже!

Лайла, страхотни иконки!   bouquet Никаква награда не е това - платила си е фенката като поп. Mr. Green

Момичета, не стига, че е жега ами от вашите снимки съвсем се сгорещих  Blush   bouquet

# 226
# 227
Момичета, не стига, че е жега ами от вашите снимки съвсем се сгорещих  Blush   bouquet

Ох и на мене така ми действат - даже като видя Сами по хавлийката и веднага се сещам за плаж, моренце, разхлаждане и т.н..... Sunglasses

В тази връзка прибирам се по-рано от работа и докато готвя запълвам времето с четвърти сезон на "Смолвил" (и прекрасен, прекрасен Дженсън, по който си точа лиги докато милото бачка...) Та, тъкмо се забавлявам на единадесетия епизод от въпросното тийнейджърско филме, в който Лана (бивша на супермена и настояща на Тренера Джейсън Тийг - а.к.а наш Дженсън) е изпаднала в житейската дилема (цитирам) "Готова ли съм взаимоотношенията ми с Джейсън (тренерчето) да преминат на следващия етап, който не включва само целуване и натискане по ъглите и палави погледи." Grinning
Еми, какво имам да споделя:
1) Тренера на Маракана (Тренер Тийг) изглежда просто зашеметяващо в своите 24-25 години! (Справка, любимата фотосесия с бялата ризка и ракитовото диванче от промото на с4 Смолвил) Heart Eyes
2) Да й имам дилемите на шматката! Joy Heart Eyes Гаджето на Супермена Лана, де. Хиляди жени за подобни отношения с въпросния 25-годишен господин са готови и 10-годишна сделка за душите си да сключат, нашата "имала чуденка"..... без коментар.
3) Въпросната чуденка иде да ни напомня, все пак, че Смолвил е за хлапетии - 13-15 годишни, у които (надявам се) все още са живи подобни дилеми... А хубавия батко, моля да го оставят на истинските ценителки Wink Twisted Evil

Току-що научих новината, че онази акция на признателните фенове към Крипке да закупят рекламна площ в сп. Hollywood Reporter и на цяла страница да публикуват благодарствено съобщение, се е увенчала с успех! Утрешния брой на списанието ще излезне с въпросната благодарност, а от Суперуики-то обещават да ни публикуват снимка веднага щом се доберат до кадър Wink http://twitter.com/SuperWiki/status/15931890026
Браво на феновете! Браво и на Крипке! Simple Smile)

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 17:34 от Dana_Scully

# 228
Боже тези снимки са супер. Откъде ги изнамирате?
Ето още три хубави клипчета:
http://www.youtube.com/watch?v=Wit8xSIB3gc
http://www.youtube.com/watch?v=iGZ7WvwyN08&
http://www.youtube.com/watch?v=eLLRjwWyRaM&

# 229
А хубавия батко, моля да го оставят на истинските ценителки

Хе-хе-хе! Дейна, страхотен коментар! Аз тази Лана нещо не я одобрих много от единствената серия, която съм гедала то Смолвил-а, сега още повече ми падна в очите.

Днеска съм на вълна гифчета

И една иконка, на която още не мога да спра да се хиля

И аз се присъединявам към Дейна - Браво на феновете! Благодарности за Крипки!

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 17:46 от Злата с метлата

# 230
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, момичета. Как сте? Като гледам успявате да поддържате огъня. Страхотни снимки и гифчета.

Layla, иконките са страхотни.

Дийн в костюм винаги е секси.

# 231
Ето ме имен най накрая вкъЩи  Hug
Чета, страшни дилеми е имала ЛАна (да и  имам дилемите), супер клипчета и гифчета сте напускали   bouquet
Аз сега Ще ви пусна моята велииииика поема, ама ОБЕЩАЙТЕ да не се смеете. Дойде ми като гръм от ясно небе. Едно време (мисля всички ни е спохождал подобен период) преди мнооооого лета, ми идваше от време на време музата. Та по съЩия начин доийде и оня ден. Малко  Outta Joint ме е срам да ви я покажа, но нали сте вие  Hug
Глупава е , НО .....

Черна Импала във ноЩа лети
Сам и Дийн на лов са тръгнали
призраци , демони , митични съЩества
Ще ги пратят всички в Ада

Боби пак Ще им помага
Руби Ще дебне Сами във мрака
Кас вечно след тях Ще върви
да ги пази от Ангелите Зли

Апокалипсиса бързо наближава
всеки в битката Ще се сражава
Сами на Луцифер "ДА" НЕ иска да каже
Дийн на Михаил, среден пръст иска да покаже.

Как Ще завърши тази борба?
Гледайте края на сериала ... (това се отнася за тез дето не са го гледали до край все оЩе)

Казах ви че е глупаво ...........   bouquet  НЕ СЕ СМЕЙТЕ

# 232
  • # супернатурална #
Виждали ли сте амулета на Дийн отблизо? Аз лично не бях и се изненадах, мислех си, че е нещо друго:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs499.snc3/27256_106 … 823_3393694_n.jpg
Сега пускам една много героична снимка, не знам за вас, но на мен подобни кадри ми въздействат много силно.

Има една подобна и на Сам, в момента в който измъкваше момиченцето от басейна на хотела, но я имам с лошо качество. Ако някой я има в приличен вариант, нека я покаже, моля Laughing

# 233
  • # супернатурална #
bicho malo , не е глупаво, даже може да се окажеш родоначалник на ново движение във фен-културата-лиричен комикс. В най-скоро време (като ме осени вдъхновението и СВОБОДНОТО ВРЕМЕ, може и аз да се пиша последовател на школата ти Laughing
Айде нещо пресно-пресно:

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 22:24 от galina76

# 234
bicho_malo, поетичният ти комикс никак не е лош, недей да се подценяваш! Адмирации за усилията и успешния резултат   bouquet Искаме да виждаме повече от фен-поетичното ти творчество в картинки. Wink

# 235
  • Разпиляна във въображението
Бачо, много си е хубаво даже, а Дженсън какъв е сериозен на голф игрището, един такъв съсредоточен Laughing

# 236
  • # супернатурална #
Днес повреди се колата                                             
И закарах я на майстор                                               
Каза: виж, ще я поправя                                             
И ще стане като тази                                                 
После душче ще си взема                                           
И ще легна да почина                                                 
Знам, че ти си ми в сърцето                                       
Но във твойто двама-трима                                         
Някой да ме спре, че какви идеи ми дойдоха... Joy

# 237
Ето и снимката, на която Сам спасява момиченцето

Ммм, снимката на Дийн как играе голф....  Crazy много добра

# 238
  • # супернатурална #
Мм, благодаря, Layla! Ах, спасители Heart Eyes

# 239
хехехе! Галче, ти си била цял поет с "двама-трима" в сърцето! Grinning С bicho_malo трябва официално да ви назначим за щатни трубадури и поети (или Поети с китари) на групата...  smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт