SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Галя, много добре те разбирам. И аз съм така, но наопъки  Grinning (Дийн е №1). Лошото е, че градинарките не могат да ти влезнат в положението и да ти дадат заветната мотика, въпреки малкото ти залитане.

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 17:01 от Злата с метлата

# 436
  • # супернатурална #
Ох, как си търка бедрата  Joy невероятен е.
Аз и не се надявам, мен ми стига да съм вечния кандидат Laughing

# 437
Аз и не се надявам, мен ми стига да съм вечния кандидат Laughing

Да си вечния кандидат е по-сладко, защото е по-дълго   bouquet

# 438
  • В средата на времето
... мен ми стига да съм вечния кандидат Laughing

Имаш одобрението на баш Градинаря Grinning  Wink

Както се вижда, казва "Why not" Grinning Wink

# 439
  • # супернатурална #
Викаш, дал се е, м?
 hahaha

# 440
Галче, много хубаво си описала на какво се дължат стремленията ти да ставаш кандидат-мотика, мога и аз като Злата да кажа, обаче, че при мене важи нещото с обратен знак - Дийн, Дийн, Дийн.... Намерих даже клипче, в което са събрали наедно всички сладурски неща, заради които си падам по Дийн първо, а не по Сами: http://www.youtube.com/watch?v=iCOoiFP69_s "Bad boys are the best".

Едно поздравче за Галя:
Едно поздравче за Злата и Изи:

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 19:05 от Dana_Scully

# 441
  • # супернатурална #
Ето за това говоря. Поведение, което привлича. Всъщност ми се струва, че в живота са точно обратно-Джаред е по-контактния, този, който поражда номера, по-несериозния. Дженсън е коректива, повече мисли, спазва дистанция. Т.е Сам отговаря на Дженсън, а Дийн на Джаред. Може би за това Дженсън всъщност е кандидатствал за ролята на Сам, защото героят е по-близо до характера му.
А иначе поведението на наглото к....ле много ми допада...
БЛАГОДАРЯ:

# 442
  • В средата на времето
Едно поздравче за Злата и Изи:

Благодаря сърдечно Grinning Много си харесвам поздрава. Hug
 И само да кажа, за да не се създаде недоразумение: Злата, той говори с на мен там Mr. Green Глей къв блеснал поглед е извадил Joy

# 443
Хехе, Изи, радвам се, че обаждането от Патрона те е зарадвало. Hug

Вижте тука Корбито какви чуденки имала: "Може ли Дженсън Екълс или Нина Добрев (Дневниците на вампира) да спечели награда Еми"? http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/06/the-cw-omfg-fyc- … -win-an-emmy.html

Впечатли ме следното от номинацията: "Speaking of acting, "Supernatural" star Jensen Ackles is frequently touted by fans and critics as a possible Best Actor contender. Over the last two seasons, Ackles' portrayal of a man who has literally spent 40 years in hell has certainly been heartbreaking and powerful at times. Unfortunately, there are also times that it's been unreliable, occasionally due to inconsistent writing. WB appears to have high hopes for Ackles -- they submitted "The End," in which Jensen pulled double duty, playing Dean Winchester in 2009 and a wearier, tragedy-stricken Dean Winchester in 2014. The two interact throughout the episode, a feat for any actor. (They also submitted "Changing Channels," which will certainly appeal to your average TV geek... and, thus, your average Emmy voter.)"

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 21:54 от Dana_Scully

# 444
Добър вечер

едно поздравче за вечния кандидат galina76  Wink

едно за мен и аркади

и едно за всички мараканки

Благодаря на всички за интересните снимки, клипчета и т.н   bouquet

П.П и едно за любителката на агнешко, Злата Wink ,  готин аватар имаш Злата

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 22:26 от DESTIEL (ненаситница)

# 445
Хахаха, Destiel, Hug хубави поздрави раздаваш. Само да си кажа и аз, че на опашката за агнешкото чакаме и други, не е само Злата, така че да не се отплесва твърде дълго при него, моля.... Mr. Green

# 446
  • # супернатурална #
Агнешко:

Ангелско:

Божествено: Laughing

# 447
И от мен един поздрав за "лека нощ"  Hug

# 448
Здравейте всички! Честити нови аватари, титли, подписи и т.н.

Злате,
‘Подхлъзвачка’, а? Да знаеш обаче, че съм със зимни гуми и вериги, а си имам и доста сол.
За клипчето с озвучаването на различни езици: добре че от нашата скъпа TV7 оставиха оригинала – е това вече щеше да е трагедия ooooh! .

redsonja,
Ето ти малко повече за снимката на Дженсън с рибата – цък.

Dana,
Това... ме разби... тотално... Благодаря и за ‘лошото’ клипче – падам си по този тип, както знаете.

Поздрав и от мен – цък. Приемете го като прелюдия към щателно обискиране Wink ...

# 449
Добро утро!
Как сте след бурята вчера? На мен ми е свежо и прохладно, обичам такива сутрини! Simple Smile

Импала, скъпа, много си ранобудна Hug или по-скоро не си си лягала, м?!? Twisted Evil 
Благодаря за "Дженсън и рибата" Simple Smile Ще гледам вкъщи довечера, че на работа не мога да гледам клипчета.
А за обискирането съм вече полу-съблечена Mr. Green и чакам с нетърпение Blush
Monti Cora, ммм, това агнешко си го бива Twisted Evil  А гушката на божествения, ох, още повече мммм Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 08:29 от redsonja

Общи условия

Активация на акаунт