SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 385
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро

Соня, много красиво кафе жал ми е да отпия  Grinning
Къде е имало буря, тук в Трявна си беше жега sweating

айде да си кача моите любимци

не знам какво пише тук, но тази сутрин го видях в един форум и реших да ви го препратя, извинявам се ако е било показвано
http://fangasmthebook.wordpress.com/2010/06/16/jared-and-jensen- … an-serenades-ole/

Лек и прохладен ден на всички

# 451
  • Buffyworld
Момичета, моля Ви някой да ми каже серията Angels /vs. Demons  ли се казваше или Heaven and Hell - и в пети сезон ли беше тази серия  newsm78 ? Много ми трябва Praynig.  Аз флмът го изгледах преди месец и вече не си спомням. 

Благодаря.   Hug

# 452
  • В средата на времето

E как Агнешко?! Тук не е агънце вече, тук е млад овен вече  Grinning
(това понеже не си падам по агнешко и за това така... Laughing)

Но снимката на DESTIEL, Дженсън не ви ли се струва позакръглен в лицето? Laughing Освен коса и брада да е сложил и малко килца Laughing

Добро утро и благодаря за кафето Hug

Момичета, моля Ви някой да ми каже серията Angels /vs. Demons  ли се казваше или Heaven and Hell -

Heaven and Hell трябва да се казвала. А от кой сезон е не мога да отговоря аз, с гледането само по веднъж на сериите Laughing (редактирах се)

Затрих си предложението за коктейлите Crazy Та така де, по-късно ще раздавам разхладителни коктейли Mr. Green Сончето вече си даде заявката. Аз смятам да пия Мохито Grinning

# 453
Бъфи, серията Heaven and Hell е от 4 сезон, 10 епизод.
Izi, за мен по-късно мента със спрайт и лед, моля! Благодаря  bouquet
И да, май е сложил някое килце, ама нормално, мъжете като се оженят се поотпускат за кратко... Прощавам му на Тренера, сега е във ваканция, но после го искаме пак на линия!

Стискаме палци за Еми-то, заслужава си го.

Злате, а дано е от брадата дефекта Wink

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 09:35 от redsonja

# 454
Добро утро!

Дейна, според мен от раз трябва да му дадат Емито на Дженсън, ама не ми се вярва още от първия път да стане работата. Ще стискаме палци все пак.

Едно поздравче за Злата и Изи
Дейна, благодаря за поздрава!  Hug

И само да кажа, за да не се създаде недоразумение: Злата, той говори с на мен там Mr. Green Глей къв блеснал поглед е извадил Joy
Обажда ти се само да ти каже, че към мен е тръгнал, затова му е светнал погледа.  Laughing
BTW много ти е морски новия аватар, размечта ме   bouquet

Дестиел, благодаря за "агнешкия" поздрав  Hug и за инфото от последния ти линк! Не е качвано до сега.

Не е трупнал килца Тренера, от брадата е този ефект/дефект и друг път ми е правило впечатление, че като е такъв обраснал изглежда закръглен в лицето. Така беше и на един от австралииските кънвеншъни. Ако изровя снимка от него ще дам за сравнение.

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 10:13 от Злата с метлата

# 455
  • Buffyworld
Благодаря  Hug

# 456
Ето го отново ефекта/дефект от брадата. На първата снимка е в Австралия 2009, а на втората в Бирмингам 2009.

А ето го тук във Ванкувър през същата година

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 10:42 от Злата с метлата

# 457
Добро утро,
как сте момичета? Аз тия дни само ви хвърлям по едно око (добре, че имамня колко в шкафа за резерва) ама нали ссе подготвям за РД  Laughing.

Златенце, честит ти аватар и титла   bouquet Пожелавам ти да подхлъзнеш оЩе много фенки и то все в "правилната" посока  Whistling
Галинце, честит аватар и на теб. Ах ти палава калинке  Rolling Eyes
Дейна ако не бъркам подпписа ти е нов  newsm78. Мноу е як  Twisted Evil
Гледам сте раздавали и агнешко .... Може ли и аз дасе наредя на опашката , аз го обичам него ...
Някой беше питал за времето тук? УЖАСНО Е, стана такова, че да вадим пак шАпките и шаловете и да готвим пуйка за коледа ...
А в събота басейна Ще отварят .... Ще трябва да слагамнеопреновия костюм за да се къпем.
Надявам се скоро да ми остане време и да ви изчета и прегледам всички видове инфо материал на спокойствие и да поточа малко лиги по снимките ....
Едно малко поздравче

и вижте до къде стигат феновете

# 458
  • В средата на времето
Наистина май е от брадата Crazy Все едно му слага и бузи Crazy Grinning

Гале, честит ти аватар! Сега, като спомена bicho malo и видях, че си се окалинчила Grinning Wink

А за наградите Еми да ви кажа, на мен ми е малко странно, че награждават такива продукции изобщо.  Rolling Eyes Разбира се ще стискам палци за нашето момче, защото най-много се откроява сред конкуренцията. Бих искала и българката да вземе нещо.  Peace

# 459
Вярно и аз забравих да честитя на Галя новата визия. Честито, палава калинке!

Евентуален спойлер за шестия сезон:

Question: Can you tell me anything about Supernatural‘s new season? —Bryan
Ausiello: I can’t be certain, but I think I just uncovered a significant clue about the overriding plot of season 6: Sources confirm to me exclusively that X-Files vet Mitch Pileggi is in talks to reprise his role as Sam and Dean’s presumed-dead grandpa on a potentially recurring basis.

Източник

Не остана незавърнал се мъртвец в това шоу!

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 11:12 от Злата с метлата

# 460
Ха, здравейте и от мене. Мерси за кафето, мерси за комплиментите за подписа (заслугата да е толкова хубав е изцяло на Layla Hug ).

Импала, подготвила съм се за обиска и чакам момчетата да се появят за щателна проверка дали не крия нещо демоническо в себе си.  Peace

Злата, мила и аз мисля като тебе, че лицевото окосмяване, оставено да си расте на воля и да закрива тези иначе толкова прекрасни черти на патрона, прави сладката му муцунка да изглежда подпухнала. Последната снимка от Ванкувърската конв. 2009 направо ме запрати в орбитата на мечтите - е пък може ли да е чак толкова готин, значи!  Wink  Peace

Галето гледам ни е послушала за калинката, много й отива. Wink А фенката, която си е направила възглавничка с лицето на Джаред напълно я разбирам. И аз бих си направила с Дженсън, но въпросният спален артикул рискува да получава по един доволен мъжки шут в посока ъгъла всяка вечер преди лягане, та не ми се ще да си причинявам подобна гледка Grinning Mr. Green. Засега останахме само с тениските - със сестра ми си поръчахме две и чакам идната седмица да дойдат. Simple Smile

Дестиел, благодарско за инфото от Rising Con, запазвам си го да чета през обедната пауза.

Дотогава имам една новина: ГОЛЯМ СПОЙЛЕР ЗА КАСТА В СЕОЗОН 6 - дано да е вярно, дано да е вярно, дано да е вярно.... Praynig
Joy Joy Joy Злато, душицо, явно с тебе мислим еднакво! Докато ви пишех за спойлера ми се прецака нета, рестартирах и ти гледам вече си го постнала! Simple Smile Joy

# 461
Дейна, great minds think alike.  Hug

По повод възглавничката на фенката - откакто Импала ни показа гоблените с ликовете на Сам и Дийн, вече нищо не може да ме изуми. Само им се радвам на ентусиазма.

# 462
Нали? Grinning Hug
Аз тъкмо чета края на коментарите от ревюто, дето Дестиел пусна. Ей-това за honeymoon-a ме разби. То се чуваше и на панела, но написано е по-смешно: The boys spent a good part of the panel good-naturedly ribbing each other, as they do. Jensen made the mistake of saying that he found time to read (part of) a book on his honeymoon. Jared replied with a smirk and a “Well, when I was on my honeymoon…” which Jensen interrupted with “Not a lot of reading going on there….”

Мич Пиледжи дано да го върнат в шоуто, пък било то и само за един епизод - много го харесвам още от времето, когато беше зам. директор Скинър в "Досиетата". Simple Smile Heart Eyes Само не знам как точно ще му възстановят героя - все пак дядото на Сам и Дийн умря от Жълтоокия. Освен това на кънвеншъна се чу, че ще връщат и Мери, което веднага ме навява на мисълта, дали не са решили в този сезон да ни покажат какъв е живота на Сам и Дийн сякаш Апокалипсисът въобще не се е случвал - родителите им не са умрели и т.н. - епизодът с Джина беше много интересен, може и в с6 да се заиграят с подобна тематика поне за един епизод... Simple Smile

# 463
Малка обедна серия от гифчета:

# 464
  • Разпиляна във въображението
Първото е страхотно, третото също.

Общи условия

Активация на акаунт