SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 371
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Първото, третото и последното -- пу за мен Simple Smile

В тази ужасна жега, за която снимките на момчетата никак не помагат да намалее, я да ви черпя по едно разхлаждащо питие:

# 466
Дейна, благодаря за коктейла Heart Eyes
Намерих рецепти за Purple nurples, чудя се кой да накарам да ми ги направи, че да ги пробвам  Mr. Green

Purple Nurple #1
1 oz Malibu® coconut rum
1 oz triple sec
1/2 oz Blue Curacao liqueur
2 oz cranberry juice

Combine all ingredients in a cocktail shaker with ice. Shake and strain into an old-fashioned glass, and serve.

и

Purple Nurple #2
1/4 oz Blue Curacao liqueur
1/4 oz vodka
1/4 oz apple schnapps
1/4 oz sweet and sour mix
1/4 oz grenadine syrup

Pour all ingredients over ice in a cocktail shaker. Shake, strain into a shot glass, and serve.
Наздраве!

P.S.Божке... вижте това... http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Purple_nurples

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 13:50 от redsonja

# 467
Момичета, рано е за коктейлите. Първо да се наобядваме.

цък за голяма

# 468
Привет   Hug

За мен първото гифче  Praynig но и второто не е лошо  Grinning
Г-це Дейна, питието ви изглежда много примамливо, ще се възползвам, благодаря  Party
Относно Purple nurples - а бих пробвала довечера първия вариант, че ми се струва по-лекичък от втория вариант  Thinking

Ето и от мен две гифчета, първото е малко статично, но се надявам да ви хареса  Grinning

# 469
  • В средата на времето
Тъкмо щях да разхлаждам с коктейли и хоп Дейна ме изпреварила Grinning Направо започнах да слюноотделям като видях тази запотена от студ чаша с Мохито Crazy Joy

Това е за Соня Grinning

Понеже другите не споделихте предпочитания, смятам да ви почерпя с това:

Приятно рифрешване  Grinning

От гифчетата на Секси Злото най-много ми допадна 1, 2, 3 и 6. Бих предложила даже гифче 6 да стане официално градинарско гифче Grinning Wink

# 470
Излязла е информация, какво ще включва DVD изданието на сезон 5:
Bonus Material
- Gag Reel
- Unaired Scene from Episode 9 ("The Real Ghostbusters")
- Producer/Writer Commentary Track on Episode 4 ("The End")
- the "Supernatural: Apocalypse Survival Guides - Bobby's Exclusive Video Collection"
- "Ghostfacers: The Web Series"
Източник

Изи, благодаря за почерпката! Hug
Гифче №6 привлича не само градинарките, аз също съм съгласна да изпълня желанията на лирическия герой.  Laughing

# 471
Мммм, супер много благодаря, Изи  Hug Напоследък това ми е любимото лятно питие.
Сега остава да мечтая за морския бряг и да броя дните до отпуската (вече по-малко от месец Grinning)

Хаха, да, гифче 6 и аз бих си го пожелала Mr. Green

Злата, пак изкърти мивките с тези сведения, страшна си Hug

# 472
Гифче №6 привлича не само градинарките, аз също съм съгласна да изпълня желанията на лирическия герой.  Laughing
Хаха, да, гифче 6 и аз бих си го пожелала Mr. Green
Защо ли не съм изненадана Rolling Eyes Joy

Бих предложила даже гифче 6 да стане официално градинарско гифче Grinning Wink
Градинарките не правим секс, с Баш Градинаря имам предвид Flutter Само благоверната му има това щастие, ние просто се разхождаме за ръка под звездите с него  angel008 (И какво беше там за дребния гризач и алуминиевото фолио... Joy)

Ох, как ми се ще да измухам една ягодова маргарита, каквото ми е жегаво и размазано Tired

# 473
Градинарките не правим секс, с Баш Градинаря имам предвид Flutter Само благоверната му има това щастие, ние само се разхождаме за ръка под звездите с него  angel008 (И какво беше там за дребния гризач и алуминиевото фолио... Joy)

Благодаря, че гласно изрази мислите ми. Laughing
Още като прочетох скверните слова, исках да се възмутя публично, но така се вцепених от допускането, че може да мърсуваме с Градинаря, че пръстите ми се преплетоха, получих световъртеж и не можах да напиша и думичка Joy

# 474
Аууу, коктейлииии, Ще се почерпя и аз, че най-накрая и тук изгря сънцето . За гифчетата на Злата, всичките са супер. За 6тото просто няма смисъл да казвам неЩо, то кой ли не го иска това ..... Но 2рото ми е любимо (един от най добрите моменти от серията).

Градинарките не правим секс, с Баш Градинаря имам предвид Flutter Само благоверната му има това щастие, ние само се разхождаме за ръка под звездите с него  angel008 (И какво беше там за дребния гризач и алуминиевото фолио... Joy)

ама то няма да е секс .... то Ще е любофффф ........

# 475
Градинарките не правим секс, с Баш Градинаря имам предвид Flutter Само благоверната му има това щастие, ние просто се разхождаме за ръка под звездите с него  angel008 (И какво беше там за дребния гризач и алуминиевото фолио... Joy)
Още като прочетох скверните слова, исках да се възмутя публично, но така се вцепених от допускането, че може да мърсуваме с Градинаря, че пръстите ми се преплетоха, получих световъртеж и не можах да напиша и думичка Joy

Да, бе, просто картинно си ви представям как се дърпате  и се криете зад овошките, а Градинаря ви преследва с думите I would like to have the sex with you на уста. А вие двете не, та не!  hahaha hahaha hahaha

# 476
Няма начин просто, е сега вече виждам мармота и мечката със шоколада в планинския поток  Mr. Green

# 477
Като гледам каква алкохолна ни става темата с тези коктейлчета, освен да ви поздравя с това клипче, друго не ми остава  Laughing - http://www.youtube.com/watch?v=0-VbE8L1vhw&feature=player_embedded

Уха, Сонче, и ти се премени с нов секси аватар за лятото. Поздравления!

# 478
Злате, това е цялата картинка, преди бях изрязала за аватара само лицето. Мисля да я сменям от другата седмица, затова рекох да ви я представя дивачката в цялата й прелест Simple Smile

В тази жега освен коктейли друго разхлаждане няма Mr. Green Благодаря за клипчето, Злате, ще го гледам след 45 минути точно. (тогава ще съм вкъщи вече Laughing)

На останалите лека работа, аз приключвам за днес  bouquet

# 479
Мда, просто изразих нашите мисли Wink Laughing Много добре ми е познато това състояние, на мен също ми беше трудно да се овладея, понеже бях крайно възмУтена и огОрчена Crossing Arms Но трябваше все някой да измие това петно от градинарската чест и в крайна сметка успях да превъзмогна първоначалния шок и да направя пълно опровержение bowuu

Да, бе, просто картинно си ви представям как се дърпате  и се криете зад овошките, а Градинаря ви преследва с думите I would like to have the sex with you на уста. А вие двете не, та не!  hahaha hahaha hahaha
Виж сега, Злата, по принцип ние не можем да отказваме на желанията на Баш Градинаря, но понеже сме едни добре възпитани момичета, учтиво отклоняваме настойчивите му молби, като успяваме да му внушим, че той всъщност е заблуден, че would love to have sex with нас и да канализираме правилно неговите щения в посока законната му съпруга Flutter Joy

Общи условия

Активация на акаунт