SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 318
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • В средата на времето
Какво се има предвид под Frisky?

Да ви покажа аз един фотос, който ще изобличи лъжливите градинарки. Само се държали за ръчичка и гледали звездите, my ass!  Laughing

Бързо да си признае тази, която така старателно облизва Градинаря! Crossing Arms Mr. Green

redsonja, много червено, горещо и кърваво. Отива ти! Grinning

# 541
Сърдечно ви благодаря, момичета! И специално на Изи, че ми припомни тази картинка!

Малей, какви езици пуска тази кучка на Градинаря!
Подозирам, че това е Стич  Mr. Green  Новопокръстените са по-напористи, обикновено Mr. Green
Е сега ме наръфаха...

# 542

Подозирам, че това е Стич  Mr. Green 
Съвършено вярно, не знам дали сте забелязали, обаче на всички снимки, в които Градинарят прегръща и целува кучката си, все Хърли е в обятията му Laughing Палавница е тя, ше знаете Laughing

# 543

Подозирам, че това е Стич  Mr. Green 
Съвършено вярно, не знам дали сте забелязали, обаче на всички снимки, в които Градинарят прегръща и целува кучката си, все Хърли е в обятията му Laughing Палавница е тя, ше знаете Laughing
хайде, хайде, Фейче, не се прави на скромна! На твое място и аз не бих пропускала да се възползвам от горещите прегръдки на Баш Градинаря ви!

# 544
Тя, че е палавница ние си знаем, ама на мен това на Фейска муцунка ми мяза

Какво се има предвид под Frisky?
Палави.

# 545

Аз само кротко го пазя да му е спокоен съня, бе, да виждате да съм го налазила? Flutter Joy

# 546
  • # супернатурална #
bicho malo, Ч Р Д !!!
Вземи си розата, или...бъди роза  bouquet

# 547
Аз само кротко го пазя да му е спокоен съня, бе, да виждате да съм го налазила? Flutter Joy
Аз не казвам, че си го налазила, а че те е гушнал. Нали се оплака, че все Хърли гушкал. Wink

Ухааа, това клипче как е направено! Добре, че го гледах сега, а не по тъмно. Направо е страшно - http://www.youtube.com/watch?v=a_fyhjDvsy4
И това е много хубаво - http://www.youtube.com/watch?v=WGtQZ2jIUlg&feature=player_embedded

А, я го вижте нашият приятел Ричард Спейд мл. какви ги върши в една реклама за мляко - http://www.youtube.com/watch?v=sPcywY79sQQ&feature=player_embedded  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 16:00 от Злата с метлата

# 548
  • # супернатурална #
Леле, Дейна, това първото ако го бях гледала преди да започна със сериала, със сигурност щеше да ме откаже от него. Толкова много насилие и толкова малко...sex Joy А сега даже не трепнах, просто се наслаждавах на музиката и на страхотното излъчване на момчетата.
И докато сме на кучешко-сексуална тематика(как можах да събера тези две думи в изречение Shocked)

Oбича си ги кучките, спор няма. А сега признайте, коя от двете се отърка в чуждото, м?

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 16:17 от galina76

# 549
Ухааа, това клипче как е направено! Добре, че го гледах сега, а не по тъмно. Направо е страшно - http://www.youtube.com/watch?v=a_fyhjDvsy4

Супер е, който го е направил е майстор  Grinning (go.back.to.sleep.) + музиката.... убиствена   bouquet  bouquet

# 550
Леле, Дейна, това първото ако го бях гледала преди да започна със сериала, със сигурност щеше да ме откаже от него. Толкова много насилие и толкова малко...sex Joy А сега даже не трепнах, просто се наслаждавах на музиката и на страхотното излъчване на момчетата.

Хм, мерси, Галче, ама кредитът в случая (както и обяснението в любоффф!) трябва да иде директно към Злата, щото аз нямам никакво участие в туй клипче Simple Smile)
Иначе и на мен много ми харесва как са го направили.

Момичета, тръгвам сама към София за пръв път като шофьор! Моля, пожелайте ми късмет из магистралата и да се оправя с паркирането в любимата ни столица! Wink Praynig

# 551
Дейна, стискам ти палци, дано всичко мине добре!

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 18:29 от Red Sonja

# 552
Дейна, стискам ти палци, дано всичко мине добре!
И поздравления, че си шофьорка вече! Аз още не мога да събера смелост да ида на курс  Embarassed
Аз отдавна съм шофьорка, но отскоро съм със собствена кола и още не съм й свикнала много-много! Wink Иначе мерси за пожеланията, сори за спама и чао от мен засега! Hands Wave  Stop

# 553
  • # супернатурална #
Чък да е с теб! (Аз дори до Пловдив не съм карала сама, само градско въртя Rolling Eyes)

# 554
Нещо оплетох постовете, та затова, я да ви поздравя с една огромна любима снимка на "моя личен шофьор":

Общи условия

Активация на акаунт