SUPERNATURAL - Продай ми парче от душата си - 10 тема

• 37 297
  • 741
  •   1
Отговори
# 555

Подозирам, че това е Стич  Mr. Green 
Съвършено вярно, не знам дали сте забелязали, обаче на всички снимки, в които Градинарят прегръща и целува кучката си, все Хърли е в обятията му Laughing Палавница е тя, ше знаете Laughing
Ауууу, Юда Crossing Arms Палавница съм била. Градинаря имаше херпес и ме помоли да го оближа, знаете, че кучешката слюнка е лековита Whistling Все пак можете да забележите, че на снимката, където го... лекувам Mr. Green, носи шапка с моето име, обаче няма да ви казвам къде точно му е изписано името на Фейчето Laughing

# 556
Леле Стиииич! Grinning Аватарът ти е просто един път!  newsm20

А няма дори и да питаме името на Фейчето къде е татуирано, то след вчерашното й изказване с мармота е повече от ясно! Мъхъмм Simple Smile)

# 557
А сега признайте, коя от двете се отърка в чуждото, м?
Пак е Стичето това, палавницата!  Wink Дето само за Господаря и Повелител очи имала  Outta Joint

обаче няма да ви казвам къде точно му е изписано името на Фейчето Laughing
Joy Joy Joy

Дейна, лек път!  Hug

# 558
Момичета много ви благодаря за пожеланията и за подаръците (веднага се възползвах от този на лайла  Hug). Искам само да ви кажа, че сте невероятни. Повдигнах те ми настроението, развеселихте ме както всеки път, напълнихте ми очите и душата. ОБИЧАМ ВИ  Hug  bouquet
А след този подарък на DESTIEL
и няколкото клипчета и снимки съм направо

bicho malo, Ч Р Д !!!
Вземи си розата, или...бъди роза  bouquet

Розата, розата ......

Малиии, като гледам всички си сменят аватарите и ...... Да взема и аз да се сменяли  newsm78 Thinking

# 559
  • # супернатурална #
М, това ли било лекарството  против херпес, което Сам рекламираше в серията с трикстъра? Ако не се лъжа, там ставаше въпрос за...мармотски херпес. Да споделиш терапията?

# 560
М, това ли било лекарството  против херпес, което Сам рекламираше в серията с трикстъра? Ако не се лъжа, там ставаше въпрос за...мармотски херпес. Да споделиш терапията?
Цъ, онова беше Херпексия, тогава аз не съм го лекувала, защото още не му бях кучка, Фейчето по-късно ме вербува. Аз съм само по лабиалните херпеси, другите не ги умея Wink

# 561
  • В средата на времето
Дейна, лек път Peace Hug

Кой остана със стар аватар? Grinning Феята, Агента, Бичо....нови дрешки за вас? Нещо, ала бала, м? Grinning Wink

"Страшните" клипчета са жестоки!  bouquet Бравос Злата!

Stitch , Флюбих се в тоз твоят червАй Heart Eyes Grinning

# 562
# 563
  • # супернатурална #
Стич, пак се измъкна Laughing
bicho malo, нали е ден за подаръци:

Рефер на Маракана

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 16:52 от galina76

# 564
Галинче, мерси, възползвам се веднага .......
Имам нов аватар

# 565
  • # супернатурална #
Честито! Вярно е, че удоволствието да даваш е по-голямо, от това да получаваш. Радвам се, че ти хареса Hug

# 566
bicho malo, честит аватар! Много е секси!
Вижте каква прегледна графика за съдбите на женските персонажи в СПН намерих  Laughing

Още по същата тема  hahaha

# 567
  • # супернатурална #
оо, сладка смърт Laughing
Сега видях, че отново съм объркала имената, този път за разнообразие на Дейна и Злата. Това е, защото и двете ви обичам. Извинявам се и пускам фотки от личните ви албуми

Eх ма сте палави!

# 568
Честит аватар на Bicho malo!
Злата, ще ме умориш, къде ги намираш тези сведения?!? Страшна си Heart Eyes

# 569
Stitch , Флюбих се в тоз твоят червАй Heart Eyes Grinning
Нали, нали Grinning Много е готян черъвът Grinning Ей го голям:

Ами за шмугвачка и подхлъзвачка не мога да се класирам, но пък съм си изплъзвачка smile3521

Много съм смотана, съвсем забравих ooooh!
bicho malo, честит рожден ден, да си жива и здрава, много обичана и щастлива.
Весело празнуване и много хубави подаръци bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт