В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 612
  • 708
  •   1
Отговори
# 360
И аз да честитя рожденните дни на Мама на Део и akspet   bouquet Heart Eyes

Наистина днес беше опасна жега. А аз взех че излязох точно когато не трябва да се разходя със сестра ми, че ми е на гости  ooooh! Като се прибрах, едва дишах, сега седя под климатика и не ми се мърда никъде. Simple Smile

# 361
Akspet честит рожден ден! Здраве, късмет и много сбъднати желания, и най-важното - да гушнеш здраво и красиво бебе през септември!

мама на Део честит ти двоен празник и на теб!

Момичета  Hug Hug Hug много се радвам, че пак сме заедно. Никъде няма да мърдам до септември, тука ще си бъбрим (аз си обещах да бъда по-активна във форума).
Много се радвам, че и срещичка се задава.

А! Ходих на лекцията на ЛЛЛ в майчин дом. Много ми беше полезна. Даже излъгах и таткото да я изслуша  Laughing

# 362
Здравейте, мили СЕПТЕМВРИЙСКИ мамчета!  Grinning
Признавам си, че много отдавна нито съм писала, нито съм ви чела- върнах се отново на работа и нямам много време за нет! Името на темата ме накара да вляза!
Мила мамо Rybi, честит Божидар! Бързо възстановяване на теб и бебчето и с Божията помощ от тук нататък само прекрасни моменти да ви предстоят! Hug

# 363
nat003, да, аз съм решила, живот и здраве да раждам в Света Марина при д-р Пенков Peace Ти при кой лекар си  Simple Smile

# 364
  • София
Урааа, имаме си бебе!!!

Честит момък на Rybi, да ви е жив и здрав и скоро да си го гушкате вкъщи!!!

Честит рожден ден на akspet!   bouquet

# 365
RYBI- честита рожбичка, бързо да наддава и да се гушкате скоро, много вяра и търпение. Hug Hug

# 366
  • София

А! Ходих на лекцията на ЛЛЛ в майчин дом. Много ми беше полезна. Даже излъгах и таткото да я изслуша  Laughing

Лекцията беше организирана от НКК /Националния комитет по кърмене/, а не от ЛЛЛ.
Не че е от съществено значение, защото двете организации имат една и съща цел - позпомагане на кърменето, уточнявам само.

# 367
И аз да се включа с поздрави към новата  мама   bouquet
RYBI да ви е живо и здраво момченцето  Hug Praynig Бързо да наддава за радост на мама и тати и да ви носи от тук нататък само радост  Heart Eyes
Нека да съм и поредната, която се оплаква от жегата  ooooh! Трудно се спи а през деня не е за никъде,само в банята  Laughing
Искам да споделя и нещо,което помага при проблеми със стомаха(болка,киселини,парене....) на гладно по възможност преди всяко ядене да се дъвчат много бавно по 5-6 сурови бадема.Ефекта е страхотен и облекчава много.

# 368
  • BABYLAND
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАМА НА ДЕО И АКСПЕТ! НАЙ-ИСКРЕНО ВИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВ И БЕЗОБЛАЧЕН ЖИВОТ ИЗПЪЛНЕН С УСМИВКИ, РАДОСТ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ! За вас по един сладък букет за настроение
и по един ароматен букет за кеф на душичката. .
  ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА НА РУБИ! Онемях като видях новината. Нека бебчо расте здрав, послушен и носи само радост на мама и тати.

Момичета, благодаря за моралната подкрепа и съчувствие за случилото се с нашия мъник. Започна да пипа с ранената ръчичка, махнахме сериозната превръзка и сега всеки ден правим масажчета с крем. Не очаквах че толкова много е пострадал. Цялата длан, отивайки и към пръстчетата. Сега само повтаря "Повече НЯМА да пипам скаррррата".  Mr. Green
   Ние днес спонтанно решихме да заминем утре на моренце. До сега приготвях багаж, утре ставаме, пием кафе и живот и здраве поемаме към Южното черноморие. Надявам се всичко да е наред , но ако се наложи ще търся съвет и помощ от вас.  Blush

# 369
v_spasova, дано всичко да е наред с бебчето и наистина да е от лежането по гръб при прегледа. Понеже преди няколко дни обсъждахме тази тема, искам да те попитам - ти усещаш ли замайване или нещо друго, когато лежиш по този начин? Защото най-вероятно забавянето на пулса при твоето бебче е от това, а ние тук се чудехме дали ако не чувстваш дискомфорт в тази позиция, все пак се притискат големите кръвоносни съдове. Всъщност аз за себе си реших и вече не спя по гръб, колкото и да ми се иска за малко.

aissa80, и на теб пожелавам добри резултати, и повече спокойствие, до колкото е възможно!

имам спомен, че в която седмица си, толкова сантиметра трябва да е матката, мерена от долу на горе /ако бебчето е едно Simple Smile/. Дано не греша и не те подвеждам
ilik123, така е, права си.

askpet, Честит Рожден ден и от мен  bouquet! Всичко най-хубаво ти желая, и много щастие с малкото човече, което ще гушнете септември!

# 370
  • София
Здравейте, хубавелки! Няма ме 2 дена  и колко новини! RYBI,честита ти рожбичка - да ти е жив и здрав и много да ви радва!  bouquet
Danna 2010, много целувки на малкото детенце - да му зарастнат бързо раните
desunique , радвам се че вече си добре и си се прибрала у дома.
Мама на Део, честит рожден ден  и честита ви годишнина на патерици  ! Много щастие и късмет във всичко, и най-хубавото и здраво бебче през септември!
akspet,честит ти юбилей и на теб!  bouquet Hug
Ние сме добре, малко освежаваме в къщи - подготвяме стаята на близнетата. Жегата е нетърпима - сега отивам под душа

# 371
Здравейте тумбачета! Хайде започва се с жегите и днес....Кой има климатици добре, аз съм само на вентилатор и пак ще се потя като... #Crazy Приятен ден   love001

# 372
  • В царството на мечтите
RYBI честита ти радост пожелавам от все сърце всичко за напред да е добре. Малкия юнак да расте бързо и да се прибере още по бързо във вкъщи. На теб само положителни емоции от тук нататък.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАМА НА ДЕО И АКСПЕТ!

И сега искам да Ви попитам нещо.
Това сега ми е парва бременност и не съм много на ясно. Значи проблема е следния, колкото пъти отида на преглед при моята докторка ме гледа на ехограф за да видим пола и дали е добре. По време на прегледа бебето винаги е застанало седалищно.В началото не обръщах внимание на това, но предния месец тя ми каза, че ако до 8 месец не се обърне ще трябва да раждам секцио.
Миналата седмица ходих при друг лекар на 4D, на които попитах дали бебо е седалищно и ми казаха не няма такова нещо.
Сега търся и трети доктор за негово мнение ама кажете и вие има ли място за притеснение или не.

# 373
  • у нас
и аз тук - вече в 7-я месец  newsm44 newsm68 newsm44
прохладен ден ви желая, въпреки че навън ще е...  Nature Sunny пек и мор  Crazy

аз отивам на рожден ден на баба Flutter

# 374
v_spasova, люляк,
от лежането по гръб на мен направо ми спира въздуха поняога. Но само ако легна по някакъв определен начин, иначе като се поразместя малко и съм ОК. нормално е ако нещо си се притиснала да се отрази на бебчето, но това е само за момента . А за пулса на бебето, на моето бебче все му е 163 - 165 и лекарката казва, че е добре, така че мисля, че до 170 не е притеснително. Те сега са като зайчета.

Иначе и аз съм в 7-мия месец вече  newsm44 .

Общи условия

Активация на акаунт