В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 489
  • 708
  •   1
Отговори
# 510
Спрях се отдавна.  Simple Smile Изобщо не ми се навлиза в обяснения.

# 511
Предложения за заглавие на следващата темичка ? Ако има желаещи и да я пуснат,илик123,Инна ?  Hug

# 512
Аз утре ще ходя на лекцията в Сити Центъра. Ще говорят за Обезболяването при раждането и миналия път казаха, че лекарят, който води лекцията е много добър. На мен ще ми е от голяма полза. Ако някой друг ще ходи да пише.

За Фея аз се заемам да направя резервация тези дни. Ще изчакам още малко, за да видя точно колко ще се съберем. Ще я направя на мое име - Яна.  Peace

# 513
Привет, мамита! Десетина дни ме нямаше, а колко съм изпуснала! Връщам се да чета Simple Smile
Вече си имаме юнско септемврийче! Честито   bouquet

# 514
  • София
Момичета, дайте координати на Фея...

# 515
ок, така да бъде Simple Smile

# 516
Jani4ka,като се върнеш да разкажеш,че и мен ме интересуват обезболяващите  Peace ,дори да са платени!

# 517
Jani4ka,като се върнеш да разкажеш,че и мен ме интересуват обезболяващите  Peace ,дори да са платени!

Задължително ! Смятам и доста да питам.  Peace

# 518
Daniellka на мен ми хрумна:
До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама  Rolling Eyes
Не съм много добра в тия неща  Embarassed
П.С.А и бебока с жълтото на първа страничка страшно много ми прилича на теб  Crazy

# 519
  • Пловдив
Предложения за заглавие на следващата темичка ? Ако има желаещи и да я пуснат,илик123,Инна ?  Hug
Даниелка,аз вече съм в къщи, а подготвената темичка от мен остана в компютъра на работата.Ти се справяш повече от прекрасно и ако съм разбрала правилно, ти доставя удоволствие.Така , че ти си Simple Smile     

Напънах се да измисля едно заглавие и това се получи:
Септемврийски мами в седми месец влезнахме и бебочетата си да гушнем се разамечтахме Simple Smile!!!

Септеври бавно приближава, бебенцата бързо наедряват и тумбаците ни все по-големи стават Simple Smile !!!

# 520
Момичета давайте още предловения и утре ако Яничка е съгласна вече да сменим анкетата,ще пуснем новата за заглавие  Peace !
vany666 ,на мене ли прилича ?  Crazy  Ама аз съм с едни тъмно кафяви очи  Mr. Green

# 521
  • София
Хайде едно предложение и от мен - "До септември нищо не остана - скоро ще съм секси мама" Heart Eyes

# 522
Хайде едно предложение и от мен - "До септември нищо не остана - скоро ще съм секси мама" Heart Eyes
Mr. Green Аз ще съм най секси  tongueHug
п.с. Лека Вечер от мен!До утре  Hug !

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 16:48 от Danielkka

# 523
Момичета давайте още предловения и утре ако Яничка е съгласна вече да сменим анкетата,ще пуснем новата за заглавие  Peace !

Peace

# 524
  • София
От тия жеги ми се е размътила главата, та в тяхна чест :

Лятна жега вън настана, но Септември ще съм МАМА...

Нещо от тоя род де... може да го пооформите ако ви хареса.

С малко помощ от Мирка, ново предложение:

Лятна жега вън настана, а чак Септември ще съм МАМА...

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 18:34 от Фъстъчка

Общи условия

Активация на акаунт