В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 516
  • 708
  •   1
Отговори
# 495
  • В царството на мечтите
Аз не виждам причина да сте толкова параноични. И деца да имате в списъците си какво?
Да не би да имаме какво да крием, нещо лошо ли правим като чакаме бебета. Не разбирам защо толкова много го правите на проблем. Нито говорим нещо, което не е прилично, нито показваме нещо лошо. Не виждам какво толкова крием. Да не ни е срам от нещо? Ако има от какво кажете, че и мен да ме досрамее.
и аз съм на твоето мнение, но все пак има различни хора с различни мнение и страхове Wink

# 496
Да, така си е  Peace Ще ви питам един ден като имате 10 годишни синчета дали ще поискате да се презентирате пред съучениците им с бременност и обсъждане на теми по нея  Grinning Аз си признавам, че не искам  Simple Smile

# 497
Здр момичета,натутах се и аз днес,сутринта съм излязла в 8 и чак сега се прибира,капнала  sweating .Ходих на изследвания,29 номер,призля ми от чакане да не кажа,че никои не ти отстъпва ред,явно си е нещо нормално  ooooh! .После бягай до университета,че днес бил последния ден за записване за държавния изпит и там документи и разправии колкото искаш  Crossing Arms .След това със сестра ми и малката пих кафе,ходихме на фризиор,после на центъра на тържестви в най големите жеги,та...чак до сега  Rolling Eyes !
macurella,добре дошла сега ще те впиша в 1 стр  Peace   bouquet !
llyn,много ти благодаря за групата и помоща във Феиса,сега ще се запиша и аз.Ей и да не избягата всички там  Naughty  Mr. Green !
Сега ще го ударя на мързел и разхладяване  Mr. Green!

# 498
  • В царството на мечтите
Да, така си е  Peace Ще ви питам един ден като имате 10 годишни синчета дали ще поискате да се презентирате пред съучениците им с бременност и обсъждане на теми по нея  Grinning Аз си признавам, че не искам  Simple Smile

е то на 10 годишните само им трябва тема и да готови да се развихрят  Joy

# 499
  • София
gerinceto, v_spasova радвам се на добрите новини при вас!!!  Hug
adelinas, аз пък доброволно не бих се подложила под ножа, защото все пак това си е операция, с всички рискове, които крие. И е спорен въпроса доколко секциото е най-добро за бебето. Но това си е лично моето мнение и не искам да го натрапвам на никого. Всяка от нас има различна представа за нещата, базирана на разкази от близки и познати, мнение на доктори, както и на прочетено в нета. Има си теми със спорове естествено раждане против секцио, за този който се интересува. И молбата ми е нека тук не си разказваме страхотии и ужасии. Сега не е момента да се плашим и настрахуваме, а да бъдем позитивни и да вярваме, че нещата ще се развият по най-добрия начин.  Grinning
А за ФБ, аз ще се въздържа. Не смятам себе си за параноична, но пък и не обичам да се излагам излишно на показ. Пак въпрос на лично мнение.  

# 500
Аз днес за първи път забелязах лекичко подуване на глезените отзад. Почти не се забелязва, но за мен е видно. Мислех, че поне това ще ми се размине, нооо уви  Confused

# 501
Вярно е, че всеки си има свое мнение, но това за 10 годишните деца чак не знам как го измислихте. Според мен това не е нещо, което не бих искала да покажа на 10 годишното си дете. По добре да чете за такива неща отколкото за други, който са много по опасни и срамни. То това дете щом има свободен достъп до ФБ значи има достъп до всичко и ми се струва, че последното, което ще избере да гледа в нета е нашите снимки. Пък и в днешно време трябва да приемем, че децата на по 10 години не са това, което сме били ние на тяхната възраст. То по тая логика ти трябва да се криеш и от собственото си дете когато си си вкъщи и по улицата даже не трябва да се показваме с тия кореми, може да ги травмираме нещо. Според мен няма нищо по чисто и гордо от това да си бременна и да говориш и показваш радостта си.

# 502
kipinik, не бих могла да ти отговоря точно това, което имам предвид, просто защото не искам Peace Затова ще ти кажа, че не е лошо човек да бъде толерантен към мнението на другите. Мен не ме бърка, ако други жени желаят да си сложат и билборд с бременна снимка. Но за себе си ще правя това, което е ОК за мен.

# 503
Здравейте,
Чета ви от много отдавна и все не се решавах да се включа, но се надявам да ме приемете.
Термина ми е 16.09 и чакаме  stork-boy - момченце.
Аз съм се настроила за нормално раждане и засега се очартава да е такова.
Включих се също така и в групата във Facebook.

# 504
llyn,може ли да те помол,като администратор на групата,имформациата ни да не е отворена,а да я направиш поверителна.Много ще съм ти благодарна  Hug !
diana.pd,добре дошла   bouquet!

# 505
То това е ясно, аз няма как да ти кажа какво да правиш, пък и не ми е била такава идеята.  Когато се води дискусия е нормално хората да си изказват мненията и да отговарят на тези на другите, това не значи че не сме толерантни, а просто че водим дискусия. Ако беше монолог нямаше да напиша и буква в отговор. Просто ми стана чудно какво точно ще си помисли едно 10 годишно дете като види корем на бременна. Това не ми е ясно, какво точно трябва да крием от децата. Може аз да не съм права и просто да не съм се сетила?

# 506
Приеми, че не си се сетила да речем - това е  Simple Smile

# 507
  • София
Diana.pd,добре дошла при нас!   bouquet

# 508
Ама поне може да ми обясниш какво точно не съм се сетила. Simple Smile

# 509
Хайде стига вече  Peace !

Общи условия

Активация на акаунт