В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 532
  • 708
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, някоя от вас мислила ли е за варианта да ражда във Вита? Защото на 24 юни от 14:00ч. има ден на отворените врати там и аз мисля да ходя. Ако има и други желаещи да разгледаме?

А иначе аз живея в Редута, ако иска някои да ходим заедно на срещата и е наблизо някъде - Гео Милев, Слатина, пишете.

И аз се присъединих във Фейсбук

# 481
  • София
Момичета, нека наистина не спорим и не си разваляме хубавата темичка. Първото ми раждане беше нормално, доста тежко и трудно, но всичко се забравя - още същата вечер се чувствах добре. Моя приятелка роди секцио - тя също 24 часа след раждането беше "пушка" Grinning  За всеки е индивидуално и никой, освен лекарите и ние самите, не може да каже кое е най-доброто за нас. Целувам ви мноооооооооого и ви прегръщам силно Hug Hug Hug

# 482
Здравейте и от мен - не съм от най-редовните в последно време  Embarassed

Влязох да прочета какво се случва с "Най-страхотните мадами ..." и какво да видя -
вече сме си имали бебче в групата - не мога да повярвам  Shocked  Shocked  Shocked

RYBI, ЧЕСТИТО ти момченце!!!   bouquet

Да ви е жив и здрав, да расте весел и безгрижен и много да ви радва и слуша!!!  Hug

Що се отнася до срещата в събота - много ми се иска да дойда и аз,
надявам се само да не е толкова топло, защото ако е - ще се наложи да я пропусна.
Тези температури в комбинация с новите ми килограми,
просто ме смазват, но няма да се оплаквам  Simple Smile

Ами това е от мен - до скоро и много  Hug

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 12:37 от September 2010

# 483
Danna_2010, ще могат да виждат децата какво си писала.  Peace А иначе и моята майка е имала ужасно трудно раждане и това е и една от причините заради която аз нямам брат или сестра.  Confused Но моето мнение е, че един добър гинеколог не би препоръчал секцио, освен ако няма медицински причини за това.  Peace

# 484
За съжаление аз няма да се включвам във Фейсбука тогава  Sad Просто няма да ми е спокойно, като знам, че ме наблюдават и деца. Ще си ви следя редовно тук Grinning

# 485
Ами аз не мисля, че във Фейс-а може да стане някаква дискусия, така че и аз предпочитам тук.  Flutter

# 486
  • София
За съжаление аз няма да се включвам във Фейсбука тогава  Sad Просто няма да ми е спокойно, като знам, че ме наблюдават и деца. Ще си ви следя редовно тук Grinning

Ами аз на предната страница писах, ако може да направим групата да не е отворена публично и достъпна за всеки, а само с покана. Така само ние ще си виждаме каквото си пишем. Ако може създателката да промени Вид на Поверителност.

Тук във форума сме донякъде анонимни, ама във Фейсбук всеки си е с името, а в Интернет пространството знаете, че не е безопасно...  

Принципно и аз предочитам да пиша тук отколкото във Фейсбук.

# 487
  • Варна
Ами аз не мисля, че във Фейс-а може да стане някаква дискусия, така че и аз предпочитам тук.  Flutter
Аз си мисля същото. Лично аз го ползвам да откривам познати, на които съм загубила координатите Wink.

Тук във форума сме донякъде анонимни, ама във Фейсбук всеки си е с името, а в Интернет пространството знаете, че не е безопасно... 
И настана голямо объркване кой кой е.

# 488
Ако е с покана и другите няма да виждат, няма проблем. Аз нищо не разбирам от Фейсбук и ми се струва, че всичко ти излиза на стената. Поне на мен постоянно ми излиза кой в коя група се е включил и т.н. Та не знам от това има ли отърване и как става  Simple Smile А имам там и съученици от едно време, и приятелчета на детето, и напълно непознати хора (покрай фермата), абе много народ. Иначе хич не съм активна във ФБ май.

# 489
Ох, да, опасно е така. Аз особено каквато съм параноя... Напускам групата, докано не я направим поверителна само с покана. Пък и някои от далечните ми познати не знаят за бебето или поне не знаеха до преди малко Simple Smile)))))

# 490
  • Варна
NKl и аз все си мисля за световната конспирация, но сега си публикувах още една снимка. А относно предстящето бебе, моята щерка ме "хвалеше" наред откакто разбра за него пред познати и непознати. Последно беше преди няколко дни, когато влязох в един магазин да разгледам какви рокли има, че имам нужда от смяна на гардероба и тя гордо заяви на продавачката :"Пък мама е бременна". Не че не е достатъчно видно вече  Laughing.

# 491
И синът ми е разказал вече на всички, че мама ще роди братче - Даниел. Май няма да се измъкна от това име накрая   Grinning Искаше ми се, но срещам категоричен отпор от бъдещия батко.

# 492
Аз не виждам причина да сте толкова параноични. И деца да имате в списъците си какво?
Да не би да имаме какво да крием, нещо лошо ли правим като чакаме бебета. Не разбирам защо толкова много го правите на проблем. Нито говорим нещо, което не е прилично, нито показваме нещо лошо. Не виждам какво толкова крием. Да не ни е срам от нещо? Ако има от какво кажете, че и мен да ме досрамее.

# 493
  • Варна
Ох, ние още не сме коментирали името. Май е време да го направим, току виж като ме питат в болницата как да го запишат, ще кажа, чакй да го измисля. Даниел и Данаил ми харесват за момче с "Д". Може и ние да се спрем на едно от двете.
kipinik, за мен не е въпрос на срам. Преди известно време по новините чух история за някаква канадка на която неизплатили болнични, заради публикувани купонджийски снимки във Фейса, когато е била "болна". Та все си мисля, че не се знае кой откъде дебне за компромат.

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 13:59 от antonia

# 494
  • В царството на мечтите
относно раждането според мен е всеки с каква нагласа е. Сестра ми ражда преди 1 и 4-5 месеца секцио по лекарско предписание и мога да кажа че първия ден лежеше и не беше добре и след това беше все едно не е раждала.

Общи условия

Активация на акаунт