В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 474
  • 708
  •   1
Отговори
# 540
Влизам само да ви кажа добро утро  Heart Eyes
Tommelise успех на изпита  fingerscrossed
Сега отивам да ми "точат" кръв за пореден път. Дано резултатите днес са по-добри  Wink

# 541
Добро утро и от мен. Няма спане в тази жега  smile3514 направо вече не издържам, не мога да се наспя...До сега нямах проблеми с отоци, но от вчера краката са ми доста подути, какво да правя....студената вода не ми помага...?

# 542
Добро утро тумбаланки!
Тommelise успех на изпита.
Simbioza Благодарим за предложенията, на мен много ми харесват. Ех кога ли ще дойде ддругия септември и ние като теб да надничаме  при Септемврийските мами Simple Smile Завиждам ти благородно  Heart Eyes
В понеделник ходих на ЖК, и всичко е наред, лекарят каза, че стягането било от подготвителни контракции, бебка е добре 1100 гр., но е седнала маймуната, дано се обърне, дано, дано, дано, много искам да си родя нормално, но все пак каквоото е писано това ще стане.
Момичета, за срещата много ми се иска да даойда, но колата на мъжът ми е в сервиз и той ходи на работа с мойта, а в събота е до 14.30 на работа и незнам как да дойда. Аз съм от Дружба-2 а и си нямам идея от градския транспорт и с какво мога да дойда до там, ако някой може да ме опъти ще се радвам, ако ли не може да ми се размине тази дългоочаквана среща.
Приятен и прохладен ден ви желая!  Hug Hug Hug

gerinceto - вириш ли краци на горе? И аз се подувам много и само това ми помага, студена вода и краката на стената Simple Smile

# 543
  • София
Добро утро тумбаланки!
Тommelise успех на изпита.
Simbioza Благодарим за предложенията, на мен много ми харесват. Ех кога ли ще дойде ддругия септември и ние като теб да надничаме  при Септемврийските мами Simple Smile Завиждам ти благородно  Heart Eyes
Няма да усетите как времето ще отлети! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 544
  • Варна
 Здравейте,
 Честито първо на първото бебче появило се на бял свят нека да е много здравичко.  bouquet
   Аз не съм от най активните повече чета от колкото пиша, но вчера бях на консултация и искам да споделя притесненията си с вас. В момента съм в 28 седмица оказа се че нашата принцеса е големичка и то доста главичката е като за 30 седм. и тежи около 1,400кг. казаха ми да се простя с нормалното раждане и аз съм много разтроена и разочерована.Много искам да родя нормално, бих казала че повече ме страх от секциото но...съдба.И все пак да но да е жива и здрава пък аз ще се оправя сега не аз съм важната.

# 545
  • Варна

Щом сте толкова раннобудни, хайде на масата за закуска Laughing. Дръжте се момичета, не остана много и вече ще си гушкаме бебчетата.
Тommelise успех на изпита и после да се похвалиш. fingerscrossed
rosi_m5 дано всичко да ти е наред с резултатите. Че да спрат да кръвопийстват  Grinning

# 546
antoniq - с най-гоялмо удоволствие се присъедиянвам на масата, но много скромно бе миличка и много здравословно, ще ни види някой ще ни се смее хахахааххахахахаххахах  Hug

# 547
Добро утро момичета и от мен, надявам се днес да сте поспали малко повече. Хубаво че снощи заваля....вече се моля за всяка капка дъжд. Аз имам и сенна хрема и този цъфтеж ме побърква, като прибавим и жегата нещата не са в моя полза Simple Smile
Относно раждането, от 14 години съм с автоимунио заболяване на щитовидната жлеза и от тогава живея с мисълта, че ще раждам секцио. Дори мисълта за нормално раждане не ми е минавала през главата. Сега докторите казват, че може и да не е проблем, но май ще си остана на секцио. Не ми се рискува.
За срещата, ако някой е в Банишора ще е хубаво да се комбинираме. Wink
За сега прохладен ден от мен Simple Smile

# 548
Kalinastamatova   и нашата бебка е 1 400 , но доки не каза нищо за секцио, напротив успокои ме и каза че всичко е наред за сега. Аз понеже си мислих, че съм с плацента превиа и за това си мислих че ще раждам секцио, но той отхвърли и това. За сега всичко си върви нормално, а относно начина на раждане може да се определи в 9 месец. И мен ме е страх от операция  newsm45, абе и от двете раждания ме е страх да си призная честно  #Crazy

# 549
  • София
Здравейте,
 Честито първо на първото бебче появило се на бял свят нека да е много здравичко.  bouquet
   Аз не съм от най активните повече чета от колкото пиша, но вчера бях на консултация и искам да споделя притесненията си с вас. В момента съм в 28 седмица оказа се че нашата принцеса е големичка и то доста главичката е като за 30 седм. и тежи около 1,400кг. казаха ми да се простя с нормалното раждане и аз съм много разтроена и разочерована.Много искам да родя нормално, бих казала че повече ме страх от секциото но...съдба.И все пак да но да е жива и здрава пък аз ще се оправя сега не аз съм важната.

Имаш време до финала.Не се притеснявай излишно отсега.
За пръв път ли ги казват,че е голяма главичката?
Ще споделя нещо с теб-когато моята приятелка беше бременна с голямата си дъщеричка,
се оказа,че бебето е с много голяма глава-на горна граница на нормата.
Тя наистина се роди с много голяма глава,жива и здрава е и изпреварва интелектуално
връстниците си.Но не това исках да ти кажа,а това,че тя роди абсолютно нормално.
Доста зор видя,после имаше малко неприятни последици,но само временно.
Не се тръшкай,че може да се наложи секцио.Важното е всичко да мине без проблеми.
Може би ще е по-добре за теб!

# 550
  • Варна
nekva si , аз да си призная не че нямам апетит, но единственото положение в което мога да се храня е полегнала. Мъжа ми се смее и ми вика че пак съм станала римлянка. Ама като седна и бебока, така ме рита в ребрата, че направо на моменти имам чувството че ще ми върне обратно хапката  Laughing. Първите три мес зле - не можаех да ям, сега пак. Направо си останах гладна през бременността Joy Обаче съм като топка от отоци и т.н. Ама вижда му се края.

# 551
  • София
Добро утро!!!

Фъстъчка ако искаш вземи малката и се метнете на метрото до Вардар, мога да ви взема от Вардар и Стамболийски, заедно с beb4o fb, ако сте ок пишете да се разберем.

Акспет, мерси за предложението, ще помисля и ще ти пиша на лични. Принципно ми се идва на срещата, но ще съгласувам тука с дребната.

Дали някой друг ще идва на срещата с детенце, че ако моето е само ще му доскучае...

И да питам Яничка има ли в градината на това заведение съоражения за деца, като люлки и т.н.

Весел ден от мен  Hug
Пак ще се включвам, че в тая жега не ми се ходи никъде и ще съм у нас цял ден.

# 552
  • София
Tommelise успех на изпита  fingerscrossed

Kalinastamatova, Лора ми вървеше с дълги крака и с голяма глава - така излизаше на ехографа. Те вървяха по размери със седмица напред. Но накрая главичката си и беше добре преди раждането като мерки и изобщо не се спомена и дума за секцио.
Има още време, не си вкарвай излишни грижи в главата Wink

# 553
Добро утро!

Tommelise, успех на изпита! Peace

Аз днес съм на преглед при съдов хирург заради разширените вени, така ми се напукаха на единия крак, че е грозна гледка.Едва ли нещо може да се направи, но ме пращат за консултация та ще отида.

За раждането - не се притеснявайте предварително, каквото такова, важното е да сме живи и здрави ние и бебоците.Другото все ще го изтърпим. Simple Smile

# 554
Добро утро и от мен момичета  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Вчера някой питаше за ресторанта ето карта от сайта им  Simple Smile http://www.feya-restaurant.com/CONTACTS-2.html

Общи условия

Активация на акаунт