В СЕПТЕМВРИЙСКИЯ отбор си имаме вече ПЪРВО бебче Божидар !

• 22 453
  • 708
  •   1
Отговори
# 570
и аз имах проблеми с урината и тези тъпи бактерии. Ама почвам да си мисля че в лабораторията не правят нещо както трябва. Първият път с рутинните изследвания изследванията излезе че имам бактерии, после ми дадоха направление за повторна проба изкараха че имам 3 вида и посъветваха за още една. Когато видя резултатите доки ми предписа веднага антибиотик и витамини, но ми назначи друга проба. На третата проба пък нямаше нищо, ама изобщо. После ходих пак при доки и тя каза да си допия антибиотика, защото не им вярвала на тия резултати(истината била някъде по средата). Първо си помислих, че аз не съм направила нещо както трябва ама все по един и същ начин си давам пробите. И накрая просто се отказах. В края на месеца имам още една проба и ще видим там какво ще излезе.

# 571
ами това,което обясни е,че  БЪЛГАРСКА виаграта ( както и другите изписани) разширявали кръвоносните съдове и така щял притока на кръв към бебка да се подобри.Като тук парадокса е,че като прави доплер всичко ,абсолютно всичко е в норми. Напълно ми е невъзможно да разчета рецептата за това ви я снимам . Да не ви казвам,че нашия татко за седем месеца успя за първи път да дойде с нас на консултация и да си види детенце, а и лекарката ,защото все пак вече се замислям къде да раждам и като излязохме от кабинета само успя да каже " не мисля при тази жена да раждаш, говори много ,а не казва нищо" ( представете си физиономията ,която направи той, като чу за виаграта  Joy Joy Joy , аз дори не успях да реагирам ,а се счупих от смях на него.

ето рецептата
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=rgh1276679184l.jpg

# 572
gala9, бебето ти изобщо,ама изобщо не изостава. Моето е 1,100 кг. и лекарката каза, че си върви нормално даже доста е пораснало от последния преглед. Така че не виждам защо трябва да пиеш каквито и да било странни медикаменти. По-добре се посъветвай и с някой друг лекар.

Иначе аз да се похваля, бях днес на лекцията в Сити центъра за обезболяването при раждане и съм доста доволна. Другтата седмица казаха, че пак ще има, но темата ще е за грижите за бебчо в къщи (или нещо подобно)

# 573
  • Варна
 smile3556 smile3556 doh
Не знам защо някои дофтури си умрат да те вкарват във филми с излишни притеснения за абсолютни глупости. Аз нито бих пила тези лекарства, нито пък бих посетила тази докторка, още по-малко да раждам при нея. Както ти е изписала една торба съдоразширяващи в тая жега, после ще се чудиш защо си като парцал и с ниско кръвно. А като порасне бебчето и е "голямо" - дай да направим планово секцио, то така и така няма да излезе нормално.
Изобщо угодия няма.

# 574
Оле забавих се с анкетата,извинявам се,сега ще я пусна  Hug

# 575
Ulia, ще ми припомниш ли как беше предното заглажие да го включа,че нещо ми се е запалила главата  ooooh!bouquet

# 576
"Най-страхотните мадами през СЕПТЕМВРИ стават мами" - цитирам по памет и не съм много сигурна, но нещо такова беше...

# 577
  • София
Здравейте и от мен.
ходих да си взема епикризата от лекарката ,която ми укрепва ретините и контролно да ме ппегледа и надеждите ми за нормално раждане се изпариха ,със сигуност ще съм със секцио Sad .Имах голяма нагласа ,че ще раждам нормално и сега съм малко разочарована Sad най-вече защото не обичам да ми се мотаят и суетят други хора около мен и исках сама да се оправям с бебето , а сега това няма как да стане.
Момичета да ви попитам вие какво пиете за увеличение на желязото ?

# 578
  • София
Забравих да кажа ,че поисках покана за групата във фейсбук.

# 579
За желязото пия Феро-фолгамма, другият вариант е Малтофер.

# 580
  • София
Днес съм късметлийка, спечелих по Z-rock два билета за концерта на Gravity Co. за утре!  Twisted Evil

Ама за къде съм с тоя корем и аз не знам...  Joy

Гери Александрова, аз пих Сорбифер Дурулес, хапчета с удължено освобождаване...

# 581
geryaleksandrova   Спокойно аз също ще раждам секцио поради големия риск от отлепяне на ретините,бъди спокоина всичко ще е наред  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 582
А защо не си направим новата тема със заглавието за мадамите - нали рано-рано го сменихме. А си беше супер. Тия да си ги запазим за по-нататък.

# 583
gala9, тази твоя лекарка май е учила нещо друго, но не и медицина.  #2gunfire Хич не и се връзвай и моето мнение е да не се тъпчеш излишно с хапчета. Егати жената!  #2gunfire

Nkl, ама то и аз бях на лекцията.  Whistling Много хубава беше. После ще пиша повече за нея.

Фъстъчка, мисля, че Фея е подходяща за дечица. Люлки чак няма май, но има пързалка.  Grinning А и ние ще сме в къщичка, така че детенцето ще е добре. Може да се разхожда и по дворчето.

Аз не видях последно колко се събрахме? Ако резервирам за 15 човека ще е достатъчно ли?  newsm78

# 584
  • Варна
 ЕЕЕ ,те се уливат вече с това секцио режат за щяло и нещяло. Сестра ми е с диоптър -4  има две големи и здрави деца родени съвсем нормално второто на 37г. го роди без проблеми аз съм с диоптър -2 никой нищо не ми каза имам и дископатия а тя реши че бебето е голямо и ще ме режат пък аз все още съм в 28 седмица.Като се замисля е малко раничко да каже дали ще ме режат или не но съдба..... Sad

Общи условия

Активация на акаунт