Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за гестационния диабет и какви са неговите симптоми?
Какви са мненията за големите бебета и какви са причините за тяхното възникване?
Кога са предложените дати за среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за гестационния диабет и какви са неговите симптоми?
-
Какви са мненията за големите бебета и какви са причините за тяхното възникване?
-
Кога са предложените дати за среща?
-
Какво е прощъпулник и как се провежда?
-
Какви са мненията за раждането в Сливен и какви фактори влияят върху избора на болница?
, всичко ще е наред. 

Лелеле ако така я карам до края ...
Мъжа ми вика: Ти всеки ден си все по-голяма
Ще го подаря при първа възможност на някоя бременна приятелка. Ходя само с роклички, тази година модата е с нас, кажи-речи всички модели са широки и стават 
Направих след това две стерилни в различни лаборатирии и се потвърдиха - Е. коли, май ще ми предпишат антибиотици. Но се чудя дали да отда сега при моята лекарка с резултатите или да изчакам до следващият път когато трябва да отида - след 2 седмици. Когато нямам никакви болки не приемам много сериозно, че нещо ми има.
! Коремът ми е огромен и започва много от ниско и така - направо се отчаях, но си купих поне бельо ...
Другата седмица съм на консултация, но се надявам да ми е минало дотогава. Само чайчета са позволени, нали? Не, че иначе се лекувам с хапове, но обикновено ми минава за 2-3 дни, дано и сега да е така.