Menekşe ile Halil (Двама завинаги) - Тема 2

• 76 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
И аз гласувах за това, 4е беше по-добре Менекше да избяга преди сватбата.
А моми4ета, в инфото от БТВ пише, 4е докато ги намерят в Истанбул братята, нашите влюбени ще са женени, нещо не ми се вързаха събитията с клип4етата, който съм гледала, някой може ли да разясни този казус? Thinking Thinking

# 31
Не трябва ли да е в бяло текста с предварителните събития? newsm78

А иначе оформлението е отлично  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet ,отговорих като повечето,правилно постъпи,но трябваше да избяга преди сватбата.Така баща и щеше да върне парите  и щяха да имат един преследвач по-малко.

# 32
Ще ги върне, ако ги има. Нали каза, че ги е изхарчил тези 25 000, когато му ги поискаха, за да преследват Менекше в Истанбул.  Thinking

# 33
  • España (Плевен)
Добро утро!!!  Hug Hug Hug  Много усмивки през деня...

Гери не съм гледала филма напред.На мен ми стана интересно как като е женена за един може и да го направи и за друг.Те вярно,че не консумираха брака,но може би в Истанбул са открили начин...  Thinking

# 34
Ами насила я омъжиха,но това не я оправдава според мен-можеше да избяга преди сватбата,ама тогава пък нямаше да има пари.... ooooh!,пък кога успя да изхарчи толкова пари бащата идея си нямам  Thinking

# 35
Цоп и аз във вашата темичка   bouquet

Страхотно сте я направили и оформили и е много уютно при вас  Simple Smile.  Снимките и колажите са ви прелестни!

Страхотно сериалче и актьорите са прекрастни. Къванч за пръви път го гледам - ама това е защото не съм знаела колко е очарователен  Grinning. Много ми харесва сценария - доста е динамичен и дано продължава в този дух. Не е ли по-добре обаче да се поства бъдещото развитие с ББ, че ми беше доста кофти да разбера края още в самото начало. А днес с нетърпение очаквам серийката. Някой знае ли вече кога и по колко ще се дават на седмица?

С пожелания за успешна и ползотворна седмица! И едно кафенце от мен Simple Smile

# 36
  • Пловдив
пък кога успя да изхарчи толкова пари бащата идея си нямам  Thinking

Аз това го разбрах като повторно гледах първата серия Simple Smile
Бащата разговаря с някого по телефона с някакво мило обръщение и казва,
че "скоро ще има пари"

# 37
За първата серия аз мислех че говори с жена си за парите, ама нея той не я нарича скъпа, та може и по любовницата му да са отишли.  Crossing Arms

# 38
Здравейте Hug

loca,благодаря за кафето Hug

Лек ден на всички Simple Smile

# 39
Е добре,ама  що за шланг има тая любовница,та 25 бона не и се опряха?? Laughing 

# 40
Страхотна тема

# 41
  • España (Плевен)
Ами насила я омъжиха,но това не я оправдава според мен-можеше да избяга преди сватбата,ама тогава пък нямаше да има пари.... ooooh!,пък кога успя да изхарчи толкова пари бащата идея си нямам  Thinking
Тя нали не знаеше какво да прави и слушаше бабчето.Направи това което тя каза.Първо "ще ви убият,не дей" - и Халил спря да не извърши някоя простотия,а после като видя колко е влюбен в Менекше  Heart Eyes и веднага и каза да бягат...  Peace

loca добре си ни дошла...  Hug   настанявай се удобно...   bouquet

# 42
Е добре,ама  що за шланг има тая любовница,та 25 бона не и се опряха?? Laughing 

Че то чужди немъчени пари лесно се харчат.  Mr. Green

# 43
Тъпото е,че бащата причини тва мъчение на собствената си дъщеря, заради няква дето му улабва напрежението! Naughty Naughty Naughty

# 44
  • España (Плевен)
Тъпото е,че бащата причини тва мъчение на собствената си дъщеря, заради няква дето му улабва напрежението! Naughty Naughty Naughty
.... добре казано....  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт