Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 46

• 39 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 60

Томрис я знам, ама оная гримираната не ми прилича на Беренката  newsm78

# 61
Забравих да поднеса кафето / с малко надежда!!!/
и много любов!

# 62
Беренката е със зелената рокля!!!

# 63
Гледам стр във Фейсбука
Стр на Туба я харесват 192 203 000 човека,а на Шехи 7 198
Мурат 56 058 човека,а Халит 11 227
 newsm78 newsm78

Та да ви кажа бг-мама не е целия свят.Ние просто сме 100-на човека от които не зависи нищо  Naughty Цифрите го показват кои са харесвани по-вече или по малко.

# 64

Добро утро и от мен! След двудневни мъки, успях да кача снимка Laughing Laughing Laughing
Бъдете щастливи и обичани през този ден Hug

# 65
  • plovdiv
Искам тука да си кажа ,щото само тука намирам разбиране Peace Пак и не искам пререкания по другите теми,ама на мен моми4етата от 1001 нощ ми прили4ат на секта.Те окупираха темата на Лин и там фенове на Аси не останаха.Там има място само за хора дето славят Сабанджъ  и другите от 1001 нощ.Те в на4алото трудно преглътнаха и Мурат ама  hahaha hahahaИ сигурно сами  виждат красотата на Нургюла WhistlingНе съм гледала прославения им филм ,сигурно е хубав ,ама ми идва в пове4е този фанатизъм.
Аз рядко пиша .4ета много кои какво е писал и този път не издържах
Извинете за словоизлиянието  bouquet

Гледам 3те филма -Лин ,Пнс и Аси
Но с  Аси не гледах ,а съпреживявях

# 66
# 67
# 68
Искам тука да си кажа ,щото само тука намирам разбиране Peace Пак и не искам пререкания по другите теми,ама на мен моми4етата от 1001 нощ ми прили4ат на секта.Те окупираха темата на Лин и там фенове на Аси не останаха.Там има място само за хора дето славят Сабанджъ  и другите от 1001 нощ.Те в на4алото трудно преглътнаха и Мурат ама  hahaha hahahaИ сигурно сами  виждат красотата на Нургюла WhistlingНе съм гледала прославения им филм ,сигурно е хубав ,ама ми идва в пове4е този фанатизъм.
Аз рядко пиша .4ета много кои какво е писал и този път не издържах
Извинете за словоизлиянието  bouquet

Гледам 3те филма -Лин ,Пнс и Аси
Но с  Аси не гледах ,а съпреживявях

Първо добро утро и хубав ден на всички!!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Златина,подкрепям те напълно.И аз се чудя къде ли е сектата и фанатизма!
Аз харесвам  много филма 1001 нощи.Заедно с Аси са двата сериала,които мога да гледам до безкрай, без това да ми омръзне,може би,защото И В ДВАТА ФИЛМА ИМАШЕ ИСТИНСКА ЛЮБОВ.Да,но тук мога да го напиша,мога да спомена за 1001 нощи,а в темите за 1001 нощи и ЛиН,не мога да пиша за Аси.Ха,сега да видиме къде са фанатиците.Е и аз мнооого съжалявам,че във новият филм на Сабанджъ,не се получиха нещата ,кой не иска да релексира пред екрана и да се радва на хубав филм?Просто сбърка с главната героиня!Що не покани Бергюзар,е тогава щеше да счупи всички рейтинги.Тук е мястото където спокойно мога да кажа:"Това ми харесва,а това-не!

# 69
Прави сте.При нас може да си пишем за който и каквото поискаме.И аз да кажа какво си мисля за Халит-Онур.Много добре изиграна роля.Знаеше кога и как точно да погледне.Но той е всичко друго,но не и красив мъж.За мен имаше две силни сцени във филма.Искането на парите и когато Онур научи защо и са били парите.От там нататък Бурхан с домочадието ми идваше в повече.Добре,че Бурхан не умря по време на филма,щото другите нямаше да ядат по вече.Показаха ейрархията в турското семейство.На много места се дразнех.

# 70
Туба "зад кадър" при заснемането на рекламата на Пантен:

http://www.youtube.com/watch?v=ebf0FyrDTlI&playnext_from=TL& … ideos=3aGa4I0Qiyg

# 71
Лин-ка,и мен Онур не ме впечатли с външност в началото,както между другото и Демир.Те влизат под кожата бавно,притежават/явно повечето турски актьори/някаква невероятна харизма и чар,без да се перчат с  някаква аполонова красота,просто те омагьосват с поглед!
И от 1001 нощи и от Аси,човек има какво да научи,А ИГРАТА НА А Б С О Л Ю Т Н О ВСИЧКИ Е ПЕРФЕКТНА!!!!Няма друг филм,който така да ме е впечатлил,както тези двата!За мен,другите са просто филми,а тези са АСИ и 1001 НОЩИ!

Добре,че Бурхан не умря по време на филма,щото другите нямаше да ядат по вече.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не ми е дошло на ум.Сигурно така да е станало!Не че не му се качиха на главата на човека-уж е властен,пък го направиха разноглед! hahaha

# 72
Туба "зад кадър" при заснемането на рекламата на Пантен:

http://www.youtube.com/watch?v=ebf0FyrDTlI&playnext_from=TL& … ideos=3aGa4I0Qiyg

РИНЧЕ,Туба е невероятна.Имам чувството,че не просто снима,а прави любов с камерата.Обектива я обича,а хората с които работи засияват около нея!

# 73
Ами когато разговаряха Онур,Керем и Шехи за холдинга.Кой може да наемат на работа и как излезе наяве,че или трябва нон стоп да си отдаден на холдинга или си аут.Дали действително е така в Турция ??? И Шехи не смееше поглед да вдигне,не знам как не се преспъваше-пък успя да скара двама най-добри приятели,стария гарипин архитекта хлътна по нея...Не гледаше никой в очите,особено когато влизаше в стаята на Онур--мале как ме дразнеше с тоя поглед забит в земята  Naughty

Както и да е,не ми се пише за нея  Laughing

Снощи Сухи ми се видя много пристегната в тия дрешки,все едно не и са по мярка  Thinking

# 74
  • BG
Привет и от мен, сдно клипче, извинявам се ако е пускано вече-Туба на инициативата за аутизма, коментираше се в тур. форум дали на ръката и няма годежен пръстенhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=395274452155

Общи условия

Активация на акаунт