Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 388
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Ænima/Albuquerque
Мале, мале... Сега изгледах и вчерашното дейли... Тоз, паламуд Ицо  ooooh! !!! Загубих дар слово и желание да го плюя - тоя сам се закопа ! Ужас ! Корнелия и тя! Ми, Сашката?! На нея съвсем и литна акъла - избяга в неизвестна посока  newsm78 -  нещо много си повярва тази дама, ама в какво ли?
Сетих се за разказа на А.Константинов ''Пази Боже, сляпо да прогледа!" и поговорката ''Дай на глупака власт, па му гледай сеира!''  Дааааааа.......

newsm10

# 1 621
Наистина стана много по-спокойно и хубаво без оня дзвер Христо  Sick

# 1 622
  • Под липата
...... Веско ми се издига много в очите,само като си помисля колко хора са способни да бачкат здраво,за да отглеждат чуждо дете,а и си личи,че Веско обича момченцето като свое....евала за това.
И на мен ми стана симпатичен с отношението си към детето. Не го харесвах доста дълго време и  за мен беше олицетворение на мъжа-олигофрен, но гледайки епизодите ми направи впечатление на добродушно прасенце  Wink Простак, брутален, но добродушен

# 1 623
Стига с този Ицо вече! От 2 дни не е в играта и пак само за него приказвате.

Много мъже отглеждат чужди деца и се справят добре, без да чакат похвали или признание. Никакъв подвиг не е.

Коцето много изпаднал ми се видя. Май Пилето го е държало здраво, сега къмто алкохолик върви.

# 1 624
  • София
   Rafaella Izza, нема си работа, та писа "паламуд", сега ми се дояде! Embarassed

# 1 625
  • Ænima/Albuquerque

Много мъже отглеждат чужди деца и се справят добре, без да чакат похвали или признание. Никакъв подвиг не е.

Аз така като гледам и Веско не търси признание и похвала!
Напротив,според мен този човек обича детето като свое!
И кой е казал,че е подвиг?

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 23:18 от Sarcasm™

# 1 626
  • Под липата
   Rafaella Izza, нема си работа та писа "паламуд", сега ми се дояде! Embarassed
Ти пък сега!  Simple Smile Да не си бременна?  Mr. Green

Не съм останала с подобно впечатление, особено по нашите Балкански ширини. Даже до колкото имам наблюдение - собствените си деца не гледат, та какво остава за чуждите? Изключително рядко явление е, поне според мен. .
Стига с този Ицо вече! От 2 дни не е в играта и пак само за него приказвате.

Ами, той толкова дълго време приказва и толкова каза, че до сега бяхме като занемяли  Mr. Green Възможно ли е някой друг качествено да вземе думата, щом Негово Нептуневство проговореше? Сега си наваксваме  Whistling

# 1 627
  • Варна/Лондон
Има мило,има!  Hug
Някой от нас вече сме се преместили,като върли футболни фенове!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501462.0
Hug Къде блея и аз. ooooh!
Да видим с моя как ще се разберем с тия мачове...че едвам се разбрахме за ББФ.  Laughing
Чипев обаче защо така го пропуснахме тук, той най-малко отнесе...Бива ли пък да е чак толкова безличен. ,,И за крадец не ставаш сине, ти си будала...''- си припявам сега като се сетих за него.

# 1 628
  • София

Цитат
Ти пък сега!   Да не си бременна?  

Няма такава опасност, ама съм си лакоме! Hug

# 1 629
Забелязахте ли Сашка колко бърза забрави, че е сърдита на Кузмови? Явно цялото напрежение в къщата идваше от злобаря Ицо. Доста спокойно и приятно е в къщата без тях. Дано Кузмови да спечелят.

# 1 630
Кои спомена за накакви данъци върху наградата . Няма такова нещо. Нали неколкократно съобщаваха в предишните сезони , че няма данък върху наградата в риалити шоутата.

# 1 631
Кои спомена за накякви данъци върху наградата . Няма такова нещо. Нали неколкократно съобщаваха в предишните сезони , че няма данък върху наградата в риалити шоутата.
В минали сезони да.
Но Дянков говореше за смяна на закона за данъци върху хазарта и подобни.
Възможно е да са променили закона, незнам....и да е засегната и играта

# 1 632
  • Варна/Лондон
Някой гледа ли при Раги, че сега го пускам и хванах как Павлин и Диана си говораят, че са живяли в един квартал, общи компании...Той пък къде насам е вилнял... Thinking

# 1 633
Някой гледа ли при Раги, че сега го пускам и хванах как Павлин и Диана си говораят, че са живяли в един квартал, общи компании...Той пък къде насам е вилнял... Thinking

На павлин майка му и брат му живеят в Бургас, та за това Павлин толкова е наясно с Бургас. Дияна живее във Варна но родния и град е Бургас

# 1 634
  • Под липата
Нещо за много кратко в нешното дейли дадоха епизод, в който Сашка казваше, че й е гузно... Да разбирам ли, че след всичките скандали и простотии Чипеви са заровили бойната томахавка ?

Общи условия

Активация на акаунт