Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 681
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 510
Сега се замислих, че могат да оставят Трифонови тази вечер, за да разгромят Христо на гранде финале, където загубата ще е много по-болезнена  Thinking.

Оооо, ако отпадне сега ще е по-болезнено.  Naughty

# 511
  • Варна/Лондон
Ицката както беше подготвил
тежката артилерия, те пък
го взеха на майтап.
Трябва да е изключително
сърдит, че така подигравателно
си позволиха да се отнесат
към него.

Иван ме изкефи максимално.
(не съм вярвала, че това аз
го пиша)
Joy Сърдит е, че и обиден даже! Laughing
Иван винаги ме кефи с нережисираните си изцепки и ако имаше,, Шоуто на Иван'' сигурно бих го гледала. Peace

# 512
Ако бях на мястото на Павли и Сашка щях да кажа "Ние пък ще дадем и апартамента, и колата"  Crossing Arms
Много грозна игра от страна на Ицо, не че не съм го очаквала от него  Laughing като спечелиш наградата - давай, ако искаш всичко, но предварително да го казваш, не Stop

И аз съм очарована от Иван  Peace

# 513
Но все пак не изкараха видео за лъжите на Ицо. Или няма такива, или ги пазят за финала.

Първо, не са му длъжни, защото не са казали, че лъже. Въпроса му беше НЕ- лъгал ли си? Въпроса му БЕШЕ- би ли излъгал?
Правиш ли разлика? Той ме можа!

# 514
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
За апартамента , сигурна съм, че такъв няма, а и да има - Ицо няма да го дари/пак казвам, лесно е да даряваш нещо,което нямаш още/.

Иван и мен ме изкефи днес - умно дете, ковеше го през цялото време, а Ицето подскачаше като навито гормитче Mr. Green Корнелка, както винаги биде достойна сянка/ а ла чалга стил/ на бат Ицо Mr. Green

Дано останат Чипеви, интересно ще ми е как ще мине предаването на Иван после с Ицето Mr. Green Mr. Green

# 515
  • Варна
Сега на финала да не почнат да наддават кой ще дари повече от наградата  Laughing

# 516
Нека им дадат апартамента, за да видим как ще го дарят все пак.
Но все пак не изкараха видео за лъжите на Ицо. Или няма такива, или ги пазят за финала.

Първо, не са му длъжни, защото не са казали, че лъже. Въпроса му беше НЕ- лъгал ли си? Въпроса му БЕШЕ- би ли излъгал?

Аз правя много разлики.

# 517
  • Пловдив
Никога не съм харесвала Иван, но днес той зададе моите въпроси - особено за апартамента. Мисля че Трифонови бяха до тук.
Тази сутрин гледах по Диема как някакъв коафьор с блузка с надпис "Иван ефекта" обсъждаше с Корнито тазвечершната й прическа. Ако това му е ефекта ...  Sick И Сашка и Корнито с тия проскубани косища са все едно от травеститско шоу излезли.

# 518
...
Дано останат Чипеви, интересно ще ми е как ще мине предаването на Иван после с Ицето Mr. Green Mr. Green
Mr. Green

# 519
  • София
Ами как са разбрали, че висилин е носил? Нали той си е казал?
А от къде знаем, че Ицо не е носил? Защото не се е похвалил като весо ли?
Ами веднага решихме, че точно неговото е умишлено, пък на веско не  Crossing Arms

Виж сега зная че си фен на Трифонови но хайде сега да не спорим на това кой какво и кога и защо ще изпишем още 2000 страници. Никой не знае кой е носил и кой ще носи. Поне от тазвечершния цирк съм склонна да повярвам че ВИсилин е бил искрен.
В един момет изтръпнах че иска да дари апартамента на Чипеви. Нали са им дружки и солташаци/шзвшнявам се за израза/.
Та кой питаше кога Христо е използвал другите в своя полза и ги зарязва когато няма полза от тях?

При условие, че прочетох 5-10 мнения, казващи, че Ицо го е направил нарочно, защо да не кажа, че не мисля, че е така?
По тази логика, хайде да не спорят и тези, които така убедено казват, че е нарочно  Crossing Arms
Имам си мнение и го казвам, нямам намерение да споря и да изписвам 2000 страници, казвам си мнението  Naughty

И що скачаш сега? Приех мнението ти като твое право и предложих да не спорим за неща за които мислим по различен начин. Нищо лошо всеки има право на мнение. Но сега ми се струва че по добре разбирам защо така яростно защищаваш Ицо.  Да не би да сте от един вид? Надявам се поне твоята амбиция да не е в този вид който току що видяхме.

Не скачам, влизам в тон с твоето мнение  Naughty
Далече съм от мисълта да ти се обяснявам за каквото и да било, не се ли научи, че форумът е за ББ, не за съфорумците  ooooh!
Не се занимавай с моята личност, както аз не се занимавам с твоята  Naughty
Благодаря

Ау гроздето е кисело или май нацелих хайде да не е цялата ама поне част от истината.
Права си няма да се занимавам, не си струва. И аман от ментори, за които единствено тяхното мнение е меродавно!
Приятна вечер и на теб!

# 520

Ицката като излезе, дано има любезни хора от Поморие да му подшушнат за този форум да се види що за маймуна е  Mr. Green

# 521
Сега на финала да не почнат да наддават кой ще дари повече от наградата  Laughing

Ами най-добре.
Така или иначе всички
в тая къща са маскари и
никой не заслужава наградата.

# 522
Иван винаги ме кефи с нережисираните си изцепки и ако имаше,, Шоуто на Иван'' сигурно бих го гледала. Peace
Мен ме кефи, има същия фин английски хумор като моя /като на тиролец Миланската Скала/. Crazy

# 523
  • Gone with the wind

Аз се извинявам, че тук така, но - от близо 2 години гледам това прекрасно личице на аватара ти и винаги се усмихвам като я видя. Все по-красива става  Heart Eyes
Да ви е жива и здрава!

# 524
  • София
Ай да видим сега физиономийки!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт