Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 700
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 495
Иван искам да го цункам  Laughing кефи ме  Peace

# 496
Ами как са разбрали, че висилин е носил? Нали той си е казал?
А от къде знаем, че Ицо не е носил? Защото не се е похвалил като весо ли?
Ами веднага решихме, че точно неговото е умишлено, пък на веско не  Crossing Arms

Виж сега зная че си фен на Трифонови но хайде сега да не спорим на това кой какво и кога и защо ще изпишем още 2000 страници. Никой не знае кой е носил и кой ще носи. Поне от тазвечершния цирк съм склонна да повярвам че ВИсилин е бил искрен.
В един момет изтръпнах че иска да дари апартамента на Чипеви. Нали са им дружки и солташаци/шзвшнявам се за израза/.
Та кой питаше кога Христо е използвал другите в своя полза и ги зарязва когато няма полза от тях?

При условие, че прочетох 5-10 мнения, казващи, че Ицо го е направил нарочно, защо да не кажа, че не мисля, че е така?
По тази логика, хайде да не спорят и тези, които така убедено казват, че е нарочно  Crossing Arms
Имам си мнение и го казвам, нямам намерение да споря и да изписвам 2000 страници, казвам си мнението  Naughty

# 497
ББ яко се изгаври с тия видеа, направо го направи за смях. Но беше крайно време, да го поставят на мястото му. Защото явно забрави къде е влезнал.

# 498
  • София
Иван е истинския защитник днес , чудесно поведениие

# 499
  • Gone with the wind
Лесно е да даваш на обещания

Пред цяла България - си е направо дарен апартамента.

Имаше още такива обещания пред цяла България,които в последствие не бяха спазени, та докато не го видя като факт не вярвам!

# 500
  • Варна/Лондон
Тази редакторка като говори за езика на тялото, що не си изгледа ЦИ с Трифонови, но внимателно, и тогава да говори глупости.
Павалин не мога да го трая също, но почти съм сигурна , че ще загуби с достойнство, ако го има. Ицо си изгърмя достойнството за което претендира още с влизането си в ББФ.

# 501
Иван е истинския защитник днес , чудесно поведениие

почти ме възбуди  Joy Joy хаха

# 502
  • София
1 % разлика Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 503
Една поука не си е взел от думите на Иван.
Което е много, много жалко.
За него има един живот, една истина и не може, а и не иска да погледне по-далеч от носа си.

# 504
Сега се замислих, че могат да оставят Трифонови тази вечер, за да разгромят Христо на гранде финале, където загубата ще е много по-болезнена  Thinking.

# 505
  • София
Ами веднага решихме, че точно неговото е умишлено, пък на веско не  Crossing Arms

Виж сега зная че си фен на Трифонови но хайде сега да не спорим на това кой какво и кога и защо ще изпишем още 2000 страници. Никой не знае кой е носил и кой ще носи. Поне от тазвечершния цирк съм склонна да повярвам че ВИсилин е бил искрен.
В един момет изтръпнах че иска да дари апартамента на Чипеви. Нали са им дружки и солташаци/шзвшнявам се за израза/.
Та кой питаше кога Христо е използвал другите в своя полза и ги зарязва когато няма полза от тях?

При условие, че прочетох 5-10 мнения, казващи, че Ицо го е направил нарочно, защо да не кажа, че не мисля, че е така?
По тази логика, хайде да не спорят и тези, които така убедено казват, че е нарочно  Crossing Arms
Имам си мнение и го казвам, нямам намерение да споря и да изписвам 2000 страници, казвам си мнението  Naughty

И що скачаш сега? Приех мнението ти като твое право и предложих да не спорим за неща за които мислим по различен начин. Нищо лошо всеки има право на мнение. Но сега ми се струва че по добре разбирам защо така яростно защищаваш Ицо.  Да не би да сте от един вид? Надявам се поне твоята амбиция да не е в този вид който току що видяхме.

# 506
Но все пак не изкараха видео за лъжите на Ицо. Или няма такива, или ги пазят за финала.

# 507
Тия гъски така ги поздравяват за апартамента, който ще дарят, като че ли вече са спечелили ББФ. Сега още повече искам Кузмови да получат наградата,защото те също ще го дарят и няма да отидат в Сф, не заради друго, а да видя мазната физиономийка на "Аполон"  Mr. Green

# 508

И що скачаш сега? Приех мнението ти като твое право и предложих да не спорим за неща за които мислим по различен начин. Нищо лошо всеки има право на мнение. Но сега ми се струва че по добре разбирам защо така яростно защищаваш Ицо.  Да не би да сте от един вид? Надявам се поне твоята амбиция да не е в този вид който току що видяхме.

Не скачам, влизам в тон с твоето мнение  Naughty
Далече съм от мисълта да ти се обяснявам за каквото и да било, не се ли научи, че темата е за ББ, не за съфорумците  ooooh!
Не се занимавай с моята личност, както аз не се занимавам с твоята  Naughty
Благодаря

# 509
  • Gone with the wind
Но все пак не изкараха видео за лъжите на Ицо. Или няма такива, или ги пазят за финала.

Има, има - на прима виста се сещам за 2-3.
Явора беше направила цял списък даже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт