Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 576
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 660
Това да го беше казала преди да се изказвам за жената. Че даже заръчвах и мъжа си да целуне за днешното му представяне.  Embarassed ooooh!

# 661

Аз.. .и поне 100-тина фенки списващи тук. Повече сме от колкото бяхте Трифонофилите...  Peace

аааа, не така...аз не бях за Трифонови, а против всички останали. Повярвай ми, Христо не ми е идеал за мъж.  Peace

# 662
Ей човека десет пъти, тоест Христо ....си искаше доказателствата тази вечер под форма на видеоматериал  че е лъгал ........ей не му ги показаха!!!
Ще си остане да си мисли че той е бил прав....и продуцентите са подправили детектора!
Не 4-5, ами сигурно 15 лъжи могат да се намерят........

# 663
птица, хората не гласуваха за Чипеви, не гласуваха и против Трифонови, гласуваха против Ицо. Той сам си го направи, толкова злоба и завист в един човек не съм виждала, все на другите дрехите им били по-хубави, връзкари били и т.н., за отношеието към жена му какво да коментирам, та той дори приятелките й избира, бързо бързо я отклони от Ели, защото й влияеше "зле", към детето също - отишло при играчки, в интересна среда, но той трябва да покаже колко е строг и как стои до полите им. Опита се да подкупи и публиката, с апартамента. Но просто не му се получи.

# 664
Сериозно ли смятате, че голямото самочувствие е това, заради което Христо не е любимец на околните?
 Той е като радио точна, само предава, никога не приема. Нито чуждото мнение, нито чуждите желания, не признава авторитети. За него си той е върха на човешката еволюция. Да, ама не.

Ами именно де! Защо човек трябва да бъде смачкан и да не отстоява себе си? Не харесвам нито едно от двете семейства, нито травестита Корнелия, нито който и да е от ББ, но българинът се доказва отново като много просто животно.

Да живее чалгата! Всъщност какво се учудвам, след като тризначките спечелиха, сега и истеричката и алкохоликът ще спечелят. Много стойностни хора са!

# 665
Понеже споменахме Иван... тааа, познаваме ли жена му?  Embarassed

Даже е съфорумка. Wink
Въйииииииииии, верно ли Фе мацка? Коя е? Ауууууууууууу, как да й кажа, че.. аз.. .таковаааа... ъъъъ, аз.., амиии...  ох...  Embarassed

# 666

Аз.. .и поне 100-тина фенки списващи тук. Повече сме от колкото бяхте Трифонофилите...  Peace

аааа, не така...аз не бях за Трифонови, а против всички останали. Повярвай ми, Христо не ми е идеал за мъж.  Peace
Пак почвам да те заобичвам!  Hug

# 667
  • BG
За Трифонови нямак какво- ще ги прежалим Simple Smile да не се вживяваме толкова много  сякаш ние сме загубили. По- добре да вземем на прицел оставащите. Пък и е толкова трудно да реша кое семеподобно да се опитам ,или да се залъжа, че ми допада Thinking

# 668
Иван я похвали, че даже била истерична. Много си приличала с чипевата Laughing
Чух го.
Биела го, ама много хубаво го биела. Доволен ми се видя. Joy

И аз съм му налитала на моя мъж на бой /хем бременна бях/. А той ми се хилеше и ми викаше ''леко, да не удариш, злато''. Как да не го утрепе човек. Crossing Arms

Хич няма да вися по балконите, Фиате. Имам и пиене, и салата. И не се поколебавам да ги използвам. Laughing

# 669
  • Варна/Лондон
Оф, ще ни отвеят за спама,
ама
да си кажа, че сръбкинята на Андрей по-ми харесва, визуално.... Crazy С повече класа като че ли...

# 670

Пак почвам да те заобичвам!  Hug

хехе, как съм могла да пропусна тези топли чувства първия път? Embarassed Laughing

# 671
  • Ænima/Albuquerque
Ей човека десет пъти, тоест Христо ....си искаше доказателствата тази вечер под форма на видеоматериал  че е лъгал ........ей не му ги показаха!!!
Ще си остане да си мисли че той е бил прав....и продуцентите са подправили детектора!
Не 4-5, ами сигурно 15 лъжи могат да се намерят........

Не бързай,Иван и Андрей най-вероятно ще пуснат някакво видео,макар да не мисля,че Ицо ще се впечатли и пак ще започне да се обяснява,да говори глупости и измишльотиниии...

# 672
Да живее чалгата! Всъщност какво се учудвам, след като тризначките спечелиха, сега и истеричката и алкохоликът ще спечелят. Много стойностни хора са!
Ама те Трифонови са типичен пример как чалга културата се е настанила в еждневието на хората. Crazy

# 673

Хич няма да вися по балконите, Фиате. Имам и пиене, и салата. И не се поколебавам да ги използвам. Laughing
Ше доа да седна на масата и аз.. кат бял човек (дет се вика).
нема седя кат музикант у подлеза на НДК я...
Ти само кажи на В, че не е това дет ше си помисли! Wink

# 674

Биела го, ама много хубаво го биела. Доволен ми се видя. Joy

Joy Joy Joy представям си как го млати  Joy

Общи условия

Активация на акаунт