Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 587
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 675
  • Ænima/Albuquerque
Оф, ще ни отвеят за спама,
ама
да си кажа, че сръбкинята на Андрей по-ми харесва, визуално.... Crazy С повече класа като че ли...

На мен не ми допада...няма да кажа на какво ми прилича.
Добродушна изглежда обаче.
А Вихра е много красива жена-фенка съм й!

# 676
Въпросът към, него не беше "Излъга ли, за да спечелиш", а "Би ли излъгал, за да спечелиш", никой не го е обвинявал в лъжа, но той се прави на ударен, защото детекторът показа, че е човек, който би го направил ...

# 677
  • Варна/Лондон
Въпросът към, него не беше "Излъга ли, за да спечелиш", а "Би ли излъгал, за да спечелиш", никой не го е обвинявал в лъжа, но той се прави на ударен, защото детекторът показа, че е човек, който би го направил ...
Само дето се кри под чаршафа да си пише защитата...та той въпроса не беше разбрал.Заблудено биче.

# 678
Оф, ще ни отвеят за спама,
ама
да си кажа, че сръбкинята на Андрей по-ми харесва, визуално.... Crazy С повече класа като че ли...
Във Вип Денс много и симпатизирах.
Ама като водеща Вихра по ми допада. Даниела много я прекъсва, прекъсва и гостите и трябва да се напрягам, за да не изпусна нишката на разговора.
И двете са хубави. По-хубави от мъжете си. Laughing

# 679
Трифонови кога ше се появяват при ШООМАНИТЕ, бре? На тоз Расате ко да му гледам пукнатата глава?!

# 680
  • Варна/Лондон
Далеч по-хубави са от мъжете си, да. Laughing Оценявам усилията на Даниела да научи така добре български / нищо, че е близък до сръбския/, и да се опитва да не изостава като водеща, макар и на чужд език.  Peace

# 681
Ееей, кат разбрахте, че може да е от съфорумките и само едни мазни ,мазни за жените на Ванчо и Андрейчо  Mr. Green . Аз пък се надявам наистина да четат и да прочетат , че са скучни. Ама какво ли се интересуват те от моето мнение  Mr. Green !

Някой беше казал по-напред , че ББФ било нагласено, щото Кънчев бил казал ,какво щял да даде Ристю от наградата.Аз пък си мисля, че той просто е знаел временния резултат. Май никога преди това не е имало такава разлика, а ?

П.С. Авче, пък ако се смилиш над клюкарската ми душичка,може да споделиш на лични ,коя е тази съфорумка !!!  Blush

# 682
Аз също подкрепям Птица!   bouquet И Люлякова също. Wink

# 683
  • Варна/Лондон
Ееей, кат разбрахте, че може да е от съфорумките и само едни мазни ,мазни за жените на Ванчо и Андрейчо  Mr. Green . Аз пък се надявам наистина да четат и да прочетат , че са скучни. Ама какво ли се интересуват те от моето мнение  Mr. Green !

Някой беше казал по-напред , че ББФ било нагласено, щото Кънчев бил казал ,какво щял да даде Ристю от наградата.Аз пък си мисля, че той просто е знаел временния резултат. Май никога преди това не е имало такава разлика, а ?
Тц, само едната е, аз съм за другата. И за да не изтърва файдата, има ли келепир да се мазниш на съфоруки от ВИП -а?

# 684
Трай си пък ти, ще дават кюфтета на подмазвачите. Mr. Green
И картофи, ама само на заслужилите. Naughty

И за Сашка Васева се казваше, че ни е съфорумка, и за Евгени Минчев. Азис в кърмаческия пише. Whistling

# 685
  • Ænima/Albuquerque
Ееей, кат разбрахте, че може да е от съфорумките и само едни мазни ,мазни за жените на Ванчо и Андрейчо  Mr. Green . Аз пък се надявам наистина да четат и да прочетат , че са скучни. Ама какво ли се интересуват те от моето мнение  Mr. Green !

П.С. Авче, пък ако се смилиш над клюкарската ми душичка,може да споделиш на лични ,коя е тази съфорумка !!!  Blush

Че са скучни-скучни са!
Цялата "Станция" е скучна.
Но Вихра е много красива жена,а Даниела изглежда добродушна,а как изглежда...пак ще си замълча.  Mr. Green

# 686
Тц, само едната е, аз съм за другата. И за да не изтърва файдата, има ли келепир да се мазниш на съфоруки от ВИП -а?
Аре утре на плажа да си печем трътките и да обмислим стратегията на оставащите..? Wink

# 687
На Вихра вече не й знам ника.
Последно я засякох преди няколко месеца, в началото на Станция нова, когато се включи в темата. Обаче когато си каза че е тя,благодари ни и т.н. й скочиха разни съфорумки, за да коментират разни постове от последните й публикации, и стана  Crazy. Явно тогава помоли модераторите да й изтрият името, смени си и ника, и аз лично изгубих следите. bowuu
Но ако искате да й кажете нещо, напишете го в темата за Станция Нова, ще го прочете.

# 688

УРААААААААААААА
черпя че това нагло животно беше натирено от къщата 3 дни преди финала ...популист..ще подарява апартамент-а а после...не бе не това са само думи докажете ми ...

# 689
  • Варна/Лондон
Sarcasm™, кажи си го де...на конче ли? Споко, тя може само да говори добре български, а да не може да чете.
Пък и за не'кви кюфтаци не си струва мазненето. Laughing
Фиат, радваш ме пиленце, все на кръчми ме канят, ти- на плаж. Мило е... Blush

Общи условия

Активация на акаунт