Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 645
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 690
Авче, тенкс за инфото ! В темата на Станция нова не ми се влиза.

Специално за съфорумците,които много уважавам   Wink :  

# 691
  • Ænima/Albuquerque
El Tiburon,нЕкой пиеме бира!  Joy

А Джеронимо,траем си милу! Blush
Мило момиче ми се вижда и не искам да я обиждам,сладка е въпреки всичко.  Mr. Green

# 692

Специално за съфорумците,които много уважавам   Wink :  
Да да!
Късно е! Пу за мене!
И малко за Джеронимо, благотворително. Mr. Green

# 693
oффф гледате ли Иван и аднрей,много мъчно ми стана за тази женица как чака сина си да се прибере. дори се разплаках  Cry много ми е мъчно  Tired

# 694
  • Ænima/Albuquerque
Вики,нелепа история...толкова жалко за това младо и умно момче.  Tired

# 695
Разкажете накратко за тези, които не гледаме. Rolling Eyes

# 696
  • в ябълковата градина
Да, и аз се разплаках.
Отскоро съм станала голяма ревла.
Горката!

# 697
oффф гледате ли Иван и аднрей,много мъчно ми стана за тази женица как чака сина си да се прибере. дори се разплаках  Cry много ми е мъчно  Tired

А  трифонови влязаха ли вече при Иван и Андрей, телевизора ми е на 5-6  минути път?

# 698
Sarcasm™, кажи си го де...на конче ли? Споко, тя може само да говори добре български, а да не може да чете.
Пък и за не'кви кюфтаци не си струва мазненето. Laughing
Фиат, радваш ме пиленце, все на кръчми ме канят, ти- на плаж. Мило е... Blush
И слънчоглед да люпим ше взема... Wink Hug

# 699
  • Варна
На гости беше майка, чието дете /на 23 години, мисля/ е било убито в Борисовата градина от момчета, само защото им изглеждал като гей. Случката е от 2008 година.

# 700
Ицката сега май ще се заяжда много с Иван ... Thinking Помислих ,че ще откаже да гостува на формата.

# 701
oффф гледате ли Иван и аднрей,много мъчно ми стана за тази женица как чака сина си да се прибере. дори се разплаках  Cry много ми е мъчно  Tired

А  трифонови влязаха ли вече , телевизора ми е на 5-6  минути път?

сега след рекламите ще ги дават
накратко историята е следната... синът и е пребит до смърт в Борисовата градина от млади момчета на възраст 17-18 години , защото са мислили че е гей. Обрали го и го пребили. Това се оказва, че не им е за първи път  Tired направо настръхвам от тази агресия и случката с трамвая от тези дни... настръхвам  Tired

# 702
Айде, честито на повечето тука, мечтата ви се сбъдна.
Не вярвах, че ще излязат те, но е факт. Дали по сценарий, дали по волята на зрителите - няма как да знаем.
Толкова ви е неприятен Ицо, че даже не признавате факта, че единствен той по време на номинации и изобщо на всяка втора дума споменава "Корнелия", "жена ми". Наричате го злобен и завистлив, но само вижте се отстрани тука как пишете, като кошер с оси е...
Наистина ми е тъжно, че се получи така, но няма значение. Важното е, че Ицо и Корнелия са силни, борбени, не се плашат от работа, сигурна съм, че след участието ще са още по-сплотени и им пожелавам да се развиват и разширяват бизнеса си, в което изобщо не се съмнявам. Ицо и Корнелия, харесват ли ви или не, като отделни личности, наистина са СЕМЕЙСТВО, което живее и работи заедно. Мислете си, че Коки е тъпкана в ББ и злорадствайте...пък те нека се обичат в живота и да са щастливи.
Само съжалявам, че не успях днес, както си бях наумила, да отида до майката на Корнелия, за да й кажа, че аз и още няколко приятели искаме да сме в кафето, като се върнат, да ги посрещнем и поздравим....тези, които ги харесваме (предполагам не само ние, но аз говоря за себе си, а то ако се разбере кога си идват - ще има и други, сигурно). Но така или иначе утре преди обед ще мина през заведението и ако не са тръгнали да ги взимат от София - ще се разберем и за това.
Малко дълго стана, но да си кажа каквото искам...така или иначе не знам дали ще гледам финала, няма фаворити вече и ми е все едно.

# 703
  • София
  Преди две години пребили студент по медицина, отличен диагностик, работещ в аптека за да помага на майка си!Пребили го до смърт, защото им приличал на гей! Взели му телефона и личната карта.Майка му още го чака да се върне!Баща му починал ,когато бил на 3 годинки!

# 704
Неква мама чака сина си, който няма да се върне, защото некви църули го утрепали, защото бил педераст (което не било така).
Трагедията на тази майка е голяма - спор няма, ама на мен не ми се ще да слушам за хорските трагедии.. .искам да се развеселя поне малко...
По цял ден го издухвам и... не искам да се натоварвам с проблемите на други хора - моите са ми предостатъчни. Баси егоиста дето съм станал, ама.. .за това и влизам в този форум - за да се развличам.
Е, теб си те любя от преди.. години Wink

Общи условия

Активация на акаунт