Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 689
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Може ли аз да не съм разбрала, ама Ицето не каза ли, че ние простаците искаме да приличаме на Чипеви.Малко били тези дето били като  него и неговото семейство да се свети името Трифонови Joy Joy

# 721
  • Ænima/Albuquerque
Я да видим сега,Корни колко думички ще каже?!?  hahaha

Две?  Whistling
и дума не обели  ooooh!

След новините ще слушаме тирадите на Ицко,не разчитам да чуя гласа на Корни.  Mr. Green

# 722
  • София
Иван ми се издигна в очите тази вечер.

# 723
Съжелявам за отпадането на Трифонови,каквито и недостатъци да има Ицо- заслужаваха финал!Сега ни чака един дълъг и скучен лайф ,като Веско най-вероятно ще ни го сервират за десерт ,та да ни разбудят и развеселят  Laughing.

# 724
  • София
Може ли аз да не съм разбрала, ама Ицето не каза ли, че ние простаците искаме да приличаме на Чипеви.Малко били тези дето били като  него и неговото семейство да се свети името Трифонови Joy Joy
Значи на неговите приятелчета, така ли?Той май още не разбира,че никой не иска да прилича на Чипеви и, че сам си изяде главата!Защото много му знае устата!

# 725
Фиатко, прав си, да ти кажа. Но на фона на такива истории, да ми показват Ицовата драма...хм, леко нелепо ми идва. Кофти подбор на гости.
За теб Hug
Никога не съм харесвал тези двамата (водещите). С риск жена му на Иван да ме намрази, ама...
Както и да е - разбрахме се.
За теб  Hug Heart Eyes

# 726
  • Варна/Лондон
Жалко, вече има анкета...Срички , мейби, за думи едва ли е имал време да одобри молбата Ицо.

# 727
Няма да гледам финала, стана ми много тъпо предаването!

# 728
Ще е интересно и утре ,заедно с Криси Патрашкова , какви ще ги мъдри Ицката , а Гала ще се подмазва,както винаги.

# 729
Смятам, че навън животът на Христо няма да се промени. Той си има някаква среда, която го удоволетворява; работа, приличен живот;жена му и дъщеря му са моделирани така, че да го допълват; всичко му е достатъчно, според собствените му критерии. Той нито се стреми към нещо повече, нито приема , че може да има повече. Та в този ред на мисли, смятам, че животът му е хармоничен и пълноценен.
Славата на риалити-героите трае три дни. На четвъртия вече са потънали в забвение.

# 730
  • Варна
Жалко, вече има анкета...Срички , мейби, за думи едва ли е имал време да одобри молбата Ицо.
Точно две думи, бе - "Да, Ице!"
Ама, че сте недосетливи  ooooh!

# 731
И от чобанката много здраве на Трифонови. bowuu
Чудя се, ще влиза ли пак Ицко да чете тука?  Laughing

# 732
Е как да не го мисля и да не го кажа, като е истина  hahaha Е може ли да не е истина като е излязло от богопомазаната уста Ицева    umnikuu

# 733
  • София
  Отначало ги харесвах Трифонови, но кой каквото си направи, никой не може да му го направи! И как ни веднъж, не му се откъсна от устата и не каза на Корни, че я обича?

# 734
  • София
Ще е интересно и утре ,заедно с Криси Патрашкова , какви ще ги мъдри Ицката , а Гала ще се подмазва,както винаги.
Евгени Минчев  засегна Галина  , на интелект  веднъж и повече не го видяхме в предаването Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт