Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 740
  • 1 711
  •   2
Отговори
# 735
Може ли аз да не съм разбрала, ама Ицето не каза ли, че ние простаците искаме да приличаме на Чипеви.Малко били тези дето били като  него и неговото семейство да се свети името Трифонови Joy Joy
Този е обречен да е... плужек - няма сми да го бистрим повече. Никога не съм вярвал, че има възрастен мъж, як като скала... и да е толкова прост. В смисъл, че.. тъпаци има много, ама никога не съм виждал такъв екземпляр, който да се възприема като вся и всьо. Жалка картинка. Неспасяем случай. Добре е, че не му дадоха апартамент в Сф, че иначе скоро пак щеше да излезе тема с привкус на Сф vs Провинцията.

# 736
  • София
И от чобанката много здраве на Трифонови. bowuu
Чудя се, ще влиза ли пак Ицко да чете тука?  Laughing
Е как, последната дума трябва да е негова!

# 737
Браво на вас!
И кюфтета раздадени, срещи
уговорени, пък аз да си развявам
кожухчето сама. Cry

Ицката за краткото време, което
имаше успя да вметне част от
речта, която беше писал. Laughing

Какъв дълъг лайф предвиждат,
ще трябва запаси от много
йедене и пийене. Laughing

# 738
hahaha
И да не се сети сам, ще го подсетят. Wink

# 739
  • Пловдив
bugsy, зная, че си малко или много териториално пристрастна към Трифонови, но аз гледайки 24-часовия канал на официалния сайт (когато мога, разбира се), нито веднъж не видях Христо да прегърне жена си, тази жена, за която дудне неразбираемо, че прави всичко и да и прошепне, че я обича или че е я подкрепя в желанията и, или че грешките и са несъществени за него и все в този ред на мисли мили думи, в знак ако не на уважение, то поне на елементарна признателност, че е майка на детето му. Не, не и не. Гледах Курнелия да се опита да усвои с ноздрите си цяло руло тоалетна хартия, защото не може да угоди на този самец. Цивреше милата. За мен тази жена не е щастлива, а този мъж е необразован Гладиатор. Извинявай.

# 740
Уф, нали съм добра - ще пазя кюфтетата за лайф-а. Да се черпим.
Добре че съм аз, че гладни щяхте да ходите. Гладни.

Прихванала съм от самохвалството на Христо и Ели. Joy

# 741
Няма ли край тази мъка?

# 742
  • София
Аз очаквам включване, има си хас да не уважи чобанките.  hahaha

# 743
Смятам, че навън животът на Христо няма да се промени. Той си има някаква среда, която го удоволетворява; работа, приличен живот;жена му и дъщеря му са моделирани така, че да го допълват; всичко му е достатъчно, според собствените му критерии. Той нито се стреми към нещо повече, нито приема , че може да има повече. Та в този ред на мисли, смятам, че животът му е хармоничен и пълноценен.
Славата на риалити-героите трае три дни. На четвъртия вече са потънали в забвение.

Не съм убеден, че го допълват. Допълнението е с цел да се запълнят празнини, а той ги прави по собствен образ и подобие (приликата с най-популярната книга в света е случайна).

# 744
Айде, честито на повечето тука, мечтата ви се сбъдна.
Не вярвах, че ще излязат те, но е факт. Дали по сценарий, дали по волята на зрителите - няма как да знаем.
Толкова ви е неприятен Ицо, че даже не признавате факта, че единствен той по време на номинации и изобщо на всяка втора дума споменава "Корнелия", "жена ми". Наричате го злобен и завистлив, но само вижте се отстрани тука как пишете, като кошер с оси е...
Наистина ми е тъжно, че се получи така, но няма значение. Важното е, че Ицо и Корнелия са силни, борбени, не се плашат от работа, сигурна съм, че след участието ще са още по-сплотени и им пожелавам да се развиват и разширяват бизнеса си, в което изобщо не се съмнявам. Ицо и Корнелия, харесват ли ви или не, като отделни личности, наистина са СЕМЕЙСТВО, което живее и работи заедно. Мислете си, че Коки е тъпкана в ББ и злорадствайте...пък те нека се обичат в живота и да са щастливи.
Само съжалявам, че не успях днес, както си бях наумила, да отида до майката на Корнелия, за да й кажа, че аз и още няколко приятели искаме да сме в кафето, като се върнат, да ги посрещнем и поздравим....тези, които ги харесваме (предполагам не само ние, но аз говоря за себе си, а то ако се разбере кога си идват - ще има и други, сигурно). Но така или иначе утре преди обед ще мина през заведението и ако не са тръгнали да ги взимат от София - ще се разберем и за това.
Малко дълго стана, но да си кажа каквото искам...така или иначе не знам дали ще гледам финала, няма фаворити вече и ми е все едно.
Много поздрави на Трифонови - за мен са достойни хора и съм сигурна, че се обичат. Peace

# 745
  • Варна/Лондон
Нищо чудно утре вдругиден някой с ник ,,Нептун'' да ни зачеластри тука с голямо чувство за хумор... Thinking-

# 746
  • София
Нищо чудно утре вдругиден някой с ник ,,Нептун'' да ни зачеластри тука с голямо чувство за хумор... Thinking-
Къде го?Чувството за хумор де?

# 747
А не, те не могат на малкия пръст да му се намажат, Фиатко.
За това той говори и мисли вместо тях. Той е Пътят, и Истината, и Живота. Иначе лошооо. Crazy

# 748
Представяш ли си, че може докат се плацикаме на плиткото и... да ни минава под чаталите и да ни боцка по..?!  Crazy

# 749
  • Ænima/Albuquerque

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт