Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 743
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 465
Ако гласувах, бих гласувала да останат Чипеви, по-точно да си тръгнат Трифонови.

# 466
  • при моите деца .....

По логиката от предишните пъти винаги излизаха първите семейства

Значи днес по вота на сценаристите трябва да са Чипеви

Може днес да променят, нали четат, та да видим ние, че не всичко е нагласено.....
Ох, дано останат Трифонови.....

# 467
Е, каква стана тя  Crossing Arms
Браво на висилин, че носи боб в дом, той е толкова благороден, а Христо умишлено иска да дава за благотворителност, за да трупа дивиденти, неговото не е от сърце, така ли  Crossing Arms Crossing Arms

# 468
  • София
Уф и едните и другите вън! Но сега съм по склонна да изхвърлят Сашка и Павлин та да се приземи Ице от по високо на божественото си дупе! И да му изпее Азис "Как боли!"

# 469
Боби,
що така негативно към съграданите? Mr. Green

# 470
Сигурна съм,че апартамента няма да отиде за благотворителност, затова не гласувайте за Трифонови. Николовци няма да го позволят, нямат пари за апартамент и сега се чудят каква гарсониера в цигански квартал да вземат  Sick #Cussing out

# 471
  • София
Най-вероятно всички са ги питали ,ако спечелят какво биха дали........Така ,че и недостатъци да имат Трифонови не са скрънзливи.
Да бе , нека говорим когато го видим дарен този апартамент, не че  гларуса ще спечели

# 472
  • при моите деца .....
Уф и едните и другите вън! Но сега съм по склонна да изхвърлят Сашка и Павлин та да се приземи Ице от по високо на божественото си дупе! И да му изпее Азис "Как боли!"

Peace
Ох, всички са за вън.....

# 473
  • София
Е, каква стана тя  Crossing Arms
Браво на висилин, че носи боб в дом, той е толкова благороден, а Христо умишлено иска да дава за благотворителност, за да трупа дивиденти, неговото не е от сърце, така ли  Crossing Arms Crossing Arms

Доколкото разбрах ВИсилин Е НОСИЛ не само боб, докато Ицето ЩЕ дари..........
Да уточня не харесвам Висилинови.

# 474
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Лесно е да даваш на обещания

# 475
  • София
Сигурна съм,че апартамента няма да отиде за благотворителност, затова не гласувайте за Трифонови. Николовци няма да го позволят, нямат пари за апартамент и сега се чудят каква гарсониера в цигански квартал да вземат  Sick #Cussing out
Ти ако си от Поморие, сведи някоя и друга клюка за тях де Grinning

# 476
  • при моите деца .....
Боби,
що така негативно към съграданите? Mr. Green

Ох, виждате ги без пари, а с пари и самочувствие......

# 477

По логиката от предишните пъти винаги излизаха първите семейства

Значи днес по вота на сценаристите трябва да са Чипеви

Може днес да променят, нали четат, та да видим ние, че не всичко е нагласено.....
Ох, дано останат Трифонови.....

Дано ме опровергаят, но са твърде елементарни  Mr. Green

# 478
Ако гласувах, бих гласувала да останат Чипеви, по-точно да си тръгнат Трифонови.

Според мен, ако извадят Трифонови, победителите са сред 'новите' съквартиранти.
Ицо се опита да забие нож на Висилин за 'довиждане', за да му постеле евентуално.

# 479
Много ме изкефи Иван тая вечер. Много се радвам, че е там. Laughing
Макар, че знам, че ще изгонят Чипеви, каза неща, с които му разказа играта на Ицо.

Общи условия

Активация на акаунт