Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 501
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
   Нарочно, иначе няма да ни е интересно на лайфа! И Все дават тези,които не правят нищо. В момента Сашка да пуши! Сега рекламки, после игричка... и пак нищо няма да видим.

# 1 201
  • Има много детски смях.
Абе може и да го няма Ицо, но пък за сметка на това такъв незабравим образ изгради, че с месеци ще продължава да ми се драйфа от недоклатени "мъжкари" като него.
Пък и тепърва навсякъде ще ни ги набиват в очите, заедно с Траверса, така че по- добре свиквай.  Mr. Green

# 1 202
  Нарочно, иначе няма да ни е интересно на лайфа! И Все дават тези,които не правят нищо. В момента Сашка да пуши! Сега рекламки, после игричка... и пак нищо няма да видим.
Тя пуши, ама и говори нещо...
Защо не ни пуснат да чуем за какво говори? Ами ако върти интриги? Ами ако е пумняла и изрицитира "Аз съм българче"?
Ами ако..?

# 1 203
  • София
 Joy Joy Joy Тоя танц през антидепресантите и задника ще и излезе. Толкова спане и килограми лепнати, трудно ще се раздвижи!

# 1 204
Тя пуши, ама и говори нещо...
Защо не ни пуснат да чуем за какво говори? Ами ако върти интриги? Ами ако е пумняла и изрицитира "Аз съм българче"?
Ами ако..?
Joy hahaha Joy

# 1 205
А как си разучават танците? Хореографи ли имат или на запис са им пускали нещо?

# 1 206
Много тъпичко гледа Сашинка.. .и уеееко завистливо. Усеща се, че е доооста назад в класацията. А ПаФчо го боли пипера... през оназ му работа е ко става.  Crazy
Дъртите ли репетират сега или Стефанови?

# 1 207
  • София
   Май са имали хореографи, но сега сами репетират!Правя извод от казаното от Ели, че като се изправяли, не трябвало да им се виждат лицата. Защото Весо и направи забележка,че много бързала.

А на Павлин май наистина не му пука, той си знае,че винаги ще си намери, кой да смуче!Но Сашкаа, само погледа и да видиш и стиснатото устенце,и се разбира колко и се иска да вземе парите!Дано не са те, щото специално Сашка проспа целия сезон.

# 1 208
  • Пловдив
Абе може и да го няма Ицо, но пък за сметка на това такъв незабравим образ изгради, че с месеци ще продължава да ми се драйфа от недоклатени "мъжкари" като него.
Пък и тепърва навсякъде ще ни ги набиват в очите, заедно с Траверса, така че по- добре свиквай.  Mr. Green

Права си PeaceНякой ще спечели 500 000 хиляди, заради недостатъците на Христо, а не заради собствените си достойнства.Тепърва предстои да го експолатират образа на Христаки Mr. Green

# 1 209

заради недостатъците на Христо, а не заради собствените си достойнства.
Не съм съгласна с това,но всеки има право на свое мнение.

# 1 210
  • Пловдив

заради недостатъците на Христо, а не заради собствените си достойнства.
Не съм съгласна с това,но всеки има право на свое мнение.

Прочети 40 страници назад и виж защо спечелиха Чипеви. PeaceНе ми харесват, ама по-добре те......Сега като ни припомнят образа на Христо, макар че вече не претендент, хората подсъзнателно правят същите асоциации.Аз не вярвам да дадат кадри без Христо и да наблегнат само на конкретното семейство.И ще дадат подбрани кадри, а не в началото, когато бяха задружни, когато се уговаряха и съюзаваха срещу новите, когато Корнелия и Ели си говореха нормално.Добре е да се подчертае в какъв звяр се превърна Ицо, а другите запазиха самообладание.Принципа на противопоставянето е силно средство за манипулация.Мое мнение, права си.Не означава, че другите трябва да са съгласни с него Peace

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 11:01 от razel_dazel

# 1 211
razel_dazel,това според мен,не е критерий.Все пак ,все някой трябва да излезе.Надделяха Трифонови,просто,защото са по-големи дразнители от Чипеви.Следващите са пък Чипеви.Нормално.Всеки по реда си и по степен на дразнене и антипатия.Но да твърдиш,че Кузмови ще спечелят на гърба на Ициту...не мисля.
п.п.Току-що дадоха кадри и без Ициту по Нова тв. Wink

# 1 212
Стефанов не може да разказва вицове.., ама не може да му се отрече ентусиазма.
Тоз бръснар дето прави прическата на Дида - или е педераст или е некво голямо зле. Дано поне като професионалист го бива...

# 1 213
  • София

Прочети 40 страници назад и виж защо спечелиха Чипеви.

Чипеви не спечелиха, Трифонови загубиха. Иначе и двете семейства на лайфа бяха тотално отвратителни. А ако бяха показали и това от снощи още повече щяха да дразнят хората. Колкото и да не харесвам Висилин снощи беше прав в едно:
Дай власт на простия и му гледай сеира.

# 1 214
Против Трифонови изпратихме общо 4 смс-а от нашето семейството и добре, че имаше ефект. Макар, че никога не пращаме за такива предавания.
Сега ще гласувам за Кузмови аз лично. Мисля, че голямата борба ще е м/у тях и Колеви. А първи ще си излезнат Чипеви.

Общи условия

Активация на акаунт