Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 751
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Пловдив
Чак сега си додох сметка защо не харесвам Кузмови.Опитах се да си представя семействата в реалния живот и веднага разбрах от къде познавам Веско и Ели.Това са съседите, с които живях 16 години: добродушни, готини, усмихнати, но.....да не живеят в апартамента над вас.Говириш с тах: флегматични усмивки, провлачен говор, потупване по рамото: "Няяяямаш проблемиииии" и посред нощ скандали, музика, запои, боклуци през терасата, каране на ролери от децата, скачане на въже, да не изреждам всичко.На другия ден пак разговори и пак нищо.Като купувах апартамент впоследствие основно изискване ми беше краен апартамент, последен етаж и проучване на съседите.Брокерката доста се изненада, защото имота беше много хубав, но аз и казах че ако съседите не ми харесат няма да го купя.Много са забавни и приятни, но да не ви се налага да живеете с такива хора.А относно средата на Веско: като си представя, че бившия на Ели му е бил приятел хич не искам да му знам средата.

П.П.Написах това с уговорката, че са лични асоциации, а не обобщения.

# 1 186
  • Пловдив
Някой писа,че не сваляла гривната на Калина, имам спомени, че на Ели бившия се казваше Антон.

# 1 187
# 1 188
  • Пловдив
Чухте ли анонса в "На кафе".Каменарови ще агитират за Кузмови  Thinking Само не разбрах в кой ден.

# 1 189
Чухте ли анонса в "На кафе".Каменарови ще агитират за Кузмови  Thinking Само не разбрах в кой ден.
Днес ще ги дават

# 1 190

Ох, Божке  ooooh! Искат да закопаят Гробаря  Rolling Eyes

# 1 191
От днешния епизод поне ми се затвърди ,че Сашка е много ,много глупава жена!Даже, Павлин не е такъв гъзоблизец каквато се оказа Сашето,но поне ще има къде да отикат морето тая година.И другото ,което ми се изясни е че Стефанова определено е невидима  Laughing.

Абсолютно съм съгласна!
В началото си мислех, че Сашка е жертва на Павлин, но
това определено не е така. Освен глупава, се оказа и
много злобна.
аз много се изумих вчера от поведението на Сашка, много тъпичка се оказва  ooooh!

# 1 192
Въпрос към който гледа на живо - Сашето как се държи с Кузмови, след като нейният гуру напусна къщата?

# 1 193
  • Има много детски смях.
Аз да питам, ИцАта като е толкова отворен към благотворителност и върти такъв успешен бизнес  Laughing, чий го дири в ББФ? Да не говорим за комплекса "Хората какво ще кажат".

# 1 194
Добро утро!

Курнела първа я отстреляха,но това кърти "Аз съм убита-к'во да права?!  ooooh! Crazy hahaha

Ми лягай и почвай да белиш очите,може и с крака да приритваш,баси..
Joy  Joy  Joy

Моля защитничките на Ицо да престанат с това "Какъвто народът-такава и държавата", като държавата=управниците ни, защото Трифонов е точно с разсъжденията на Бойко Борисов - Ицо е винаги прав-другите са виновни за всичко, той е на принципа: Да се събере семейния съвет, а аз ще взема еднолично решение. Б.Борисов - "Давйте предложения, а после аз ще кажа какво ще се прави." ......
Добре че се махна тоя писклив комплексар, че нямаше да мога да гледам финала, ако се налагаше да го слушам до края.
Моля Ви се Бойко Борисов да не го замесвате!!!
Освен него към списъка прибавете и Ал Пачино,Джейсън Стейтъм и Люк Скайуокър! newsm03

# 1 195
Чарлиз, времето днес е само за...  Flutter
Защо само една песен дрънчи из къщата бре? Всички на нея ли ще денсят?

# 1 196
  • Пловдив
Стига вече. StopНяма го Ицето.Концентрирайте се върху останалите.Пък да видим дали ще може да напишем нещо, без да споменаваме Христо newsm78 Всъщност преродил се е в маука слаудка Бианка.Тя защо му е взела тоалета Crossing Arms

# 1 197
Чипеви са голям джумбиш...  Joy

# 1 198
  • София
  В момента Ели измете кухнята, чува се музика от някъде. Сега Кузмови влязоха в стаята на Трифонови да репетират някакъв танц! Сашка и Павлин репетират във фоаето, но спряха звука, подскачат и пеят на шишета. Стефанови дремят на бара в Хепи! Колеви и те си репетират танца, но го мернах за мъничко.

# 1 199
Какво става с този звук бре? Много ме дразнят значи... тамаааан се разприказват и хоп - звука спира. Пускат го като няма никой и само съскане... егати организацията!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт