Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 781
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Варна/Лондон
Изтървах всичко тази вечер, но сега си наваксвам с четене и повторениети във VBox-a.
Хареса ми Веско как прегръщаше и успокояваше жена си като се разплака, също и как се справи с нервното разтройстви на Ицо, добре му ги каза, браво!
Абе тази Шашка, какво й става на момичето?! Ми тя направо припиква около Ицо от кеф, само с каква възбуда вика-,,Винаги съм харесвала такива мъже, винаги!'' Аз май се отказвам да ходя до Поморие в капанчето на Ицо, че току виж тия феромони, дето ги пръска та жените така да припадат, полепнат и по мен, пази Боже! Praynig

# 1 171
За жалост да!Какво да ви кажа хора.Яд ме е,че повечето българи са супер комлексирани и завистливи и това си проличава и от това предаване и гласуването.
Забрави да добавиш-според мен Simple Smile Peace
Христо за пореден път затвърди преобладаващото мнение,че е ужасно неприятен,досаден,злобен човек.Гледайки епизода изпитах голям кеф при мисълта,че тази напаст е изгонена Simple Smile
Надявам се етрополските дегенерати да бъдат следващите и от там нататък вече нямам много претенции,но все пак предпочитам Кузмовите.

# 1 172

Виж сега - много смехотворна е тая твоя "теория"  hahaha Така давам ти пример с моя - бизнес, семеен (подчертавам бизнес!), отново на морето, ама такъв дето Христо може цял живот да драпа и да не стигне (най-вероятно), отделно и в съвсем различна сфера още един - не понася Трифонови! Мазно шкембе не само, че няма, там само плочки може да намериш - пак не понася Христо, но Веселин му е доста симпатичен (но не и жена му)... надявам се да не завижда за жената на Трифонов, щото това говори лошо за мен, ама много лошо!  Mr. Green
[/quote]

Вижте сега,всеки взе много да се засяга лично,че и даже това стана повод да се изтъкваме поотделно кой какво има,пък гаджето какви плочки вади и т.н.И така да е,ти като излезеш на вън и се поогледаш,каква маса хора виждаш?Какъв типаж?Този който аз описах или този който ти?И тук изобщо не е въпроса до това кой в каква среда е,а в какво общество живеем.И вие ако не виждате,че простотията и селянията в Б-я е почти 90%,то аз така ги виждам нещата.А по отношение на Христо-изкарахте го грешник защото е амбициозен и се стреми да бъде най-добрия,както в семеиството си така и в ББ.

# 1 173
А по отношение на Христо-изкарахте го грешник защото е амбициозен и се стреми да бъде най-добрия,както в семеиството си така и в ББ.
Само дето са му доста криви представите за най-добро семейство и начините да се изкара най-добрия във всяко едно отношение

# 1 174
  • София
Eххх, не ви ли стана ясно, че в ББФ хвани единия, удари другия.....

Жалко за наградата. Спрях да го гледам, чат пат ви чета, много сте сладки като се палите, ама що изобщо сигурно и вие не знаете.

# 1 175
Всъщност Стефанова в къщата ли е въобще или както я нямаше в началото, така е и на финала. Хваналла я липсата  Thinking

# 1 176
Смятам, че първите изгонени я четвъртък ще са Чипеви. Първо господаря /лорд Ръждьо Трифонов/, след него и лакеите му.

Стефанови си умряха от срам, завалийте.  Crazy

И пак ни показват Ристьо. Аман вече. Видяхме, че колкото и да се пени, по-висок няма да стане.
Джапанкате и в Поморие. Дотегна ужасна вече. Crossing Arms

Горките поморийци, как ще му изтърпят речите в заведението не знам  ooooh!

# 1 177
  • София
Angiell
Ами може и да така да е. Ти подчертаваш ние българите. И ти си в кюпа на заобикалящите ги мъже простаци с мазни шкембета. А нали знаете каквито мъжете такива и жените.

Слагам се в кюпа,защото и аз се водя българка за жалост,въпреки че съм живяла и на друго място и си имам на представа какъв е начинът на мислене там.Явора браво,че имаш голям бизнес евала! Mr. Green Относно мазните шкембета много  се засегнахте нещо ,не съм ли права?Или всички се поддържат и много ги е грижа как изглеждат.Давайте скачайте един по един върху мен,така е по-весело  Mr. Green
Па Ицето е идеала за мъж така ли  нисък , властващ , прикриващ комплекси но с мускули.Комбинацията нисък мъж и мускули ми е идеала за мъж Laughingа Ицето ми го покрива  на 100%

# 1 178
Осъзнах защо хората харесвали Кузмови.Защото те са дъното във всяко отношение.А ние българите харесваме това с което се оприличаваме.90% от българските мъже са абсолютни простаци,точно като Веселин.Горе долу същите проценти си мечтаят за успешен бизнес и реализация ,каквито има Христо и това изглежда е още една причина той да е толкова мразен.Третото нещо-90% от мъжете в Б-я изглеждат отвратително и не полагат никакви грижи за себе си и външността си,друсат мазните шкембета точно като Веско.Ето още една причина Христо да ни е  крив ,а Веселин да е любимец.По същата логика и за отрицателните мнения за Стефанови.Ами и те и Трифонови са добре финансово,имат супер семеиства и т.н.Това е положението хора-едни имат,други нямат.Сори
Чудесно е човек да си мисли че е от по-добрите 10% ( той и Ицето е абсолютно убеден в това), ама не е лошо и някой от останалите 90 да е убеден в същото, а не само приятелите му тип Сашето да го омайват колко е велик  Stop

# 1 179
Курнела първа я отстреляха,но това кърти "Аз съм убита-к'во да права?!  ooooh! Crazy hahaha

Ми лягай и почвай да белиш очите,може и с крака да приритваш,баси..

# 1 180
Всъщност Стефанова в къщата ли е въобще или както я нямаше в началото, така е и на финала. Хваналла я липсата  Thinking

Да не питаш за Колева  Thinking
Щото и нея на съм я видЕла да прави кой знае какво интересно и запомнящо се.
Ох, извинете как можах да пропусна завидните й умения да обсъжда и плюе по другите в присъствието САМО на мъжа си  Blush
Е, да, тук Колева определено се откроява повече от Стефанова  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 08:15 от Nenna

# 1 181
  • София
От днешния епизод поне ми се затвърди ,че Сашка е много ,много глупава жена!Даже, Павлин не е такъв гъзоблизец каквато се оказа Сашето,но поне ще има къде да отикат морето тая година.И другото ,което ми се изясни е че Стефанова определено е невидима  Laughing.

Абсолютно съм съгласна!
В началото си мислех, че Сашка е жертва на Павлин, но
това определено не е така. Освен глупава, се оказа и
много злобна.

# 1 182
Аз май се отказвам да ходя до Поморие в капанчето на Ицо, че току виж тия феромони, дето ги пръска та жените така да припадат, полепнат и по мен, пази Боже! Praynig

Ти ше си с мен на плажа (Аспаруховския) и ше люпим слънчоглед - забрави ли?!  Hug

Горките поморийци, как ще му изтърпят речите в заведението не знам  ooooh!

Не е ли гротеска? Плащаш си за да пиеш една ракия в нечия кръчма и в същото време някакъв църул (собственика) ти дудне цяла вечер до ухото колко е онеправдан и колко скапана е държавата и хората и ББ и...
Но какво пък, нали си плащаш...  Crazy

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 08:42 от Фиатаджия

# 1 183
Добро утро!

Курнела първа я отстреляха,но това кърти "Аз съм убита-к'во да права?!  ooooh! Crazy hahaha

Ми лягай и почвай да белиш очите,може и с крака да приритваш,баси..
Joy  Joy  Joy

Моля защитничките на Ицо да престанат с това "Какъвто народът-такава и държавата", като държавата=управниците ни, защото Трифонов е точно с разсъжденията на Бойко Борисов - Ицо е винаги прав-другите са виновни за всичко, той е на принципа: Да се събере семейния съвет, а аз ще взема еднолично решение. Б.Борисов - "Давйте предложения, а после аз ще кажа какво ще се прави." ......
Добре че се махна тоя писклив комплексар, че нямаше да мога да гледам финала, ако се налагаше да го слушам до края.

# 1 184
Добро утро и от мен!
Репликата на Веско към Сашка изобщо не бе шега.Този си му е начина на човека да и покаже,че прекалява.Даже и той си го каза.Обаче на тъпото,каквото и да кажеш,то си знае своята.Сашка стана второто ехо на Христо.И тъй като няма вече за кво да се хване,пък и Ициту излезе...кво да прави горката,бееека си и се вживява в ролята на изтерзаната и обидена женица.

Общи условия

Активация на акаунт