Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 487
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София

А на Павлин май наистина не му пука, той си знае,че винаги ще си намери, кой да смуче!Но Сашкаа, само погледа и да видиш и стиснатото устенце,и се разбира колко и се иска да вземе парите!Дано не са те, щото специално Сашка проспа целия сезон.

Тайна, яко си и набрала на Сашка, ама наистина е баси тулупа, а от както се видя с пари, моментално депресията й изчезна, остана само злобата. Направи ми впечатление, когато дадоха тяхното дете, и го попитаха какво иска да му купят, ако нейните родители спечелят наградата - колело, лаптоп и къща. Ай де лаптопа и къщата са сериозна сума, но поне едно колело не са ли успяли да  му купят на това дете до сега, под 100 лв са. А забравих, Сашка дънки ще си купи за тези пари, а детето да си мечтае за колело.
Сашка толкова ме дразни, че ако си отворя устата..., но аз гледам меко да се изразям ,да не ме е-баннат. А тоя ръб Пауло, като не може да купи колело, да беше откраднал едно на детето  hahaha. Радиатори краде,колело не може... Joy Joy Ама ха!

# 1 231
  • София
Другите може да си имат кусури, ама Сашка е толкова безлична, че ако не беше депресията и истерясването хич нямаше да я отделим от фона. Та, тя, само с това е известна - с викането "беееее" и депресията. Сашка-депресията! Ама, явно не е чак толкова зле, щом се е навила да влезе в къщата. Нейният психиатър не й ли е казал, че влизането в ББ повече може да й навреди, отколкото да й помогне?

# 1 232
тя не е депресия, а Истерия

# 1 233
А тоя ръб Пауло, като не може да купи колело, да беше откраднал едно на детето  hahaha. Радиатори краде,колело не може... Joy Joy Ама ха!

hahaha  Joy   Joy

# 1 234
Здравейте!
За последните 10 дни гледах  1 път, и то беше като изгониха Трифонови. Много ми е криво и ве4е нямам никакво  желание да гледам. Кузмови са ми най-противни. Нямам фаворит за наградата.

# 1 235
Моля ви, Praynig някой да се обади и да вземе тези хиляда лева, че туй девойче яко ме дразни вече!

# 1 236
  • София
Моля ви, Praynig някой да се обади и да вземе тези хиляда лева, че туй девойче яко ме дразни вече!
Бе трябват ми, ма не съм късметлийка! Ако ми ги дадат, ще си поръчам две бутилки газ, цигари ще си купя. Даже и три думички съм измислила, ама смс- не съм пратила! Embarassed Joy

# 1 237
И мен ме дразни!  Mr. Green
Хич я няма горката, изтапанила се и тя на телевизора и... щяла да ме хване...  Crazy (за къде ше ме хванеш бе булкааааа?)  Thinking
"Този път някой наистина ще спечели...", "Вече нямаме никакво време...", "Наистина последна възможност...", "Грешен отговор, давам ви още 30 секунди...", после още 30... и така всеки ден по няколко пъти! Бактън вйечиииииии! #Cussing out

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 13:22 от Фиатаджия

# 1 238
още малко ще я потърпим  Mr. Green

# 1 239
Здравейте!
За последните 10 дни гледах  1 път, и то беше като изгониха Трифонови. Много ми е криво и ве4е нямам никакво  желание да гледам. Кузмови са ми най-противни. Нямам фаворит за наградата.

Какво пък толкова им хареса на тия самовлюбени жалки хорица ooooh!

Много се кефя, че ги шитнаха най-сетне, сега са на ред Чипеви  Mr. Green

# 1 240
още малко ще я потърпим  Mr. Green
Ако не се зомбираме и полудеем докат я слушаме...  Crazy
М/у другото.. не ти ли се струва, че все един и същи глас "печели"?  Laughing

# 1 241

Ха-ха, мани-мани, беше ми адски криво. И сега ми е криво като се сетя. Добре, 4е нямам много време да мисля.
Аз съм в чужбина от 1-ви и имам много хубави емоции, а и хората около мен не гледат ББ, та малко се откъснах.
 Бъгси, Hug,ако видиш моите хора да ги поздравиш искренно от мен!

Приятно гледане на вси4ки!

Здравейте!
За последните 10 дни гледах  1 път, и то беше като изгониха Трифонови. Много ми е криво и ве4е нямам никакво  желание да гледам. Кузмови са ми най-противни. Нямам фаворит за наградата.

Какво пък толкова им хареса на тия самовлюбени жалки хорица ooooh!

Много се кефя, че ги шитнаха най-сетне, сега са на ред Чипеви  Mr. Green

diancheto, аз много пъти съм писала какво харесвам в тях. Ве4е няма смисъл да се обяснявам, а и ми е малко трудно да се оправям с писането и кирилицата.

# 1 242

ееее, само още 1 ден де, ще я изтраем някакси  Hug

# 1 243

ееее, само още 1 ден де, ще я изтраем някакси  Hug
Щом си с мен - няма начин да ми се случи нещо гадно! Мерсаж, сестра!  Hug
Тоз Добри и той ме дразни...
И тоя гей Жоро Дефекта с таз машинка пък още повече ме дразни! #Cussing out

# 1 244
  • Пловдив
Тази Дрингова, вЕрно нещо се объркА: Ели не работи, виси по кафенетата и коментира.От една партия са, дето има една дума Mr. GreenИли като се видиш отстрани и хич не можеш да се познаеш.Между другото какво е работила Кузмова.....преди. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт