Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 581
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 260
... да вземе да задели 100 лв. от бюджета,  а не да си купува перуки,  да  се фризира всеки ден, да пуши Боро и да маа луканки кат невидяла  Sick.

ББФ свърши, ти още не разбра, че този бюджет е за в къщата, не навън.

Междудругото, да се спи на студено е полезно даже, стига драматизирйте Laughing

Да спи да, но не и да стои цял ден в студената си стая  Peace

# 1 261
още малко ще я потърпим  Mr. Green
Ако не се зомбираме и полудеем докат я слушаме...  Crazy
М/у другото.. не ти ли се струва, че все един и същи глас "печели"?  Laughing

Аз си изключвам звука на тИлИвизора  Mr. Green

# 1 262
  • Пловдив
Ако пък и Кузмовата  е взела гривната на Калина с името на Антоний и я носи  Shocked,показва още повече колко е зле,за мен това момиче(Ели)  е много просто.

# 1 263
Кузмова вместо да реве за дрешките на Корни да се замисли и да си спомни какво разказваше Трифонова. Ляга си не по-рано от1 часа и става в 5. Работи и в кафето и върти магазина. Абе, какво въобще я коментираме Ели- тя е извън всякакви класации.

# 1 264
Да дадем наградата на Корни и на Веско  Mr. Green

# 1 265
Да дадем наградата на Корни и на Веско  Mr. Green

Ми дайте я, той Ицо ще я разпредели  Mr. Green

# 1 266
Да знаете някой да си търси велоергометър?

# 1 267
  • Пловдив
gerka,точно това и мен ме дразни в тази жена,има се за нещо много,все тя знае,все тя може,все съжалява хората колко били..... и аз незнам какви Simple Smile,а не се види тя....за ореваване е горката.И все едно и също повтаря-няма пък ,няма да мълча,няма пък ще си изказвам мнението-ми ок,изказвай си го,то и без друго само това правиш.

# 1 268
Да,Lindy1 , само реване и со4ене с пръст е Ели.
Междувпрочем много ми харесва подписа на Dream Team .:

Тук няма правилна и грешна позиция - има различни ценностни системи и различни видове морал!

Точно на място за тази тема!
Ако поне един човек си е преосмислил ценностите по време на предаването- и зрители и участници, все ще е от полза.

# 1 269
Кузмова вместо да реве за дрешките на Корни да се замисли и да си спомни какво разказваше Трифонова. Ляга си не по-рано от1 часа и става в 5. Работи и в кафето и върти магазина. Абе, какво въобще я коментираме Ели- тя е извън всякакви класации.

Първо-не е ревала за Корнелините парцали, а затова, че Христо й се присмивал на дрехите. И въобще срещу Корнелия никой нищо няма, а само и единствено срещу мъжа й. Надявам се да се разбра вече.

# 1 270
Кузмова ми е много жалка като започне да реве как нямали пари,добре де,аз работя и уча,защото и аз нямам като нея пари,не вися цял ден по кафенетата,а пък и нали е много компетентна по всичко,да ходи да работи.Отвращавам се от такива хора хем мързеливи,хем алчни.Но те такива са най-добре,рева,буча,плю по хората ,сега обаче ще и дадат паричките......
Както се казва -  "взе ми думите от устата" - няма нужда и аз да го пиша. Peace

# 1 271

Първо-не е ревала за Корнелините парцали, а затова, че Христо й се присмивал на дрехите. И въобще срещу Корнелия никой нищо няма, а само и единствено срещу мъжа й. Надявам се да се разбра вече.

За мен това е нещо ново. Може да сте го уточнили докато ме е нямало. Ако е така - ок. Но моите спомени са, че Корни беше много нападана тук. Радвам се да прочета, че вече нямате нищо против нея. Явно сте си променили мненията.
Сега поне остана само Ицо да оневините и ще съм спокойна,че още има мислещи в темата. Wink

# 1 272
Не мога да разбера Кузмова с тези маниери и нравоучителен тон от кой сериал е изкочила.
Незнам утре с какъв тоалет ще е на финала-предполагам с клинчето и тениската  от фризьорския салон.Трябва да и плащат за рекламно лице.

# 1 273
  • Пловдив
Стига с тая работа на Ели бе. Жената си гледа детето. Я се разходете из морската градина да видите какво става по кафетата - само майки с деца. По цял ден е така. И не е само във Варна така.
А във форума са доста такива, които предпочитат да си гледат децата и да не ги дават на ясла и градина. Дали е на детска площадка или на кафе някъде- ква е разликата, пълно е с такива.

Ели е на 34 години, седем години си гледа децата, питах преди това какво е работила.Все пак наградата не е малка и искам да знам, не може ли. PeaceОпитвам да науча нещо повече за участниците, извън взаимоотношенията им с Христо.

# 1 274
... А и не ме интересува кой, как и защо, ма гледам вас много ви бърка тая работа. Ще рече човек, че заплата й давате, та й държите сметка.

Айййй, изненадаааа Joy

Всички други ги разфасова от коментари кой, как и защо, че и какво би било, ако, евентуално..., ама любимците ти - сакън, да не ги бараме.

Естествено, че ще я обсъждаме Елка. Щом се жалиш, че нямате пари и щом мизерствате - отиваш да работиш. Имате ли - каквото искаш прави с тях, със себе си и с живота си. Ако щеш и по парижките кафенета виси през ден, никой нищо няма да ти каже. Но не лъжи хората и не хленчи пред камерите колко сте зле, горките.

Те вярно са зле, но по други причини.

Общи условия

Активация на акаунт