Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 523
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 320
Нейна си работа дали ще работи-всеки си преценява как ще си прекарва живота в крайна сметка.А и тя си гледа детето-всеки си има приоритети-дали ще го пуска на ясли ,градини и на каква възраст-тяхна си работа

Да, права си, нейна работа си е това. Ама тогава ако обича да спре да ни занимава и да повтаря колко са зле финансово. Или продължава да ходи по кафетата, да пуши и да клюкари докато децата са на градина и спира най-накрая да мрънка, че нямат пари или се хваща на работа и прави нещо, за да се справи с финансовите проблеми (ако има такива изобщо де)

# 1 321
Ох, и аз да си кажа, че за сега съм за Кузмови, ако щете ме разпъвайте на кръст Simple Smile)) Всъщност между тях и Колеви, май ми е все едно кой ще спечели. Стефанови са ми безлични, а Чипеви изключително прости.

Радвам се, че Трифонови напуснаха.

Защо тук повечето майки плюят жена, която в момента не работи, а си гледа детето? Мисля, че така би трябвало да бъде. И без туй България е единствената страна в която жената е и жена и мъж в семейството. На БГ мъж няма угодия...хем да раждаш, хем да бачкаш, хем да домакинстваш...абе всичко....

# 1 322
Да се дадат парите на мен! Обещавам, че няма да живея в Сф - ще продам апартамента. Обещавам да не карам Пежото, щото никога няма да се кача на френска кола.. и нея ще продам, таааааа, склонен съм и само апартамента и колата да ми се даде.

# 1 323
Нейна си работа дали ще работи-всеки си преценява как ще си прекарва живота в крайна сметка.А и тя си гледа детето-всеки си има приоритети-дали ще го пуска на ясли ,градини и на каква възраст-тяхна си работа

Да, права си, нейна работа си е това. Ама тогава ако обича да спре да ни занимава и да повтаря колко са зле финансово. Или продължава да ходи по кафетата, да пуши и да клюкари докато децата са на градина и спира най-накрая да мрънка, че нямат пари или се хваща на работа и прави нещо, за да се справи с финансовите проблеми (ако има такива изобщо де)
Ами кажи й Joy.Пак си е нейна работа дали ще мрънка и защо мрънка-не сме наясно на 100% със ситуацията,нали?

# 1 324
Да се дадат парите на мен! Обещавам, че няма да живея в Сф - ще продам апартамента. Обещавам да не карам Пежото, щото никога няма да се кача на френска кола.. и нея ще продам, таааааа, склонен съм и само апартамента и колата да ми се даде.

Виж го пък тоя, щял да продаде апартамента  Crossing Arms
Дай го за благотворителност. Може да е за следващия ББ да има къде да се проведе  Crazy

Аз съм за Колеви, но мисля, че Кузмови ще спечелят.
или тези, които са се договорили с продуцентите, защо ли клоня към Чипеви. Сашка и Пауло хич не бяха притеснени на последните елиминации, които за тях бяха първи, а и доста нагло се държаха по време на лайфа. Сега като се замисля, нямаше и провокация от страна на ББ към тях, с две думи и аз да кажа като Тайна, отспаха се и се отядоха точно те двамата, а пък накрая и ако лапнат някоя кинта  Sick

Сега като се замисля Чипеви вярно доста спокойни изглеждаха  Thinking
А и от всички финалисти, те ще се задоволят с най-малък пай от наградата, за да остане повече за Никовците

# 1 325
Елка сте подкарали днес  Laughing.Да спомена ,че имам позната ,която си гледа децата вече .....15години.Мдааааа като те светнат социалните се оказва ,че можеш да си докараш прилични парици от другите трудови хорица и да оригиналничиш всяка сутрин в някое кафененце години наред.Елка едва ли се е възползвала от тая привилегия ала "самотна майка",защото май имат брак с Веско?

# 1 326
  • Пловдив
Има нещо дори във физическото излъчване на Кузмова,което разкрива за колко важна се взема.Винаги върви адски наперено ,с много вдигната глава и тона,с който казва нещата е един такъв меродавен,а като се и разклечи пред камерите Sad.Според мен в БГ има много стойностни, млади жени,такива,които работят,гледат си семействата,умни и находчиви са,за съжаление в ББ няма такива,но като се замисля София Колева на 35 сигурно е била една от тях,много готина жена е ,а и колко е красива макар и вече ,гонеща 60-така.

# 1 327
  • София
Елка едва ли се е възползвала от тая привилегия ала "самотна майка",защото май имат брак с Веско?
Вече "самотна майка" се води само ако в акта за раждане на детето не фигурира баща или ако го е осъдила за отнемане на родителските права.  Peace Дали имат брак няма никакво значение.

# 1 328

Виж го пък тоя, щял да продаде апартамента  Crossing Arms
Дай го за благотворителност. Може да е за следващия ББ да има къде да се проведе  Crazy

Ако може да перефразирам едно стихотворение:
Благотворителността ми се сломи...
Тааа, така де. Аз София я не ща. Искам къща на плажа обаче. Не, че сегашната ми е много далеч, ама друго си е да е на пясъка и да скачам в морето от терасата... (или да ме изхвърли момата в морето.. през терасата) Crazy
Всъщност, не им ща ни парите, ни колите ни... нищо. Обичам да си печеля сам всичко и да не съм длъжен на никого!

# 1 329
Елка сте подкарали днес  Laughing.Да спомена ,че имам позната ,която си гледа децата вече .....15години.Мдааааа като те светнат социалните се оказва ,че можеш да си докараш прилични парици от другите трудови хорица и да оригиналничиш всяка сутрин в някое кафененце години наред.Елка едва ли се е възползвала от тая привилегия ала "самотна майка",защото май имат брак с Веско?
И аз нямам брак с момата. И страхотно се гордея с нея, че хич не ще и да чува как можела да взима парички като "самотна майка". Не, че не й даваха съвети разни такива (дори майка й), ама тя е непреклонна. Сега сме в ужасна дупка (финансова), имаме заеми, данъци не сме плащали... ама сме железни и не бараме чуждото!

# 1 330
Еми точно това трябва да прави една жена - да си пие кафето с приятелки, да клюкарства, да се забавлява и да обикаля моловете! Да бачкат мъжете, жените са за красота!Евала на Ели!
Аман от възмутени труженички! Laughing

# 1 331

Спокойно, утре ще спре да занимава всички, както и ББ ще спре да ни занимава с глупавото си шоу  Mr. Green

За Чипеви номинациите бяха втори  Peace

# 1 332
  • при моите деца .....

или тези, които са се договорили с продуцентите, защо ли клоня към Чипеви. Сашка и Пауло хич не бяха притеснени на последните елиминации, които за тях бяха първи, а и доста нагло се държаха по време на лайфа. Сега като се замисля, нямаше и провокация от страна на ББ към тях, с две думи и аз да кажа като Тайна, отспаха се и се отядоха точно те двамата, а пък накрая и ако лапнат някоя кинта  Sick
Peace
 Да, това е моята теория, от началото на сезона.

# 1 333
Еми точно това трябва да прави една жена - да си пие кафето с приятелки, да клюкарства, да се забавлява и да обикаля моловете! Да бачкат мъжете, жените са за красота!Евала на Ели!
Аман от възмутени труженички! Laughing
А така! Simple Smile

# 1 334
  • Пловдив
труженички или независими жени...я пак си помисли....ако мъжа ти те остави,кой ще ти плаща моловете и кафетата и храни децата?(не е насочено лично към теб,говоря по принцип)

Общи условия

Активация на акаунт