Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 476
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 335

Спокойно, утре ще спре да занимава всички, както и ББ ще спре да ни занимава с глупавото си шоу  Mr. Green
А ние с теб още не сме се уговорили де ше мърсуаме...  Crazy

# 1 336
SANDS, нека го прави щом иска, да обикаля и да безделничи, защо обаче не спря да циври и да се оплаква колко са зле финансово???
И трябва ли да съм възмутена труженичка, за да не одобрявам постоянното й мрънкане  newsm78

# 1 337
Еми точно това трябва да прави една жена - да си пие кафето с приятелки, да клюкарства, да се забавлява и да обикаля моловете! Да бачкат мъжете, жените са за красота!Евала на Ели!
Аман от възмутени труженички! Laughing
А така! Simple Smile

Те т'ва е приказка  Laughing

труженички или независими жени...я пак си помисли....ако мъжа ти те остави,кой ще ти плаща моловете и кафетата и храни децата?(не е насочено лично към теб,говоря по принцип)

Е то да не е само един мъж на тая планета. Идва следващия, по-следващия и така живота си минааава по моловете....

п.п. Nenna, преувеличаваш. Кога пък чак толкова е мрънкала. Аз почти не пропускам предаване и съм я чула точно два пъти да говори за това. Като единия път беше, когато Ицо беше говорил за дрехите й колко са евтини ли , нещо от тоя род.

# 1 338
  • София
Според мен единственото достойнство и предимство на Кузмови е, че влязоха цялото семейство, барабар с децата и кучетата и издържаха през цялото време! Каквото и да си говорим, дори децата да ги няма по цял ден, самият престой в къщата е изтощителен. Ели ще не ще трябваше да обслужва ежедневието на цялото семейство. Само като си помисля колко ли пране е минало през ръцете й! А и децата издивявата в един момент. Но като цяло не ми допадат.а Всъщност, никой не ми харесва.

# 1 339
Кузмови нито веднъж не са изтъкнали гледането на кучета като значим източник на пари за семейството им.

Трябва ли непрекъснато да се изтъкват като някои колко са по-по-най?

Аз не съм останала с впечатление, че парите трябва да се дадат на хора в нужда.
Съвсем по други критерии определям кой евентуално ги е заслужил, а не че някой е споделил, че е зле финансово.
То по тая логика Чипеви са най-на зор, щото мани че те имат заеми, ами и на Сашка баща й се е обзавел с такъв без да знае, благодарение на зет си( това тя го каза, не е клюка).

Не трябва да се изтъкват, но и не трябва да преувеличават колко са зле.  
А отделно не смятам, че трябва да се дадат парите на най-бедните.  

А то бедни в това предаване е относително понятие. Едните бедни разбрахме,че имали кръчма в Б, другите имали плазма , при положение,че заплатата им е 3 чифта дънки  Mr. Green

# 1 340
дайте да предположим кои са най-големите стисняци в къщата от финалистите. Според вас кой е предложил 40 000 лв от наградата за зрител, кой колата и кой 100 000 лв. Разбрахме за Ицо, че бил най - ларж, 100 000 и апартамента, ама той вече не е в играта. Според мен скръндзите са Чипеви, ако са с някаква договорка с ББ, естествено ще дадат най - малката сума на драгия зрител (ако въобще обикновения зрител печели в подобен род игри, но това е друга тема).

# 1 341
  • Пловдив
 Хората се борят за образование,професионална реализация и независимост,а тук наричат работещите жени-възмутени труженички-,според мен пък тези,които протягат ръка и за 5 лв. от мъжа си са просто паразити..добре де,невъзмутени паразити. Laughing

# 1 342
  • Gotham City
Според мен единственото достойнство и предимство на Кузмови е, че влязоха цялото семейство, барабар с децата и кучетата и издържаха през цялото време! Каквото и да си говорим, дори децата да ги няма по цял ден, самият престой в къщата е изтощителен. Ели ще не ще трябваше да обслужва ежедневието на цялото семейство. Само като си помисля колко ли пране е минало през ръцете й! А и децата издивявата в един момент. Но като цяло не ми допадат.а Всъщност, никой не ми харесва.
Ами като си е избрала мъж бабаит, ще домакинства.  Wink Двама възрастни, свободни по цял ден, могат да се справят с 2 деца и 2 кучета.

# 1 343
Бъгси, Hug,ако видиш моите хора да ги поздравиш искренно от мен!

gerkaaa Hug Hug Hug надявам се да си изкарваш добре там и се радвам, че се появи и тука Simple Smile не знам дали си чела всичко, ама можеш да предположиш какво беше тука...а и още е...така, като чета Wink

В петък се прибират, ще ги поздравя  Sunglasses

# 1 344
  • София
Всички са стиснати - едните защото в реалния живота имат, а другите защото нямат. Особено преди финала всеки си мисли, че е заслужил всяка стотинка от наградата заради престоя си в къщата.

Надя,
Не става въпрос за избрания мъж, а за това, че само те влязоха в комплект, а поддържането на цялото семейство не е лесна работа. Другите вярно бяха като на курорт. То, къде-къде по-лесно е да влезеш само с половинката, а на децата бабите да им берат грижите!

# 1 345
SANDS, нека го прави щом иска, да обикаля и да безделничи, защо обаче не спря да циври и да се оплаква колко са зле финансово???
И трябва ли да съм възмутена труженичка, за да не одобрявам постоянното й мрънкане  newsm78

Нена, на фона на Ицовото 24-часово хленчене , всичко останало ми изглежда като краткотраен проливен дъжд през юли  Mr. Green

# 1 346
  • Gotham City
Кузмови нито веднъж не са изтъкнали гледането на кучета като значим източник на пари за семейството им.

Трябва ли непрекъснато да се изтъкват като някои колко са по-по-най?

Аз не съм останала с впечатление, че парите трябва да се дадат на хора в нужда.
Съвсем по други критерии определям кой евентуално ги е заслужил, а не че някой е споделил, че е зле финансово.
То по тая логика Чипеви са най-на зор, щото мани че те имат заеми, ами и на Сашка баща й се е обзавел с такъв без да знае, благодарение на зет си( това тя го каза, не е клюка).

Не трябва да се изтъкват, но и не трябва да преувеличават колко са зле.  
А отделно не смятам, че трябва да се дадат парите на най-бедните.  

А то бедни в това предаване е относително понятие. Едните бедни разбрахме,че имали кръчма в Б, другите имали плазма , при положение,че заплатата им е 3 чифта дънки  Mr. Green

Е, апартамент в луксозна кооперация в центъра на Пловдив е повече от кръчма на село и 3 чифта дънки - ако така ще измерваме нещата.

# 1 347
Всички са стиснати - едните защото в реалния живота имат, а другите защото нямат. Особено преди финала всеки си мисли, че е заслужил всяка стотинка от наградата заради престоя си в къщата.
да, но все пак са предложили различни суми, кои повече кои по-малко

# 1 348
Lindy1, ти да не падаш от Марс? Не можеш ли да отсееш тук в темата кое е на сериозно и кое е майтап  ooooh!

Ето моето предположение:
Чипеви - 100 000лв.
Кузмови - колата
Колеви - 40 000лв.
Стефанови - не мога да преценя какво им се е откъснало, защото нямам на идея що за хора са.

# 1 349
  • София
Еее, това не е от милосърдие, а за подкуп на аудиторията! Инвестиция, демек!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт