Биг Брадър Фемили - 7.06-10.06 - The big shit /Голямата шитня/

• 46 451
  • 1 711
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Gotham City
Само майка, която отглежда сама 2 деца, 2 кучета и постоянно отсъстващ мъж е в състояние да разбере , какво изпитание е да влезеш в къщата в този състав  Peace
Вие наистина изкривихте фактите - къде е тая сама жена мъченица с 2 деца и 2 кучета. Тази жена е 24/7 със съпруга си. И ако си е взела бабаит за мъж, койте не знае от коя страна се държи метлата, не мога да я жаля, че си го е избрала и, както видяхме, много си го обича. А кучетата им са екстра - Кузмови са си ги вкарали.

# 1 381
Само майка, която отглежда сама 2 деца, 2 кучета и постоянно отсъстващ мъж е в състояние да разбере , какво изпитание е да влезеш в къщата в този състав  Peace

Сама ли  Thinking
С едно голяяямо рамо от детските градини, където гледат децата през деня  Crazy

# 1 382
  • Пловдив
Пълнежа в главата ми..... Joy,както и да е,няма смисъл.

# 1 383
na_ga, спри се ако обичаш да обиждаш съфорумките на лична основа

# 1 384

Сама ли  Thinking
С едно голяяямо рамо от детските градини, където гледат децата през деня  Crazy

За къщата ли говориш или по принцип?  newsm78

Защото в никакъв случай не са в равни позиции с останалите,които влязоха без децата си и през единствените почивни дни,когато детето беше вътре, спеше в спалнята на "врага", а баща му играеше шах и ръсеше бисери  Mr. Green

# 1 385
na_ga, спри се ако обичаш да обиждаш съфорумките на лична основа

Ти адвокат ли се явяваш на някой?
Аз зададох въпроси, никого не съм обиждала.

# 1 386
Dream, усещам аз, че Христо ти е тайната любоФ, все към него обръщаш разговора  Mr. Green

Ами децата и навън, и в къщата ходят на детска градина, нали  newsm78

na_ga, не е нужно да съм адвокат, за да ми направят грозно впечатление постовете ти - този живеел на Марс, онзи имал такъв пълнеж, пък другия не бил в час ... спри се де

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 17:36 от Nenna

# 1 387
само не ми говорете за пране на ръка,че от снощи пералнята ме бойкотира Simple Smile
  А иначе ,факт е ,че Кузмови са единственото семейство в пълен комплект от началото.
 И, да , не се правете, че е малко работата по едно семейство всеки ден- без значение дали жената работи и дали децата са на градина.

# 1 388
  • Куциндрел
Е, Цеца, на всяка потребителка, навъртяла повече от 500 публикации, детето и се ражда с две висши образования и задължително  преминало курс по етикет в обществото.
Новаци. Crossing Arms
Аз затова изразих възхищение, щото не мога да се похваля с горните постижения.
Гледай, Бианка, как каймака на каймаците се е събрал в този пуст форум и конкретно в темата за ББ. hahaha

# 1 389
еми,само лекинко ще намекна....всеки харесва и обича себеподобни те си.
Ух, отдавна не бях чела такава гениалност. Ади, почна с излиянията, продължавай с намеците.
Lindy1  имам следната гатанка към теб:

Аз харесвам и Колеви и Кузмови....и Милеви.  
Ииииии по отделно Елеонора, момичето има потенциал аз лично това виждам, но не е развит.
Павлин също е от категорията на Елеонора с потенциал, но лоша среда и НЕРАЗВИТ потенциал.
Антоний според мен е противоречива личност, но има  образно казано една 1/3 част от него която много ми харесва.

Няма как да са ми себеподобни горните които харесвам, та те са различни хора...някои дори на двата полюса!
Пък на всичките да приличам житейски невъзможно е!

# 1 390
  • Пловдив
Пълнежа в главата ми не ми стига и не мога да ти отговоря на въпроса. Embarassed

# 1 391
  • Пловдив
razel_dazel,виждам че си от Пловдив,но за наше най-голямо съжеление не клюкариш по кафенетата  Wink LaughingТвоят въпрос ще бъде задеден утре на Елка ,просто потърпи ,малко остана Grinning

Да, ама обикалям моловете т.е. МОЛ-а. LaughingДано четат само сценаристите, защото ако Дянков прочете, че да дадеш 1/3 от заплатата за дънки е съвсем нормално лошо ни се пише Tired

# 1 392
Dream, усещам аз, че Христо ти е тайната любоФ, все към него обръщаш разговора  Mr. Green

Ами децата и навън, и в къщата ходят на детска градина, нали  newsm78

na_ga, не е нужно да съм адвокат, за да ми направят грозно впечатление постовете ти - този живеел на Марс, онзи имал такъв пълнеж ... спри се де

Напротив, включих го,защото знам,че ти е любимец  Crazy Аз съм за Дикън нали знаеш  Wink

# 1 393
Аз затова изразих възхищение, щото не мога да се похваля с горните постижения.
Гледай, Бианка, как каймака на каймаците се е събрал в този пуст форум и конкретно в темата за ББ. hahaha
А, аз се прекарах да го родя моето преди да имам и една публикация. Който се  минал - минал .
Така става, като не чете човек правилата на форума. Много полезен раздел, препоръчвам го на всички.
 Каймак, каймак, ама само 10% процента. Всички други сме ъъъ забравих какво точно, ама на лошо вървим. Naughty

# 1 394
  • Gotham City
само не ми говорете за пране на ръка,че от снощи пералнята ме бойкотира Simple Smile
  А иначе ,факт е ,че Кузмови са единственото семейство в пълен комплект от началото.
 И, да , не се правете, че е малко работата по едно семейство всеки ден- без значение дали жената работи и дали децата са на градина.
Но сравнението не може да е коректно в този случай - Кузмови имат малки деца и са ги взели, ок. Колеви кого трябваше да вземат? Или Трифонови и Чипеви трябваше ли да си спрат децата от училище, за да са равностойни на Кузмови? Сравнението според мен може да е само на база по-добър / по-лош родител - не дали се грижи някой за детето си, а как.  

Общи условия

Активация на акаунт